This version of the page http://irrp.org.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-04. The original page over time could change.
Новини » Інститут розвитку регіональної преси

Новини

Сортувати новини за: датою новини | рейтингом | переглядами | коментарями | абеткою
Стипендія для участі у Кримській весні розвитку
Учора, 12:59
Метки:

Зареєструйся та заповни аплікаційну форму на отримання стипендії для участі у Міжнародній конференції  "Самоорганізація у світі, що трансформується: як забезпечити собі місце під сонцем?", яка пройде у форматі  форматі відкритого простору 17-20 травня 2012 року в Криму.

Дедлайн: 14:00 6 квітня 2012 року.

Захід відбудеться в межах Кримської весни розвитку – ініціативи Ресурсного центру ГУРТ, спрямованої на пошук однодумців з середовища лідерів місцевих громад, інститутів громадянського суспільства та експертів та соціальних інвесторів задля свідомої та успішної України, де громадянське суспільство гарантує гідність, впевненість та довіру поміж громадянами на місцевому та національному рівнях.

Переглядів: 95 | коментарі(0)
В Україні продовжується Тиждень комп’ютерних знань – європейська ініціатива, спрямована на підвищення рівня комп’ютерної грамотності серед молоді
29.03.2012 12:42
Метки:

У 2013 році 90% робочих місць в Європі у всіх секторах економіки вимагатимуть знання інформаційних технологій*. В Україні вже сьогодні 67% вакансій для молодих спеціалістіввимагають знання комп’ютера**. Однак молодь не завжди має необхідні навички, що стає перешкодою до отримання роботи та подальшого кар’єрного росту.

Переглядів: 25 | коментарі(0)
Дискуссия «Фотожурналистика и документалистика: мировые тенденции, перспективы, ситуация в Украине»
29.03.2012 12:37
Метки:

Приглашаем стать слушателями интересной дискуссии на тему фотожурналистики и документальной фотографии, участники которой, всемирно известные и молодые фотожурналисты, документалисты, критики, публично обсудят тенденции и перспективы развития репортажного и документального жанра.

Переглядів: 81 | коментарі(0)
Онлайновый курс по освещению религии
22.03.2012 13:16
Метки:

Журналисты во всем мире могут подать заявки на шестинедельный онлайновый курс по освещению религиозных меньшинств.

Международный центр для журналистов предлагает бесплатный семинар, который критически рассмотрит эффективные способы по освещению религиозных меньшинств.

Переглядів: 31 | коментарі(0)
Стажировка в Нью-Йорке для специалистов в сфере электронных СМИ
22.03.2012 12:58
Метки:

Принимаются заявки исследователей в сфере электронных СМИ и онлайнового обучения по программе Cooney Center Fellows Program: программа предполагает годичную стажировку в Нью-Йорке.

В программе могут принять участие специалисты в сфере электронных СМИ, коммуникации, развития детей, образования, обучения естественным наукам, психологии, программирования, дизайна и

Переглядів: 93 | коментарі(0)
Кандидатів програми «Вплив діалогу місцевого самоврядування з центральною владою на розвиток громад» запросили на співбесіду
21.03.2012 11:03
Метки:

13 березня завершився прийом анкет учасників на програму «Громадські зв’язки» за тематикою «Вплив діалогу місцевого самоврядування з центральною владою на розвиток громад».

Для участі у програмі ми отримали 64 анкети з Тернопільської та Рівненської областей. Фахові експерти уважно переглянули анкети і допустили до співбесіди 21 кандидата. Усіх цих кандидатів запросили на співбесіди, які відбудуться 26-27 березня у Тернополі.

Переглядів: 87 | коментарі(0)
Стартував Національний конкурс для журналістів на кращий аналітичний матеріал зі сталого розвитку
13.03.2012 16:38
Метки:

Незалежна Асоціація Телерадіомовців , Українська Асоціація видавців періодичної преси та Програма розвитку ООН об’єднали зусилля в рамках національного конкурсу для журналістів «Честь професії» та створили спеціальну номінацію, присвячену «Ріо +20», Конференції Організації Об'єднаних Націй з питань сталого розвитку, яка відбудеться в Ріо-де-Жанейро в червні 2012 року. Конкурс має на меті привернути увагу широких кіл громадськості до проблематики сталого розвитку та його значення для України..

Переглядів: 233 | коментарі(0)
Оголошено конкурс для випускників програм з обміну американського уряду
13.03.2012 12:21
Метки:

Бюро Державного департаменту США  з питань освіти та культури (ECA) оголошує про конкурс від інноваційного фонду для випускників (AEIF), який спрямований на розкриття лідерського потенціалу серед випускників програм американського уряду у всьому світі. Наразі у світі налічується більше одного мільйона випускників програм з обміну до США.

Переглядів: 142 | коментарі(0)
Триває прийом робіт на WASH Media Awards
2.03.2012 16:56
Метки:

До 1 квітня триває прийом заявок на премію WASH Media Awards, яка відбудеться влітку у Стокгольмі.

До участі у конкурсі допускаються роботи журналістів, зорієнтовані на питання водопостачання, санітарії та гігієни. Роботи для конкурсу повинні бути опублікованими у період між 1 квітня 2011 р. та 1 квітня 2012 р. Журналісти можуть надсилати газетні матеріали, теле- та радіорепортажі, анімаційні роботи і фотографії. Роботи повинні бути подані англійською, французькою чи мовою хінді. Якщо оригінал не опублікований жодною з цих мов, він повинен бути перекладний на будь-яку з них.

Переглядів: 164 | коментарі(0)
У «Контрактов» новый главный редактор
29.02.2012 12:06
Метки:

Новым главным редактором объединенной редакции делового еженедельника «Контракты» и портала kontrakty.ua назначена Елена Шрамко. Об этом сообщается в пресс-релизе ИД «Галицкие контракты».

С ноября 2011 года Е.Шрамко возглавляла редакцию интернет-портала kontrakty.ua.

Переглядів: 34 | коментарі(0)
Газета The Los Angeles Times делает доступ к сайту платным
29.02.2012 11:53
Метки:

При этом доступ к сайту со смартфонов и планшетников пока останется бесплатным.

5 марта 2012 года посетителям сайта газеты будет предложено подписаться на четыре недели за 99 центов. Об этом сообщается на сайте газеты. Те, кто откажется, смогут читать 15 статей в месяц бесплатно, после чего им будет предложено заплатить за доступ - 1,99 в неделю (плюс получать при этом печатную воскресную газету) или 3,99 доллара в месяц.

Переглядів: 35 | коментарі(0)
Онлайн-подписка на Times и Sunday Times подорожает в два раза
27.02.2012 14:31
Метки:

Недельная подписка на британские газеты the Times и thе Sunday Times будет стоить четыре фунта с 1 марта 2012 года. За эти деньги подписчик сможет читать версию на сайте, а также версии для смартфонов и планшетников. Об этом сообщает the Guardian со ссылкой на письмо издателя (News International), адресованное подписчикам газет.

Переглядів: 35 | коментарі(0)
Тренінг з написання про питання корупції
23.02.2012 16:53
Метки:

Триває прийом заявок на семінар для журналістів, які пишуть чи хочуть висвітлювати питання корупції. Одноденний тренінг відбудеться 23 липня 2012 року у місті Порт-оф-Спейн, Трінідад і Тобаго.

Переглядів: 131 | коментарі(0)
Школа соціальної журналістики «Як писати про громадське здоров’я: медична реформа»
20.02.2012 17:23
Метки:

МБФ «Академія Української Преси» за підтримки Програми У-медіа  оголошує набір журналістів з АР Крим, Одеської, Миколаївської та Херсонської обл. для участі в Школі соціальної журналістики «Як писати про громадське  здоров’я:медична реформа»

Переглядів: 208 | коментарі(0)
Cемінар «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення»
20.02.2012 17:19
Метки:

Академія Української Преси запрошує  журналістів та редакторів АР Крим, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Запорізької обл. до участі в семінарі «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення», який  відбудеться  4-5 березня 2012 р. у місті  Сімферополі.

Метою семінару є надання  фахових знань та навичок, необхідних для якісного висвітлення  переходу  України на формат цифрового мовлення. 

Переглядів: 205 | коментарі(0)
На сторінку:
 
Газети
Журнали
Персони
  Счастливая


Область: Харківська область
Місто: Харків

Усі
Додати
  Дорожная Газета


Область: Вінницька область
Місто: Винница

Усі
Додати

На даный момент функция не доступна.

 
Відгуки про заходи ІРРП

Оксана Штефаньо
Весь кайф участі в тренінгу ось в чому:все,що розповіли, показали і навчили медіатренери Олег Хоменок та Людмила Панкратова,тепер я застосовую в своїй...
16.03.2012 13:43

Максим Волосевич
Дуже вчасний та корисний тренінг. Дякую як організаторам, так і тренерам за чудову роботу! Добре, що ІРРП завжди тримає руку на пульсі потреб журнал...
06.03.2012 11:54

 
  • Новини
    • ІРРП
    • Україна
    • Світ
    • Партнерів
  • Статті
  • Книжки
  • Презентації
  • Інструкції
  • Відео
  • Вебінари
  • Зразки документів

Підписка на новини

       
 

Наші
Партнери