This version of the page http://kherson.klichko.org/home/index.php?p=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?


Останні події

УДАРівці в Херсоні висадили 300 саджанців вічнозелених кущів

Херсон називають містом-садом, та з кожним роком зелених насаджень у ньому стає все менше.  Щоб у певний момент вони не зникли взагалі, за ініціативи партії «УДАР» відбувся громадський суботник.

5 Квітеня 2012 +Коментар | подобається

«УДАР» у Херсоні: «Діти зможуть рухатися!»

Херсонська обласна та міська організації партії «УДАР» подарували дванадцятьом колишнім вихованцям Херсонського обласного соціального центру реабілітації дітей інвалідні візки. Батьки з різних районів Херсонщини приїхали до центру, аби отримати для своїх неповнолітніх дітей-інвалідів візки, які дозволять їм пересуватися самостійно. 

27 Березеня 2012 +Коментар | подобається

«УДАР» у Нижніх Сірогозах кращий у футзалі

 

 «УДАР» у Нижніх Сірогозах 18 лютого взяв участь у Кубку району з футзалу, присвяченому  пам’яті земляка Юрія Бугаєнка, який загинув при виконанні службовимх обов’язків у Демократичній республіці Афганістан.

 

28 Лютого 2012 +Коментар | подобається

«УДАР» на Херсонщині відзначив Масляну

 

25 лютого лідер міської організації партії «УДАР Віталія Кличка», голова Антонівської селищної ради Ігор Семенчев організував на території Антонівки народні гуляння з нагоди Масляної.

 

25 Лютого 2012 +Коментар | подобається

Масляна в Новій Каховці

26 лютого у центрі м. Нова Каховка городяни відзначали Масляну. Партія «УДАР» не залишилася осторонь події. Як відомо, «УДАР Віталія Кличка» виступає за здоровий спосіб життя. У цьому новокаховчани змогли переконатися на власні очі.

25 Лютого 2012 +Коментар | подобається

«УДАР» відвойовує дитячу молочну кухню

 

Ще в грудні 2011 року депутат Комсомольської районної у м. Херсоні ради від партії «УДАР» Павло Бубнов допоміг перешкодити закриттю дитячої молочної кухні в мікрорайоні Острів. Тоді ударівцю вдалося привернути увагу депутатського корпусу міста до проблеми і отримати від них обіцянку докласти усіх зусиль, аби через відсутність фінансування (а саме така причина закриття кухні) діти не залишилися без молочної продукції.

 

31 Січня 2012 +Коментар | подобається

«УДАР» у Новій Каховці привітав дітей інтернату

 

22 грудня у Новокаховській школі-інтернаті І-ІІІ ступенів відбулося святкування Нового року та Різдва Христова. Серед гостей – і голова Новокаховської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Костянтин Черепанов. Тривалий час «УДАР» підтримує школу, допомогає організовувати різноманітні заходи і не лишає без уваги на свята.

 

26 Грудня 2011 +Коментар | подобається

"УДАР": Дітям потрібна підтримка

Голова Голопристанської міської організації партії  «УДАР Віталія Кличка» Олександр Твердовський допоміг з отриманням спорт інвентарю для закритого спортивного майданчика ясел-садка №3 «Берегиня». 

5 Грудня 2011 +Коментар | подобається

Свято для дітей з обмеженими можливостями

 Напередодні Міжнародного дня інвалідів голова Херсонської обласної організації партії «УДАР» Михайло Фабрін, голова міської організації Ігор Семенчев, а також члени депутатської групи «УДАР» міської ради взяли участь у Дні поваги та турботи. 

2 Грудня 2011 +Коментар | подобається

"УДАР" у Херсоні взяв участь у мітингу

1 грудня актив обласної та міської організацій партіїї «УДАР Віталія Кличка» взяли участь у мітингу, присвяченому 20-й річниці проведення Всеукраїнського референдуму щодо проголошення незалежності України.

1 Грудня 2011 +Коментар | подобається

У Херсоні «УДАР» вшанував пам'ять жертв голодоморів та політичних репресій

 

26 листопада члени обласної та міської організацій партії «УДАР Віталія Кличка» зібралися біля Меморіалу жертв голодомору та політичних репресій, хвилиною мовчання та запаленими свічками трауру вшанували пам'ять усіх загиблих.

 

28 Листопада 2011 +Коментар | подобається

«УДАР» посприяв виділенню коштів на школу вищої спортивної майстерності

Завдяки сприянню депутата Херсонської обласної ради Олександра Маломужа (партія «УДАР») у 2011 році із обласного бюджету було виділено 412 тисяч гривень на ремонт спортивної зали Херсонської школи вищої спортивної майстерності (ХШВСМ)

28 Листопада 2011 +Коментар | подобається

День Свободи у Херсоні

22 листопада в День Свободи, напередодні візиту Віталія Кличка в Європейську Комісію обласна та міська організації політичної партії «УДАР» в Херсоні провели загальнонаціональну акцію «Свобода – це Європа». 

 

 

22 Листопада 2011 +Коментар | подобається

«УДАР» за майбутнє Нової Каховки

У Новокаховській міській раді з’явилася депутатська група «За майбутнє Нової Каховки»

 

 

 

16 Листопада 2011 +Коментар | подобається