This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-10. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Система управління послугами




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

До уваги користувачів послуги «ОГО!»

З 02.04.2012 Укртелеком розпочинає поступове впровадження підключення до послуги «ОГО!» з використанням протоколу DHCP* (замість PPPoE**, який використовувався раніше). Тобто відбудеться автоматичне переключення абонентів, які для підключення до послуги «ОГО!» використовують ADSL-модеми ZTE ZXV10 H108L з функцією автоконфігурації (придбані або орендовані у ПАТ «Укртелеком»), і може спостерігатися незначна перерва у наданні послуги - до 5 хвилин. Звертаємо увагу, що користувачам не потрібно змінювати налаштування ADSL-модему в ручному режимі.

Прохання також не перезавантажувати Ваш модем під час переключення.

Докладніше

Модем за 1 гривню!

Весняна акція від Укртелекому – модеми з підтримкою Wi-Fi для Інтернет «ОГО!». Підключайтеся з першого до останнього дня весни!

Докладніше

До уваги користувачів послуги «ОГО!»

З 31 травня призупинено замовлення послуги «ОГО!АНТИВІРУС». Абонентам, які користуються «ОГО!АНТИВІРУС» надання послуги буде припинено з 31.08.2011.

Нова лінійка тарифів на безлімітний Інтернет «ОГО!» від Укртелекому - легкий вибір.

Компанія Укртелеком представляє нові безлімітні тарифні плани на послугу високошвидкісного Інтернету «ОГО!» - «ОГО!Легкий», «ОГО!Стандарт» та «ОГО! Ультра».

Докладніше

Модем за 1 гривню!

Акцію від Укртелекому – модеми з підтримкою Wi-Fi для Інтернет «ОГО!» за 1 гривню продовжено до кінця року!

Докладніше

Користувачі послуги «ОГО!» можуть переглядати телевізійні канали України, Росії та світу на своєму комп'ютері.

З 13 січня 2011 року користувачі послуги «ОГО!», взявши участь у ТВ-тестуванні*, мають можливість дивитися телевізійні канали в цифровій якості на екрані ноутбука або комп'ютера за допомогою VLC MEDIA PLAYER.

Технічна можливість участі в ТВ-тестуванні визначається в залежності від параметрів абонентського обладнання і лінії зв’язку.

Докладніше

Wi-Fi від Укртелекому для всіх абонентів «ОГО»!

Для абонентів «ОГО!»  компанія Укртелеком  з  24 вересня  представляє  інноваційну пропозицію – щомісячно 10 Гбайт Інтернет-трафіку в  понад  двох  тисячах  Wi-Fi зон по всій території  України. Нова послуга «ОГО!Wi-Fi 10 Гбайт»  доступна всім користувачам   безлімітного  Інтернету  «ОГО!».  Кожен з них, незалежно від його тарифного плану чи  абонентського «стажу»,  може скористатися нею в зонах Wi-Fi від Укртелекому.

Докладніше

Перший безлімітний Wi-Fi-пакет від Укртелекому!

Нова пропозиція доступна усім абонентам фіксованого зв'язку Укртелекому. Замовити послугу «ОГО!Wi-Fi Необмежений» можна у пункті обслуговування абонентів компанії. Вартість послуги включається до щомісячного рахунку за телекомунікаційні послуги.

Докладніше

«ОГО!Телефонія»

«ОГО!Телефонія» - абсолютно нова послуга від Укртелекому! З 1 липня «ОГО!Телефонія» доступна всім абонентам фіксованої мережі компанії та користувачам «ОГО!» на особливо привабливих умовах!

Докладніше

До уваги користувачів послуги "ОГО!"

З 1 червня 2010 року змінено тариф на тимчасове призупинення обслуговування на термін до 3 місяців. Відтепер тариф усього 12 гривень з ПДВ на місяць.

 

30.03.2012

З 02.04.2012 Укртелеком розпочинає поступове впровадження підключення до послуги «ОГО!» з використанням протоколу DHCP* (замість PPPoE**, який використовувався раніше).

26.09.2011

Відтепер існуючі та нові абоненти «ОГО!» можуть перевірити параметри швидкості телефонної лінії та визначитися з оптимальним тарифним планом.

11.07.2011

Компанія Укртелеком інформує користувачів комутованого доступу до Інтернет (Dial-up) про те, що з 15.07.2011 у всіх регіонах України доступ до Інтернету здійснюється за єдиними всеукраїнськими номерами.

06.07.2010

З 5 липня 2010 року вводяться нові тарифи на послугу «ОГО!» для абонентів всіх обласних центрів, Сімферополя та Севастополя.


0-800-506-800 цілодобово