This version of the page http://kherson.klichko.org/news/show/556 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-06. The original page over time could change.
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?


Останні події

«УДАР» відвойовує дитячу молочну кухню

 

Ще в грудні 2011 року депутат Комсомольської районної у м. Херсоні ради від партії «УДАР» Павло Бубнов допоміг перешкодити закриттю дитячої молочної кухні в мікрорайоні Острів. Тоді ударівцю вдалося привернути увагу депутатського корпусу міста до проблеми і отримати від них обіцянку докласти усіх зусиль, аби через відсутність фінансування (а саме така причина закриття кухні) діти не залишилися без молочної продукції.

Та, виявляється, історія на цьому не закінчилися: яким же було здивування мешканців Острова,  коли днями на дверях свого роздавального пункту вони побачили оголошення, що з 1 лютого все ж таки пункт перестане працювати, а харчування роздаватиметься в іншому мікрорайоні.

Батьки звертаються до журналістів Херсона із листом, в якому просять підтримки. (Дивіться лист тут: http://pravda.ks.ua/kherson_ks/important/14592-v-xersone-iz-za-otsutstviya-finansirovaniya.html). Допомоги просять і в депутата Павла Бубнова, якому вдалося відвоювати, хай і лише на кілька місяців, ДМК раніше.

- Від того, будуть отримувати діти якісну молочну продукцію чи ні, залежить їхнє здоров’я  і майбутнє, - говорить депутат районної в м. Херсоні раді від «УДАРу» Павло Бубнов. – Ми зробимо усе можливе, щоб батькам, аби отримати корисні продукти для їхніх малюків, не довелось їхати в інший край міста.

 

 

  31 Січня 2012+Коментар | подобається
1    Користувачів схвалюють це
Бубнов
схвалює це
31 Січня 2012