Технічна підтримка

684-900

  • Про компанію
  • Вакансії
  • Контактна інформація
Опис радіо-підключення
  1. Опис послуг
    В сфері підключення через радіо-канал Уарнет співпрацює з ТзОВ «КомЛайн». Це підприємство надає послуги з організації радіо-каналів зв'язку і транспорту інформації від мереж Уарнет до кінцевого користувача. ТзОВ «КомЛайн» володіє ліцензією на користування радіочастотним ресурсом України, здійснює ліцензійну підтримку користувачів, а також володіє Ліцензією на будівельну діяльність і проводить монтажні роботи.
    Радіо-Інтернет працює в стандарті 802.11b або 802.11g (Wi-Fi, Wireless Fidelity) і орієнтований на радіочастотний діапазон 2,4 ГГц (номінальна пропускна здатність до 11 Мбіт/с або до 54 Мбіт/с).
    Персональне включення по каналу радіо-езернет типу «точка-точка» у швидкості поступається лише оптичному підключенню і здатне забезпечити швидкість вищу, ніж SHDSL та ADSL. Цілком реально забезпечити симетричну швидкість до 20 Мбіт/с, а при застосуванні особливих конфігурацій обладнання -- до 40Мбіт/с.
  2. Опис монтажу радіо-комплекту
    Після отримання заявки на підключення до мережі Інтернет наш спеціаліст робить безкоштовний огляд місця підключення. Якщо існує можливість встановити антену так, щоб була наявна пряма видимість нашої базової станції, то ми повідомляємо остаточну вартість підключення і строки встановлення. Після того, як користувач укладає угоду про інформаційне абонентне обслуговування, спеціалісти ТзОВ «КомЛайн» приступають до монтажу необхідного обладнання.
    Користувачу встановлюється гнучкий у налаштуванні радіо-маршрутизатор, з можливістю віддаленого контролю нашими спеціалістами. До маршрутизатора під'єднується направлена антена та комп'ютер користувача. Антена виноситься за межі приміщення та направляється на нашу базову станцію. Відстань від антени до маршрутизатора не має перевищувати 10 метрів, а відстань від маршрутизатора до ПК користувача не має перевищувати 100 метрів. Є можливість встановлення маршрутизатора за межами приміщення (наприклад коли відстань від антени до маршрутизатора завелика). Для цього встановлюється спеціальний утеплений контейнер, в якому розміщують маршрутизатор.

    Монтаж комплекту радіо-обладнання полягає в наступних діях:
    1. Спочатку встановлюється Антена направлена параболічна. Антена встановлюється на спеціальні кріплення і направляється на базову станцію.
    2. На антену через конектор під'єднується пігтейл, що включається в мережевий радіо-адаптер. Адаптер встановлений в маршрутизаторі (на базі системного блоку). Також в маршрутизаторі встановлений Модуль пам'яті і мережевий адаптер. При необхідності все обладнання встановлюється в монтажний бокс.
    3. З мережевого адаптера маршрутизатора виводиться стандартний кабель UTP-5E який підключається в мережеву картку клієнтського комп'ютера.
    Карта радіо-покриття ТзОВ «КомЛайн»
Приклад договору на поставку обладнання) (126 КБ)
Приклад договору на забезпечення каналу зв'язку) (75 КБ)
Бланк квитанції на оплату послуг ТзОВ «КомЛайн») (126 КБ)
Ліцензія на використання радіочастотного ресурсу України, Лицьова сторона) (70 КБ)
та Зворотня сторона ) (71 КБ)
Ліцензія на будівельну діяльність) (45 КБ)

UARNet, м.Рівне, вул. Міцкевича, 10

тел. (0362) 684-900 (багатоканальний)

uarnet at mail dot rv dot ua