This version of the page http://reporter.korrespondent.net/reports/12041 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-03. The original page over time could change.
Репортажи » Я - Корреспондент » Корреспондент
  E-mail подписка   Мобильные приложения   Язык:  рус 
 
зарегистрироватьсяВходlogin
 
 
 

Фінал конкурсу зі створення в українській Вікіпедії статей на благодійну тематику

(30 фото)  2 марта, 11:44  Максим Короденко
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
1
2
3
4
5
6
7
8
9
   

Конкурс під назвою "Пишемо про благодійність" стартував 12 грудня 2011 року і був приурочений до Дня благодійництва. До 29 січня 2012 року всі бажаючі могли створити або відредагувати в українській Вікіпедії статті, які розкривають поняття і терміни, пов’язані з благодійністю і корпоративною соціальною відповідальністю, чи розповідають про українські і міжнародні організації та окремих благодійників.

Також можна було перекласти українською відповідні статті з іншомовних Вікіпедій, допускалося доповнення і покращення вже існуючих статей.

Організатори вирішили присудити два других місця. Їх посіли Олег Король і Микола Супрунець з 93,97 і 93,93 балами відповідно. Їм були вручені електронні книги і дипломи переможців. Переможцем із великим відривом - 320,13 балів - стала Валентина Кодола. Вона отримала головний приз - нетбук - і диплом переможця.

Валентина Іванівна - вчитель з 22-річним стажем, викладає історію і світову літературу в одній із сільських шкіл Корсунь-Шевченківського району, що на Черкащини.

У присвяченій цій події прес-конференції взяли участь виконавчий директор ГО «Вікімедіа Україна» Юрій Пероганич, Президент Асоціації благодійників України, голова журі конкурсу Олександр Максимчук, члени журі - виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар та медіа-експерт, ведучий телеканалу ICTV Андрій Куликов.

На заході також були присутні члени журі - Голова Наглядової ради МБФ «Україна 3000» Катерина Ющенко, голова Наглядової ради Асоціації благодійників України, Президент Благодійного фонду «Приятелі дітей» Марина Криса, виконавчий директор ІАЦ «Громадський простір» Алла Прунь.

Тэги:  
благотворительность , конкурс , Википедия
Рейтинг:  
Чтобы проголосовать необходимозарегистрироваться
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
 
 

Репортажи по теме

Школа професійної журналістики Нова Україна оголошує четвертий набір
Вчера, 15:54  Taras Ilkiv
В Сумах впервые прошла "Юморина"
Вчера, 14:12  Яна Крапивец
Академии ВМС Украины имени Павла Нахимова вручили боевое знамя
Вчера, 11:47  Алексей Мазепа
Все репортажи
 
 

Подпишитесь на Я-Корреспондент

Мобильные приложения
E-mail подписка

Обзор сети

Разместить рекламу
Детские товары Винница
Хочешь iPhone 4S? А два? Легко с modnaKasta!
Утюги