This version of the page http://www.leopolishotel.com/ua/restorani-ta-bari/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-07. The original page over time could change.
Ресторани Львова - Ресторан Леополіса - Ресторан Світлиця Лева
Ресторани та бари

Ресторан "Світлиця Лева"

Ресторан "Світлиця Лева" поєдуює у собі легке та вишукане меню для Вашої вечері чи обіду. Це є визнане місце у Львові для тих, хто цінує елегантний дизайн, інтимну атмосферу, смачну кухню та помірні ціни. В меню ресторану представлені найапетитніші страви європейської та української кухні у поєднанні з чудовою колекцією світових вин та спиртних напоїв.

Ресторан відкритий з 07:00 до 23:00
Сніданок з 7:00 до 10:30

ЛОБІ-БАР

За відбірного переліку вин та міцних напоїв, лобі-бар пропонує Вам зробити правильний вибір у правильному місці, вибір, який відповідав би Вашому настрою. Чи це під час поселення в готелі, чи після ділової зустрічі або останній келих перед сном, лобі-бар до Ваших послуг цілодобово.

Бібліотека

До Ваших послуг Бібліотека з бездоганним цілодобовим сервісом для приватних зустрічей та подій. Наші гості насолоджуються особливим шармом готелю "Леополіс" у бібліотеці – чудовим місцем для відпочинку з келихом вина та найкращими сигарами поряд із затишним каміном.

Замовлення столика: reservations@leopolishotel.com