This version of the page http://www.factor.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-10. The original page over time could change.
ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Пошук по сайту:

Вітаємо Вас на сайті Видавничо-консалтингової корпорації «ФАКТОР»!
Тут Ви можете одержати необхідну інформацію про історію корпорації, напрямки її діяльності, досягнення, плани і перспективи розвитку.

Президент корпорації «ФАКТОР»
Сергій Якович Політучий

Новини та події
29.03.2012
Весняна книгоманія
У березні представники друкарні «Фактор-Друк» відвідали професійний огляд «Книги России», який пройшов в Москві. «Книги России» - традиційний форум книжників, орієнтований на просування видавничої продукції напередодні весняно-літнього сезону.
19.03.2012
«Бухгалтерська весна-2012»
Видавничий будинок «Фактор» запрошує всіх бухгалтерів на семінари «Бухгалтерська весна-2012». За традицією лекції пройдуть у великих містах України.
19.03.2012
Стартував конкурс для студентів «Аудитор-2012»!
16 – 17 березня був проведений I тур Всеукраїнського міжрегіонального студентського конкурсу «Аудитор-2012». В цьому році більше тисячі студентів з вищих навчальних закладів Києва, Харкова, Львова, Одеси, Запоріжжя, Донецька, Луганська, Дніпропетровська та інших великих міст України виявили бажання стати учасниками конкурсу.
07.02.2012
Друкарня «Фактор-Друк» отримала «Визнання народу 2011»
Газета «Вечірній Харків» підбила підсумки традиційного рейтингу, в якому взяли участь харків'яни, підприємства та організації, що зробили найбільший внесок у розвиток рідного міста.
21.12.2011
«Фактор» підтримав свято дитячих талантів – фестиваль «Вінок Слобожанщини»
18 грудня були оголошені переможці дитячого вокального фестивалю «Вінок Слобожанщини». Вже кілька років конкурс проходить за підтримки «Фактора».
Всі новини та події
Ласкаво просимо!

Корпорація «Фактор» є одним з найбільших підприємств України, що спеціалізуються на наданні консалтингових послуг і випуску періодичних видань і літератури з питань теорії й практики бухгалтерського обліку й оподатковування, підприємництву, праву, діловодству. Ми є лідером в області високоякісної поліграфії, виробництві газет і книг.

Головна мета корпорації «Фактор» - створення информаційно комфортного середовища для існування і розвитку українського підприємництва, розвитку національної видавничої справи, поліграфії і друкарства. Виконання поставлених перед корпорацією завдань здійснюється організаційно зв'язаною системою підприємств і організацій, що спеціалізуються на різних видах діяльності, скоординованих у контексті загальнокорпоративних цілей.

Головна цінність корпорації — унікальні знання і досвід, накопичений підприємством з 1991 року — року його заснування. У нашому активі — відомі бренди і торговельні марки. Наша команда висококласних професіоналів, сертифікованих фахівців здатна вирішувати будь-які складні завдання, поставлені перед корпорацією. Не зупиняючись на досягнутому, корпорація активно розвиває нові напрямки, завойовуючи нові ринки та розширюючи сфери впливу.

Свої відносини з партнерами «Фактор» будує на основі взаємної довіри, надійності, відповідальності і високого професіоналізму. Ми відкриті до співробітництва й додаємо всі зусилля, щоб наша діяльність була максимально корисною суспільству.

Ми запрошуємо Вас у впорядкований, комфортний світ «Фактора», де все продумано, щоб надати Вам максимум послуг та ефективних рішень для Вашого бізнесу в найзручнішій для Вас формі.

Підприємства


ВБ «Фактор» щорічно видає понад 185 найменувань нормативно-правової та методичної літератури загальним тиражем 750 тис. примірників

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».



Сайти корпорації «Фактор»:
Copyright © 2004–2012 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2012 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09