This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=1932 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-03. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 03. квітня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


«Податки очима дітей -2010»
П'ятниця, 30 квітня 2010 05:47

Щорічне проведення серед дітей та молоді конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей" вже стало доброю традицією в роботі податкової служби. Він проводиться у кілька етапів: переможці міського стануть учасниками обласного, а найкращі роботи рівненських школярів будуть представлені для участі у наступному етапі Всеукраїнського конкурсу  дитячої творчості у місті Київ.

Детальніше...
 
Зарплату - працюючим, а податки – у бюджет
П'ятниця, 30 квітня 2010 05:46

Державна податкова адміністрація в Рівненській області вживає дієві заходи з метою забезпечення виконання бюджетних призначень по податках та зборах до бюджету та інформує, що станом на 27.04.2010 року в частині платежів, що контролюється державною податковою службою, до місцевого бюджету надійшло 298,4 млн. грн., що на 9,4 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Четвер, 29 квітня 2010 16:41
Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
Актуальні питання сьогодення розглянуто на засіданні Громадської ради
Четвер, 29 квітня 2010 05:10

Сьомий рік при Здолбунівській ОДПІ діє Громадська рада, до складу якої входять керівники великих та визначальних підприємств, представники місцевої влади та громадських організацій. Це дає змогу спільно обговорювати проекти законів і нормативних актів, враховуючи при цьому галузеві ініціативи, розглядати інші важливі питання реформування та модернізації податкової системи.

Детальніше...
 
Прес-конференція для ЗМІ Здолбунівського району
Четвер, 29 квітня 2010 05:09

Днями відбулась прес-конференція для ЗМІ Здолбунівського району з питань діяльності ОДПІ, в тому числі щодо проведення операції „Бюджет" та удосконалення податкового законодавства.

Детальніше...
 
З турботою про ветеранів та учасників війни
Середа, 28 квітня 2010 05:58

Напередодні свята Дня Перемоги, ми знову і знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, щоб з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у нерівному поєдинку з фашистськими загарбниками.

Для  відзначення 65-ї  річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945рр. Рівненською обласною Радою профспілки працівників органів ДПС заплановано ряд святкових та благодійних заходів. Деякі з них вже втілені у життя.

Так, податківці Рівненщини перерахували 2000 грн.  на спеціальний особовий рахунок для допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Детальніше...
 
Зустріч з журналістами району
Середа, 28 квітня 2010 05:57

21 квітня відбулася зустріч начальника ДПІ у  Рівненському районі Богдана Зорія   з  головним  редактором  радіомовлення «Радіо - Шанс» Михайлом  Кващуком, редактором  відділу міськрайонної газети «Слово і час»  Світланою  Земляк.

Детальніше...
 
Працювати – без схем
Середа, 28 квітня 2010 05:54

Не дати платникам реального сектору економіки скористатись протиправними схемами мінімізації податкових зобов'язань - одне із завдань операції «Бюджет». З цією метою для першочергового відпрацювання відібрано платників податків області із значними оборотами та податковим навантаженням з податку на прибуток менше 1%. Вказані платники рівномірно розподілені для проведення планових документальних перевірок протягом 2010 року, проводиться постійний моніторинг їх господарської діяльності на предмет ризиковості контрагентів, доперевірочний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства і, власне, планові документальні перевірки.

Детальніше...
 
На сторожі бюджету
Вівторок, 27 квітня 2010 10:52

Неспокійне життя обіцяють співробітники податкової міліції організаторам та виконавцям протиправних схем із створення та діяльності, так званих, платників податків високого ризику - вигодоформуючих та виготранспортуючих суб'єктів господарювання. В рамках операції «Бюджет» будуть відпрацьовані всі платники податків, які не знаходяться за місцем державної реєстрації, проходять процедуру ліквідації чи банкрутства, але все ще продовжують активну «господарську діяльність» з формування податкового кредиту з ПДВ та валових витрат платникам реального сектору економіки. Тому, першочерговим завданням податкових міліціонерів є встановлення фактичного місцезнаходження таких ризикових платників, їх службових та пов'язаних осіб, підтвердження або спростування задекларованих ними господарських операцій.

 

Детальніше...
 
Не позбавляйте себе соціальної захищеності – працюйте легально
Вівторок, 27 квітня 2010 05:25

Заробітна плата в «конвертах» - це соціальне зло, яке руйнує державу з середини, гальмує її економічний та соціальний розвиток, позбавляє громадян елементарних прав на оплату лікарняних листів в разі хвороби, виплати допомоги по безробіттю у випадку втрати роботи, одержання пенсії в старості, при інвалідності та в інших випадках, передбачених законодавством. Отже, громадяни, які погоджуються отримувати заробітну плату в «конвертах» не лише сприяють розвитку тіньових схем ухилення від оподаткування, а й позбавляють себе соціальної захищеності.

Детальніше...
 
Реформування та вдосконалення податкового законодавства сприятиме підвищенню рівня податкової культури
Вівторок, 27 квітня 2010 05:24

2 місяці тому кураторство юридичним управлінням Державної податкової адміністрації в Рівненській області очолив заступник голови ДПА в Рівненській області Ігор Лех, який додав роботі колективу новаторського характеру. Він розповідає про свої особисті враження та про головні напрямки роботи цього важливого підрозділу ДПА.

Які напрямки роботи та завдання ставить перед працівниками органів ДПС України усіх рівнів  нове керівництво ДПА України?

Детальніше...
 
Шляхом зміцнення партнерських відносин із платниками податків
Вівторок, 27 квітня 2010 05:23

В ДПІ  у Рівненському районі  відбувся   семінар для платників податків на тему: "Актуальні питання податкового законодавства та складання податкової звітності".

У семінарі взяли участь бухгалтери підприємств, установ, організацій.

У своїх виступах фахівці податкової інспекції проінформували  про актуальні зміни в податковому законодавстві з податку на прибуток, ПДВ, ресурсних та місцевих податках, про переваги подачі податкової звітності в електронному вигляді.

Детальніше...
 
Відбулося засідання Громадської ради при ДПА в області
Понеділок, 26 квітня 2010 05:22

Відбулося засідання Громадської ради при ДПА в області. Його учасники  обговорили питання підсумків роботи та першочергові завдання, які стоять перед органами ДПС Рівненщини, хід загальнодержавних операцій «Бюджет»,  «Щит», «Легалізація зарплати найманих працівників» та інші.

З першого питання порядку денного виступив голова ДПА в області Віктор Башук. Він насамперед зазначив, що у непростих економічних умовах стоять складні завдання з підвищення соціальних стандартів, підтримки економіки, погашення запозичень попередніх періодів. Все це потребує ефективної роботи податкових органів з наповнення бюджету країни.

 

Детальніше...
 
Як працівники підприємства стали підприємцями за «один день».
Понеділок, 26 квітня 2010 05:22

Підрозділи оподаткування фізичних осіб ДПА в Рівненській області не зупиняються на проведенні перевірок щодо дотримання вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати та легалізації найманих працівників.

Детальніше...
 
Великим платникам податків – повага суспільства та увага податківців
Понеділок, 26 квітня 2010 05:20

Наповнення бюджетної скарбниці є головним завданням органів податкової служби. Неабияка роль у цьому належить платникам податків, які забезпечують значні та стабільні надходження до бюджетів всіх рівнів.

Зрозуміло, що переважно це підприємства із великими обсягами виробництва, де зайнята значна кількість працюючих. Наказом Державної податкової адміністрації України від 22 лютого 2010 року №99  змінено критерії відбору платників податків до категорії „великих".

Детальніше...
 
Правова освіта населення – актуальна проблема сьогодення
П'ятниця, 23 квітня 2010 06:57

В приміщенні залу засідань Міськради  відбулося засідання Рівненської міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. Учасники зібрання, а це - представники міського управління юстиції, управління освіти, податкової служби, міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді,  управління у справах сім'ї, молоді та спорту,  обговорили актуальні питання роз'яснювальної роботи щодо виборчого законодавства, інформування громадян щодо порядку звернення до Європейського суду з прав людини, супроводу  кризових сімей. Одним із питань, які були на порядку денному засідання МКМР - питання залучення до масово-роз'яснювальної роботи волонтерів з метою підвищення податкової культури населення.

Детальніше...
 
Про переваги електронної звітності говорили під час навчання
П'ятниця, 23 квітня 2010 05:58

В ДПІ у м. Рівне вже стало традицією  двічі на місяць проводити семінари-презентації  для бухгалтерів і підприємців  з  питань  впровадження подання податкової звітності в електронному вигляді по захищених телекомунікаційних каналах зв'язку.

Саме такий семінар відбувся 14 квітня 2010 року в приміщенні актової зали інспекції за участі відповідальних працівників ДПІ у м. Рівне та  представника акредитованого центру сертифікації ключів ПП «Штурман».

Детальніше...
 
Великим платникам податків – покращення податкового супроводження
П'ятниця, 23 квітня 2010 05:56

Наказом ДПА України від 31.03.2010 р. N209 затверджено Реєстр великих платників податків на 2010 рік.

Звертаємо увагу, що наказом Державної податкової адміністрації від 22.02.2010 р. N99 змінено критерії відбору платників податків до категорії "великих" (п. 1.2 Порядку обліку платників податків, зборів (обов'язкових платежів), затвердженого наказом ДПА України від 19.02.1998 р. N80).

Детальніше...
 
На сторожі закону
Четвер, 22 квітня 2010 06:54

Співробітниками головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Рівне в ході проведення оперативних заходів в рамках операції «Бюджет» (ризиковий платник) встановлено, що підприємством «Д» незаконно було заявлено до відшкодування ПДВ на суму понад 1506,0 тис. грн. За фактом умисного ухилення службовими особами підприємства «Д» від сплати податків за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.212 КК України, прокуратурою м. Рівне порушено кримінальну справу.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Четвер, 22 квітня 2010 05:55

Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»

 
Запрошуємо до обговорення
Четвер, 22 квітня 2010 05:53

З метою створення в суспільстві атмосфери негативного ставлення до роботодавців, які виплачують заробітну плату без сплати податку з доходів фізичних осіб та внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування та з метою забезпечення обізнаності населення щодо економічних, соціальних та етичних переваг отримання легальних доходів Державна податкова інспекція у м. Рівне запрошує до обговорення на форумі Державної податкової адміністрації України (http://sta.gov.ua/jforum/forums/list.page) теми «Зарплаті в конвертах - НІ».

 
Більше статтей...
  • Легалізація оплати праці - на постійному контролі
  • Лісоматеріали без документів про їх походження вилучені
  • Провели і семінар, і анкетування
  • Підсумки роботи зарічненських податківців
  • Тестування на перевірку податкових знань
« ПочатокПопередня919293949596979899100НаступнаКінець »

Page 93 of 107
Інформ ДПC

Банери