This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6098 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-03. The original page over time could change.
Перемога Ford C-Max в номінації «Кращий Вен-MPV 2012» в рамках акції «Автомобіль 2012 року в Україні» / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс



 
Новини

Перемога Ford C-Max в номінації «Кращий Вен-MPV 2012» в рамках акції «Автомобіль 2012 року в Україні»

6 лютого, Київ – На щорічній церемонії акції „Автомобіль 2012 року в Україні”, організаторами якої виступили Дирекція з проведення Всеукраїнської акції "Автомобіль року в Україні", Транспортна академія України (ТАУ), Всеукраїнська асоціація автомобільних імпортерів і дилерів (ВААІД), Асоціація українських автомобілевиробників (УКРАВТОПРОМ), компанія "Автоекспо”, ІА "Автоцентр”, один автомобіль марки Ford отримав нагороду.

Мета акції - національний рейтинг популярності нових автомобілів, представлених в Україні у період з 20 листопада 2010 р. до 20 листопада 2011 р.. Під ці вимоги підходили три автомобілі Ford : Focus , С- Max та Transit , які були заявлені у трьох номінаціях: «Легковий автомобіль компактного класу (С-клас)», «Кращий Вен-MPV» та «Кращий вантажопасажирський автомобіль».

У присутності почесних гостей, серед яких були автомобільні імпортери і дилери, представники профільних міністерств і відомств й автомобільні мас-медіа, ведучий урочистої церемонії оголосив лауреатів і переможців у 13 номінаціях конкурсу, а також найголовнішій номінації «Авто року 2012». 72 з них номінувалися на звання "кращий " у свої категорії.

Ford C - Max став кращим в номінації „Кращий Вен-MPV”, випередивши своїх найближчих суперників - Citroen C3 Picasso та Chevrolet Orlando.

А ось Focus та Transit не вистачило трошки, щоб також перемогти у свої номінаціях. Цього разу їм довелося зайняти другі місця в своїх категоріях, поступившись лише Hyundai Elantra та Mercedes-Benz Vito відповідно.

Ми дякуємо всім, хто віддав голоси за автомобілі марки Ford. Ви зробили правильний вибір.

Детальніше про автомобілі Форд http://ford.winnerauto.ua/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д