This version of the page http://zhitomir.klichko.org/news/show/471 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-10. The original page over time could change.
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

ВИЙШОВ ЧЕТВЕРТИЙ НОМЕР ГАЗЕТИ "УДАР ЖИТОМИРЩИНИ"

9 вересня 2011року вийшов четвертий номер Житомирської обласної громадсько-політичної газети «УДАР Житомирщини». Номер присвячений 1127-ій річниці з дня існування міста Житомир. Зі Святом мешканців міста привітав Лідер партії «УДАР» Володимир Кличко та Голова Житомирської організації партії, член Політичної ради партії Рустам Раупов.

Також на сторінках газети читачі зможуть познайомитись з загальними новинами партії «УДАР» та про проведені,  обласною організацією партії, заходи, направлені на розвиток політичної ідеї та співпраці з мешканцями області.

Випуск містить інформацію про голову Житомирської районної організації, депутата районної ради та члена обласної ради Юрія Довбаша,  та про активну діяльність депутата Богунської районної ради в м. Житомир Терентюк Олену.

В допомогу читачам на сторінках газети можна знайти «Юридичний довідник», а також пропозиції, що до відпочинку на території України, цікаві рецепти та важливі поради для здоров’я.

Крім того, газета завершує фотоконкурс «Незвідані куточки Житомирщини» приурочений до Дня міста Житомира в двох номінаціях: «Аматорське фото» і «Фото від професіонала». Роботи переможців будуть представлені у наступному випуску газети «УДАР Житомирщини».

  13 Вересня 2011+Коментар | подобається