This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/nikolaeva.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
Ніна Ніколаєва | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
30.05.2011 11:45
Ніна Ніколаєва
Поділитися |
Ω Актриса Рівненського академічного українського музично-драматичного театру

 

Освіта: РДГУ, спеціальність — "Театральне мистецтво".

 

 

Про мене: народилася в м.Кузнецовськ, там закінчила музичну студію "Калейдоскоп", працюю актрисою драми в Рівненському театрі, ведуча офіційних концертів.

 


Улюблені цитати: 1. Не важно, как часто мы встречаемся. Важно то, что для нас значат эти встречи!!! 2. Віра помножена на віру — неминуча майбутня реальність! 3. Иногда хватает мгновения, чтобы забыть жизнь, а иногда не хватает жизни, чтобы забыть мгновение!!! 4. Не жалуйся на тьму. Стань сам маленьким источником света!!!

 


Улюблена книга: читаю багато, з останнього улюбленого — "Ідіот" Ф.Достоєвського.

 


Хобі (та зацікавлення): Театр, театр, і ще раз театр :)

 

 

13.02.2012
Про інтернет-листування
"Для людей, которые живут далеко друг от друга, письмо – это кусочек сердца отправителя"
08.02.2012
Про маму
"Все прекрасне в людині - від променів сонця і від молока матері". М. Горький
09.01.2012
Замість різдвяних привітань
Люблю прогулятись зранечку святкового дня...
06.10.2011
За місяць до чуда
"Разом з дитиною народжується мама"
17.07.2011
Театральний бебі-бум
"Женщины сильнее нас. Для них не существует глупостей — только главное. Жизнь, дети, свобода. Они не завоеватели — им и так принадлежит мир, потому что они способны создать новую жизнь". Джони Депп
29.06.2011
“Балерина, що танцює віршами”
Кожен з нас мріє — в цьому ми єдині і дуже подібні. І наші мрії збуваються, якщо вміти розшифрувати їх і відшукати, де заховався секрет втілення.
17.06.2011
"Мамозамінники"
Мультик - дитячий скарб, який можна переглядати цілісінький день! Однак, телевізор і комп'ютер ніколи не стануть "мамо і тато-замінником" у вихованні!! Необхідно, щоб мультик став продовженням сімейного спілкування, щоб було про що поговорити, розпитати дитя про побачене, щоб він став можливістю обійняти своє чадо і разом насолодитися намальованою казкою.
09.06.2011
Коли твою дитину виховує Театр
Життя людське цікаве тим, що ніколи не знаєш, як воно у тебе складеться:) І можливо, ще в юності я і не сподівалася, що працюватиму в театрі і матиму за чоловіка актора, і що дітки, які з"являться в такій сім'ї - хочеш не хочеш, а одразу стають театральними:)
04.06.2011
Перетворюємо глядача - на актора. Частина II - оркестр та костюми
Постановка журналістської вистави набирає обертів. Настав той етап, коли з"являються всі елементи, які мали б допомагати актору на сцені, але спершу тільки заважають :) Це репетиції під супровід оркестру, костюми, реквізит, театральне світло, грим... І до цього всього слід звикнути, зжитися, зробити своїм!
30.05.2011
Перетворюємо глядача - на актора!
Із липня 2007 року в репертуарі Рівненського театру йде вистава "Пошились у дурні" М. Кропивницького, і от рівно через чотири роки, знову-таки влітку, планується неординарна прем'єра в рамках благодійної акції, приурочена до Дня журналістики. Цікавим є те, що всі ролі у виставі виконуватимуть професійні журналісти. А оскільки актори — ненаситний народ, їх завжди цікавить щось нове, оригінальне, творче і навіть, на перший погляд, ризиковано нереальне — повідомлення про те, що ми будемо "режисерувати" над журналістами всі сприйняли з неприхованим ентузіазмом!

Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 1350




Останні фотооголошення

Новини партнерів