This version of the page http://poltava.klichko.org/news/show/744 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

Полтавські УДАРівці за більшу жіночність української політики!

У четвер, 1 березня, голова ПОЛТАВСЬКОЇ обласної організації партії «УДАР» Віталія Кличка став учасником науково-практичного семінару на тему «Гендерна рівність в українській політиці», який був організований Національним Демократичним Інститутом та Представництвом ООН в Україні.

У семінарі взяли участь представники демократичних сил України: «УДАРУ» В.Кличка, Фронту Змін. Народного Руху, БЮТу та представники Партії регіонів.

Дискутуючи з представниками Фронту Змін від Полтавщини, голова облорганізації, кандидат наук державного управління Петро Ворона наголосив, що на Полтавщині в діяльності УДАРівців закладені принципи залучення жінок до управління в партії, адже із 27 зареєстрованих районних та міських організацій області 5 очолюють представниці прекрасної статі, а з 5 районних організацій міст Полтави та Кременчука 2. На Полтавщині склалась добра традиція обов’язкової присутності жінок в керівних органах партії. Було варто закріпити законодавчо квотування жіночої присутності в партійних списках політичних партій.

З приходом жінок до місцевих рад, до парламенту політики має стати більш соціальною, націленою на вирішення найболючіших проблем громад і кожної людини зокрема, а особливо дітей – відзначив у виступі П.Ворона.

  4 Березеня 2012+Коментар | подобається