This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=85 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення

Про наслідки ускладнення погодних умов 8 – 9 квітня 2012 року
8-9 квітня на Хмельниччині спостерігалось суттєве погіршення погодних умов: пройшли сильні опади – дощ з мокрим снігом, 8 квітня – посилення вітру до 15-22 м/сек., температури повітря вночі знизилась до 0-2 ° морозу. Утворився сніговий покрив. Мокрий сніг товстим шаром налипав на деревах, повітряних лініях електропередач, електрозв’язку тощо.
09 04 2012
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 2 квітня по 8 квітня 2012 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті загинуло 9 людей та травмовано 15 людей, в т. ч:
09 04 2012
Докладніше ...


Оголошення
З метою забезпечення реалізації конституційного права громадян на звернення та надання роз’яснень щодо діяльності банковських установ вцілому, та організаціїї виплат в 2012 році компенсацій вкладникам Ощадбанку СРСР зокрема, в Управлінні Національного банку України у Хмельницькій області функціонує пряма лінія "ДОВІРА" за телефонами (0382) 70-14-60 та (0382) 70-14-40 в усі робочі дні з 9 до 18 години.
06 04 2012
Докладніше ...


Інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів та обласного бюджету за січень-березень 2012 року
В січні - березні поточного року в області збережено позитивні тенденції щодо виконання місцевих бюджетів.
Зокрема, по доходах загального фонду забезпечено виконання місцевих бюджетів області на 106,9 відсотка та обласного бюджету на 108,2 відсотка до показників, затверджених місцевими радами.
06 04 2012
Докладніше ...


Про забезпечення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення
На Хмельниччині, як і в Україні загалом, збудовано і введено в дію сучасну мережу телевізійного цифрового мовлення. Аби прийняти сигнал, необхідно між антеною та телевізором підключити спеціальний пристрій – телетюнер.
04 04 2012
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 26 березня по 1 квітня 2012 року.
02 04 2012
Докладніше ...


КОНКУРС
Державний Комітет телебачення та радіомовлення України оголошує з 1 квітня до 1 травня 2012 року черговий прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення.
28 03 2012
Докладніше ...


Першочергова мета влади – реально зміцнити правопорядок
Взаємодія обласної державної адміністрації та правоохоронних органів з виконання вимог Президента України та Уряду, дала змогу в умовах поступової ремісії економіки досягти певних позитивних тенденцій у динаміці та структурі злочинності.
26 03 2012
Докладніше ...


Оголошення
Управління культури, туризму і курортів облдержадміністрації повідомляє про проведення в квітні 2012 року громадських обговорень на тему : «Бібліотека – центр громади» в рамках програми з адвокації Української бібліотечної асоціації «Через бібліотеки – до знань».
23 03 2012
Докладніше ...


Диверсифікація сфер діяльності та ріст кількості субєктів господарювання створює нові парадигми розвитку області
Єдиний державний реєстр підприємств і організацій України (ЄДРПОУ), це автоматизована система збирання, накопичення та опрацювання даних про всіх юридичних осіб, відокремлені підрозділи юридичних осіб, що знаходяться на території України, а також відокремлені підрозділи юридичних осіб України, що знаходяться за межами України.
До Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України включаються суб'єкти господарської діяльності – юридичні особи та їх відокремлені підрозділи (філії, відділення, представництва), які розташовані на території Хмельницької області.
19 03 2012
Докладніше ...


Епідемія туберкульозу ставить питання вибору: звичайна легковажність чи повноцінне життя?
Туберкульоз – це небезпечне, важке інфекційне захворювання, яке понад тисячоліття „випробовує” людство на міцність. Хвороба завжди приходить несподівано, руйнує життєві плани, пригнічує, приносить з собою безліч проблем.
14 03 2012
Докладніше ...


Оголошення
«Для забезпечення реалізації Закону України від 17 листопада 2011 року № 4050-VІ «Про державну службу» на офіційному сайті Нацдержслужби України (www.nads.gov.ua) у рубриці «Впровадження Закону України «Про державну службу» розміщено проект вказаного Закону та інших нормативно-правових актів.Запрошуємо державних службовців та всіх зацікавлених осіб до участі щодо обговорення зазначених проектів.»
06 03 2012
Докладніше ...


Державна фінансова інспекція в Хмельницькій області повідомляє
З метою здійснення контролю за ефективним та цільовим використанням державного і комунального майна та коштів підрозділами інспекції у січні-лютому 2012 року проведено 48 контрольних заходи, в ході яких перевірено 46 підприємств, установ та організацій області.
06 03 2012
Докладніше ...


Інформація щодо виконання основних показників місцевих бюджетів та обласного бюджету за січень-лютий 2012 року
В січні-лютому поточного року в області збережено позитивні тенденції щодо виконання місцевих бюджетів.
Зокрема, забезпечено виконання місцевих бюджетів області по доходах загального фонду на 107,6 відсотка до показників, затверджених місцевими радами.
05 03 2012
Докладніше ...


Виповнюється 120 років з дня народження Михайла Пилиповича Кравчука
27 вересня 2012 року виповнюється 120 років з дня народження Миха́йла Пили́повича Кравчу́ка - всесвітньо відомого українського вченого-математика, академіка Академії наук УРСР, члена математичних товариств Франції, Німеччини, Італії.
Методи М. Кравчука використані в США, Японії та інших країнах при моделюванні кібернетичної техніки. Наукові праці М. Кравчука широко використовували американські автори першого у світі комп'ютера.
05 03 2012
Докладніше ...


Схвалено рекомендації власникам веб-ресурсів, цільовою аудиторією яких є діти
На виконання вимог Закону України «Про захист суспільної моралі» та з метою врегулювання питання безпеки дітей в Інтернеті, Національною експертною комісією України з питань захисту суспільної моралі схвалено рекомендації власникам веб-ресурсів, цільовою аудиторією яких є діти.
03 03 2012
Докладніше ...


Стартувала програма "Підтримка вразливих груп населення під час холодної погоди в Україні"
20 лютого 2012 р. стартувала програма "Підтримка вразливих груп населення під час холодної погоди в Україні", яка фінансується ООН. У програмі задіяні всі регіони країни.
В рамках цієї програми буде надана підтримка 9674 особам по Україні і 476 особам по Хмельницькій області у формі забезпечення продуктовими наборами на 3 дні. Виділені кошти і на придбання обігрівачів по Україні 540 по області – 20.
01 03 2012
Докладніше ...


Увага! Конкурс соціальних проектів
Головне управління праці та соціального захисту населення обласної державної адміністрації оголошує конкурс соціальних проектів на 2012 рік у рамках реалізації Обласної комплексної програми соціального захисту населення на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням сесії Хмельницької обласної ради від 2 березня 2011 року № 27-3/2011.
23 02 2012
Докладніше ...


Платоспроможність підприємств області покращується
Протягом 2011 року Головне управління економіки облдержадміністрації спільно з структурними підрозділами обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад, державної податкової служби та пенсійного Фонду у Хмельницькій області здійснило ряд заходів щодо покращення фінансових результатів підприємств області.
22 02 2012
Докладніше ...


Підбито підсумки роботи Держфінінспекції в Хмельницькій області за 2011 рік
В лютому поточного року в залі засідань Держфінінспекції (КРУ) області відбулося розширене засідання колегії інспекції. На якому підбито підсумки роботи за 2011 рік та визначено основні напрями на 2012 рік.
На початку свого виступу в.о. начальника інспекції Лариса Одинець зауважила, що хоча сьогодні наше відомство називається Державна фінансова інспекція в Хмельницькій області її головним завданням, як і в попередні роки, залишається забезпечення ефективного контролю за використанням державних коштів та матеріальних цінностей, попередження й недопущення порушень законодавства.
17 02 2012
Докладніше ...


За повідомленням Управління освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації
в загальноосвітніх школах області функціонує 605 котелень, з них на газу працює – 377, на вугіллі – 169, на електроопаленні – 57 котелень, 2 - на альтернативному паливі (дрова), 26 навчальних закладів опалюється системою «Електротропік», 4-електроконвекторами, 138 – грубками, 101 заклад опалюється від міських теплових мереж.
За письмовою інформацією відділів освіти, станом на 15 лютого, в усіх загальноосвітніх закладах освіти температурний режим дотримується у межах норми.
15 02 2012
Докладніше ...


Профілактика грипу. Поради для населення
Щорічні сезонні епідемії грипу по всьому світі вражають як здорових людей, так і людей, що належать до групи ризику. Вони стають причиною приблизно 3 мільйонів важких випадків захворювання на грип і від 250 000 до 500 000 смертей в світі.
Захворювання на грип може спричинити виникнення вторинних інфекцій і підсилювати перебіг хронічних захворювань з розвитком тяжких ускладнень.
Частіше грип ускладнює перш за все серцево –судинну систему – це міокардити і легеневу систему, який проявляється бронхітами та запаленням легень.
14 02 2012
Докладніше ...


Управління у справах сім’ї, молоді та спорту оголошує конкурс
З 15 лютого по 31 березня 2012 року оголошується щорічний обласний конкурс проектів програм, розроблених молодіжними, дитячими громадськими організаціями та їх спілками, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї.
Метою проведення конкурсу є залучення молодіжних, дитячих та жіночих громадських організацій до реалізації державної політики стосовно сім’ї, молоді та дітей, впровадження гендерної рівності в суспільстві, спрямування державних коштів на виконання програм, які забезпечать ефективне розв’язання соціальних проблем дітей, молоді та сімей.
13 02 2012
Докладніше ...


Хмельницька обласна організація Товариства Червоного Хреста України інформує про участь організацій Товариства області в роботі пунктів обігріву
В області силами служби НС відкрито понад 400 пунктів обігріву, включаючи пункти обігріву при закритих приміщеннях.
Всі міські та районні організації Червоного Хреста співпрацюють з пунктами обігріву. Як повідомила голова Кам’янець-Подільської і Білогірської районних організацій Товариства Є.Борилюк і М. Марчук один із пунктів обігріву створено в приймальному відділенні Центральної районної лікарні. Ці районні організації Червоного Хреста виділили в пункти обігріву цукор, чай, теплий одяг.
13 02 2012
Докладніше ...


Інформація про результати роботи інспекції Держтехнагляду Хмельницької ОДА за 2011 рік
Інспекція державного технічного нагляду обласної державної адміністрації здійснює свою діяльність згідно Положення затвердженого Розпорядженням ОДА №224/2009-р від 23.06.2009р. на вимогу Закону України “Про систему інженерно–технічного забезпечення АПК”.
Станом на 01.01.2012 року на обліку в інспекції знаходиться 31532 машини, в тому числі 18673 тракторів, 2694самохідних сільськогосподарських машини, 2000 самохідних дорожньо-будівельних машин, 7054 причепів,1111 причіпних, навісних і інших машин.
13 02 2012
Докладніше ...


 

Архів новин || Пошук новин

Untitled Document

Шановні друзі!

      Щиро вітаємо Вас на Web-сайті Хмельницької обласної державної адміністрації та сердечно дякуємо за увагу.
        Хмельниччина є невід'ємною складовою прекрасної Подільської землі. Геніальна Леся недарма писала: "Красо України, Подолля!". Це дійсно прекрасний край, населений працелюбними, поміркованими подолянами, патріотами своєї малої батьківщини. Ліси і доли, дзеркальна гладь ставків, озер і річок, історико-архітектурні пам'ятки Кам'янця-Подільського і Меджибожа, надра й чорноземи, - усе це та багато іншого створює умови для повноцінної активної життєдіяльності подолян.
        За роки незалежності наш край пережив чимало випробувань, але й досяг немало здобутків.
        Рік за роком подоляни вносять свій вклад у розбудову рідного краю і України в цілому.
        Нині можна б назвати багато підприємств, колективів, особистостей, котрі є гордістю, опорою, надією нашого регіону. Це, зокрема, брати Шаповали - Шаповалови - керівники сильних упродовж десятиріч агропідприємств "Летава" і "Копачівська". Цей перший на Хмельниччині Герой України, аграрій, підприємець Василь Петринюк, велика армія господарників. ВАТ "Укрелектроапарат", ВАТ "Адамс", ДП "Новатор", Волочиський машинобудівний, Красилівський агрегатний заводи - ці та ряд інших підприємств
випускають продукцію, яка цінується не лише в Україні, а й за її межами.
        На даний час ми налагодили співпрацю з партнерами більше 80 країн світу.
        Покладаємо надії на результати освоєння мінерально-сировинної бази краю, на розвиток санаторно-курортних і рекреаційних зон, туризм. Маємо розвіданих близько 400 родовищ корисних копалин. Знамените своїми властивостями щодо позитивного впливу при відгодовуванні худоби сапонітове борошно виробляється саме на Хмельниччині.
        Одна з перлин України - Кам'янець-Подільський історико-архітектурний комплекс - привертає увагу туристів ближнього і дальнього зарубіжжя. Там дійсно все - повітря, каміння, добудови - дихає середньовіччям, історією.
        Більш молоду історію творять наші навчальні заклади, виховуючи юних подолян у дусі патріотизму. Ми пишаємося, зокрема, єдиною в Україні Національною академією державної прикордонної служби ім.Б.Хмельницького, Хмельницьким національним університетом, Хмельницьким університетом управління і права, Кам'янець-Подільським держуніверситетом, багатьма школами, ліцеями, училищами, іншими навчальними закладами.
        Славу Хмельницького краю складають науковці, художники, артисти, спортсмени... Це, зокрема, і "Козаки Поділля" з нашого відомого колективу пісні й танцю, і чемпіони світу,Ірина Микульчин (Мерлені-Мельник), Денис Готфрід, Олексій Слівінський...
        Потенціал Хмельниччини великий. Розкрити його можна лише спільними зусиллями юних і дорослих, селян і робітників, митців і вчителів, словом усіх, кому небайдужа доля рідного краю.
Обласна влада спрямовує зусилля саме на консолідацію дій, здатних вивести життєдіяльність Хмельничан на траєкторію стабільного розвитку і розквіту.
Представляючи Web- сторінку облдержадміністрації, щиро запрошую всіх до взаємовигідної співпраці на благо рідного краю. Прекрасна природа, цікаве історичне минуле, економічний, науковий, мистецький потенціал Хмельниччини до Ваших послуг

 

Голова
обласної державної
адміністрації                                                                             В.Ядуха

 

 

 

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ