This version of the page http://reporter.korrespondent.net/reports/12062 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-03. The original page over time could change.
Репортажи » Я - Корреспондент » Корреспондент
  E-mail подписка   Мобильные приложения   Язык:  рус 
 
зарегистрироватьсяВходlogin
 
 
 

Яскравий світ художниці Алли Преображенської

(19 фото)  5 марта, 03:36  Костянтин Климчук
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
1
2
3
4
5
6
7
8
9
   
Затяжна зима ніяк не здає свої позиції...Похмура погода ще переважає, хоча в повітрі вже відчувається теплий вітерець. В такі дні особливо хочеться яскравих фарб і світла, щоб бодай ненадовго втекти від сірості і брудного талого снігу. Притулком на випадок такої „втечі” може стати галерея відомої білоцерківської художниці Алли Преображенської. Тут постійно виставлені роботи майстра, а останнім часом з’явилося багато нових робіт.

За допомогою картин Алли Преображенської можна мандрувати світом, бо на полотнах зображені Свята земля, Венеція, куточки старого Таллінна і, звичайно, Біла Церква. Художник тонко відчуває характер нашого міста, його патріархальну красу, що невловимо щезає. З особливою любов’ю виписані береги і тихий плин Росі. Преображенській вдається показати давно відомі міські пейзажі з такого ракурсу, що зупинившись перед картиною думаєш: „А як же я цієї краси не помічав раніше?”

Та справжньою окрасою виставки стали квіти, яких так багато на картинах. Яскраві кольори і сміливі мазки створюють неповторний піднесений настрій. Яскраві маки, величезні квіти соняхів, цвітіння дерев створюють емоцію, котру можна пережити, перебуваючи в чистому полі серед буйного різнотрав’я. Сюди треба приходити сім’ями, щоб позитивний настрій допомагав пережити зимову хандру.

З нагоди відкриття виставки Алла Преображенська сказала: „Всі мої нові роботи присвячені весні, радості теплу в місті. Так от, для того, щоб ми всі разом трохи раніше зустріли весну, я всіх запрошую до себе. Теплі фарби, запах, колір весни – це все є в галереї!”

Тож, не барімося і давайте разом кликати і зустрічати весну.
Тэги:  
искусство , художник , живопись , Белая Церковь
Рейтинг:  
Чтобы проголосовать необходимозарегистрироваться
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
 
 

Репортажи по теме

Профессор Федченко готовится к бою в Мехико
Сегодня, 11:41  Ольга Пресс-служба
Франція поряд. Ейфелева вежа в Чернігові
Сегодня, 10:02  Roman Shevchuk
Весна - настоящее чудо...
Сегодня, 09:49  Юлия Литош
Все репортажи
 
 

Подпишитесь на Я-Корреспондент

Мобильные приложения
E-mail подписка

Обзор сети

Разместить рекламу
Парфюмерия Полтава
Хочешь iPad 2? А два? Легко с modnaKasta!
Сканеры