This version of the page http://www.dem-alliance.org/news/SvMykolaj_zt_100312.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
Помічники Святого Миколая влаштували свято дітлахам
Eng
Укр
Вхід                  

Відповідальність - це та ціна, яку ми сплачуємо за владу

Вінстон Черчіль
Помічники Святого Миколая влаштували свято дітлахам
13.03.2012

Волонтери акції “Святий Миколай збирає подарунки” завітали до вихованців Гришківецького інтернату поблизу Житомира. Діти тепло і радісно зустріли гостей, щиро сміялися разом з активістами, а також активно грали в ігри.

Творча вправа, створення кулі з паперових квітів, виявилася непростою для малюків, але діти з ентузіазмом складали та склеювали пелюстки квітки, вчилися працювати в команді. Результат сподобався і вихователям, які також долучалися до вправи

На завершення свята волонтери порадували діток подарунками, які організатори придбали за кошти, зібрані під час благодійної акції.

А коли настав час прощатися, дітлахи обіймали гостей та запрошували завітати до них знову.

Маєте час та бажання долучитися до поїздок до дитбудинків та інтернатів? Приєднуйтесь до акції і наступного разу ви також зможете дарувати радість діткам, до яких доля не надто ласкава.Творімо свято разом!

Переглянути усі фото можна у альбомах групи в соціальних мережах.

 

Довідково:

Благодійний проект “Святий Миколай збирає подарунки” третій рік поспіль здійснюється  в Житомирі командою Житомирського обласного осередку  ВМГО “Молодь Демократичного Альянсу”. Під час останньої акції, яка відбулася у грудні, активісти зібрали 22 тисячі гривень.

Ініціатори проекту, ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу», висловлюють щиру подяку небайдужим житомирянам та партнерам: Житомирській скаутській станиці «Пласту», Чайно-кавовому салону «Кавоманія», Незалежній студентській профспілці «Пряма дія», ТЦ «Житній» та медіапартнерам:  Журналу Житомира, Першому житомирському інформаційному порталу, газеті 20 Хвилин, сайту міста Житомира 0412.in.ua, Арт простору Ти диви, Замковій Горі, Дзеркалу Полісся, Рупору Житомира, та іншим партнерам.


Прес-служба
Житомирського обласного осередку
ВМГО "Молодь Демократичного Альянсу"

zt@dem-alliance.org



Останні новини
Василь Гацько: знищення корупції дасть колосальний ресурс для модернізації
Держпідприємство вкрало 10 мільйонів на закордонних паспортах
Антимонопольний комітет України: тарифи на проїзд в маршрутках Чернігова завищені
ДемАльянс продовжить боротьбу з корупцією в Нафтогазі
Одеські молоді демальянсівці варили борщ під відкритим небом
Відбувся перший семінар Школи лідера у Києві