This version of the page http://www.presa.ua/index.php?mova=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-04. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
    ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Держспецзв’язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України



НОВИНИ ПОШТОЮ





ПЕРЕДПЛАТА на 2012 рік

Шановні панове! Передплачуйте свої улюблені українські та зарубіжні видання на 2012 рік!

Швидко та легко оформити передплату Ви зможете в мережі регіональних дирекцій Укрпошти та на сайті ДП «Преса» в розділі «ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE».

ДП «Преса», як завжди, пропонує для передплати на 2012 рік великий вибір періодичних видань на будь-який смак! Ознайомитись з асортиментом видань, які представлені в Каталогах, Ви зможете на нашому сайті, завітавши до розділу «КАТАЛОГИ».

Передплачуйте та насолоджуйтесь улюбленими виданнями!

НАШІ НОВИНИ

з 5 по 7 квітня 2012 року ДП «Преса» братиме участь у VII Весняному Київському книжковому ярмарку

22.03.12



з 5 по 7 квітня 2012 року ДП «Преса» братиме участь у VII Весняному Київському книжковому ярмарку, що відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2б, Київ).

Головною метою участі ДП «Преса» у ярмарку є популяризація вітчизняної преси та реклама послуг підприємства, зокрема, передплати, як одного з найбільш ефективних і зручних для споживачів каналів придбання періодичних видань.

На стенді підприємства будуть представлені зразки всеукраїнських періодичних видань, іміджеві та рекламно-презентаційні матеріали ДП «Преса».

Пропонуємо скористатися послугами нашого підприємства з представлення та просування періодичних видань під час виставок. Більш детальну інформацію можна дізнатися в розділі «ПОСЛУГИ та ТАРИФИ» - «РЕКЛАМА», або у відділі маркетингу за тел. 248-78-08. Запрошуємо всіх бажаючих.



Акція від ДП "Преса" для видавців

19.03.12

Акція від ДП "Преса" для видавців: знижки



Акція від ДП "Преса" для видавців

14.03.12

Акція від ДП "Преса" для видавців: знижки



Акція від ДП "Преса" для видавців

12.03.12

Акція від ДП "Преса" для видавців: знижки



Архів новин