This version of the page http://crimea.klichko.org/news/show/631 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-09. The original page over time could change.
КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

КРИМСЬКА РЕСПУБЛІКАНСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

В міцному тілі – міцний дух!

 

Все більше відомих та починаючих спортсменів вступають в Кримську республіканську організацію політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Спортсмени міцні люди, як тілом так і духом, тому й у політиці поважають тих, хто може бути для них у цьому прикладом. А хто може бути кращим прикладом, ніж керівник партії Віталій Кличко!

 

Сам лідер кримських УДАРівців Олександр Мочков є майстром спорту з боротьби, в.о. голови Сімферопольської міської організації Сергій Доценко – срібний призер Олімпіади в Сіднеї з боксу. А що недавно однім з керівників Євпаторійської міської організації став діючий чемпіон України з карате Андрій Стратейчук.

Андрій Стратейчук не новачок в політиці. Він був депутатом Євпаторійської міської ради минулого скликання. К партії  «УДАР Віталія Кличка» Андрій прийшов, бо побачив нову силу, спроможну привести Україну до європейських стандартів життя. Як тренер, він виховує молоде покоління в справжніх традиціях карате, щоб вони не тільки, стали фізично міцними, але й нетерплячими до зла та несправедливості.

Народ вже забагато довго відчуває, як невідповідальні політики використовують його голоси для власного процвітання. Але близиться жовтень 2012 року –парламентські вибори й близиться час, коли терпець народу закінчиться. Соціологічні опитування все більш підтверджують динаміку, що виборці скажуть «НІ» старим політикам і скажуть «ТАК» молодій здоровій політичній силі - Партії «УДАР Віталія Кличка»!      

 

Прес-служба КРОП партії  «УДАР Віталія Кличка»

 

  4 Лютого 2012+Коментар | подобається