This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=189 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-03. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 03. квітня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


Дохід, отриманий фізичною особою від надання в оренду нерухомості іншій фізичній особі, підлягає обов'язковому декларуванню
Четвер, 09 лютого 2012 11:45
Під час нарахування доходу від надання в оренду об'єктів нерухомості, включаючи земельну ділянку, що знаходиться під такою нерухомістю, чи присадибну ділянку, податковим агентом платника податку - орендодавця є орендар.
Детальніше...
 
Податківці Рівного упередили незаконне відшкодування ПДВ майже на 17,2 млн.грн.
Четвер, 09 лютого 2012 11:40
Упродовж січня-грудня 2011 року до відділу перевірок ризикових операцій ДПІ у м.Рівне надійшло 165 декларацій з податку на додану вартість по 81 СПД з заявленими сумами бюджетного відшкодування.
Детальніше...
 
Студенти - волонтери завжди раді допомогти фахівцям податкової служби під час проведення кампанії декларування
Четвер, 09 лютого 2012 11:30
Щороку фахівці ДПІ у м. Рівне активно проводять агітаційну та роз'яснювальну роботу, пов'язану з декларуванням доходів, отриманих громадянами. Постійно розширюються та удосконалюються заходи, направлені на успішне проведення кампанії. Для залучення більшого кола та підвищення рівня обізнаності громадян в податковому законодавстві досвідчені працівники проводять різноманітні заходи.
Детальніше...
 
До уваги представників малого та середнього бізнесу
Четвер, 09 лютого 2012 10:25

Керівні працівники та фахівці ДПС у Рівненській області продовжують проведення зустрічей з підприємцями і бізнесменами, представниками громадських організацій за участю журналістів з проблемних питань розвитку малого та середнього бізнесу в області, пов'язаних з внесенням змін до Податкового кодексу України, щодо застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

Детальніше...
 
Олександр Клименко: мораторій на перевірки малого бізнесу подовжено
Четвер, 09 лютого 2012 09:34

Державна податкова служба подовжить мораторій на перевірки малого бізнесу. Дрібних підприємців не турбуватимуть не тільки у першому, а й у другому кварталі 2012 року.
Про це повідомив Голова ДПСУ Олександр Клименко 08.02.2012p.  після засідання Кабінету Міністрів.
Він підкреслив, що діючий мораторій безумовно виконується. «Жоден інспектор чи податковий міліціонер не відвідав жодного ринку або інше місце, де працюють підприємці. Малий бізнес взяв участь у створенні нової спрощеної системи оподаткування, а згодом отримав адаптаційний період для впровадження у своїй роботі нових вимог закону», - зазначив Олександр Клименко.



Детальніше...
 
Про благодійництво в умовах Податкового кодексу - під час чергової зустрічі з громадськими організаціями
Середа, 08 лютого 2012 16:48

Як здійснювати благодійну діяльність в умовах дії Податкового кодексу України, які сьогодні податкові стимули та знижки мають благодійники, який порядок оподаткування благодійної діяльності? Такі питання розглядались під час зустрічі податківців міста, яка відбулась минулого тижня в рамках реалізації плану заходів ДПІ у м. Рівне з інститутами громадянського суспільства. Даний захід, де зібрались представники благодійних організацій різних регіонів України, був ініційований Фундацією імені князів-благодійників Острозьких.

Детальніше...
 
Про актуальне - під час брифінгу в ДПІ у м. Рівне
Середа, 08 лютого 2012 16:34

Днями в ДПІ у м. Рівне відбувся брифінг для представників місцевих засобів масової інформації. Результати роботи інспекції за 2011 рік, реформування спрощеної системи оподаткування та декларування доходів громадян - саме такі питання були актуальними для представників ЗМІ.

Голова комісії з проведення реорганізації ДПІ у м.Рівне, начальник інспекції Михайло Калитюк розповів учасникам брифінгу про стан надходжень до бюджетів та пріоритети в роботі податкової служби. Він, зокрема зазначив, що економічне і фінансове зростання держави завжди були визначальними чинниками для наповнення державної скарбниці. Адже вчасно сплачені податки - це насамперед запорука добробуту громадян. У 2011 році  платники податків  ДПІ у м.Рівне сплатили майже 900 мільйонів гривень. Cаме ця сума надійшла до Зведеного бюджету України.  Це на 152,8 млн.грн. більше, ніж у 2010 році.

Детальніше...
 
Подаєте звітність в електронному вигляді - зверніть увагу!
Середа, 08 лютого 2012 15:55

На офіційному веб-сайті ДПС України (www.sta.gov.ua) у розділі «Безкоштовне програмне забезпечення» розміщено нову версію 1.29.21 програмного забезпечення «Системи формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв'язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді» станом на 03.02.2012.

Детальніше...
 
До уваги суб'єктів господарювання - фізичних осіб, на загальній системі оподаткування
Середа, 08 лютого 2012 15:44

ДПІ у м. Рівне нагадує, що 9 лютого - останній день подання річної податкової декларації про майновий стан та доходи підприємцями, які у 2011 році працювали на загальній системі оподаткування та фіксованому патенті.

Звертаємо увагу, що декларація подається за новою формою, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011 №1395.

 
Утворено Центральний офіс з обслуговування великих платників податків
Середа, 08 лютого 2012 15:41

Кабінет Міністрів України схвалив постанову «Про утворення Центрального офісу з обслуговування великих платників податків». Нормативно-правовий акт (реєстраційний № 42) датований 18 січня 2012 року.

Детальніше...
 
У податкової міліції - новий керівник
Вівторок, 07 лютого 2012 16:33
Сьогодні голова  ДПС у Рівненській області Віктор Башук представив податківцям обласного апарату першого заступника - начальника управління податкової міліції Володимира Івановича Перегняка.
Новий керівник податкової міліції віддав сумлінній праці у правоохоронних органах 15 років, з яких 13 - службі в органах податкової міліції.
Детальніше...
 
У форматі живого спілкування з платниками податків
Вівторок, 07 лютого 2012 16:26

Проблемні питання оподаткування малого та середнього бізнесу  обговорювали вчора податківці з  представниками підприємницьких кіл Рівненського району на зустрічі, яка відбулася в приміщенні Будинку культури смт. Квасилів.

 

Детальніше...
 
Серед «спрощенців» Острозького району найпопулярнішою виявилася друга група
Вівторок, 07 лютого 2012 15:51

З набранням чинності Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обіку і звітності» виникло багато запитань. З метою налагодження партнерських відносин з платниками податків та своєчасного доведення до платників нових правил застосування спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності, працівниками Острозького відділення Здолбунівської ОДПІ проведено ряд заходів.

Детальніше...
 
Обговорили питання наповнення державного та місцевих бюджетів
Вівторок, 07 лютого 2012 15:45

У малому залі Костопільської райради відбулося засідання колегії районної державної адміністрації під керівництвом голови  райдержадміністрації Коваля С.Є. за участі начальника Костопільської МДПІ Матвійчука В.В., керівників промислових підприємств району, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників територіальних органів міністерств і відомств України.

Детальніше...
 
Повідомлення
Понеділок, 06 лютого 2012 16:44
ДПС у області повідомляє що зустріч малого та середнього бізнесу відбудеться 7 лютого об 11 год. в смт. Квасилів, вул. Богдана Хмельницького, 1 (Будинок культури).
Наголошуємо, що змінено місце проведення зустрічі.
Запрошуємо всіх бажаючих до спілкування.
За довідками звертатись за телефонами 692-553, 692-617.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю  ДПС у області
 
Декларування доходів громадян в запитаннях-відповідях
Понеділок, 06 лютого 2012 16:17

- Чи повинна фізична особа при наданні податкової декларації про майновий стан і доходи надавати довідку про отримані у звітному році доходи?

- Фізична особа, яка зобов'язана подавати податкову декларацію про майновий стан і доходи, відповідно до вимог Податкового кодексу України, або має право скористатися податковою знижкою, повинна на вимогу органу державної податкової служби надати разом із такою декларацією довідку про отримані у звітному році доходи.

Детальніше...
 
Проведено «гарячу лінію»
Понеділок, 06 лютого 2012 16:16

Чи включаються до доходів суми коштів, помилково отримані платником податку на рахунок з вини банку, та чи зменшується доход у випадку їх повернення?

Детальніше...
 
Ставка податку на прибуток підприємств з 1 січня 2012 року становить 21 відсоток
Понеділок, 06 лютого 2012 16:15

Відповідно до п. 151.1 ст. 151 Податкового кодексу України від 02.12.10 № 2755 основна ставка податку на прибуток підприємств становить 16 відсотків.

Детальніше...
 
Про зміни ставок збору за першу реєстрацію транспортних засобів з 1 січня 2012 року
Понеділок, 06 лютого 2012 16:11

22.12.2011 року Верховною радою України прийнято Закон України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів" № 4235-VI,  пунктом 2 розділу І якого внесено зміни до Податкового кодексу України. Згідно Прикінцевих положень Закону № 4235 він набрав чинності з 1 січня 2012 року.

Детальніше...
 
Все для комфорту платників: запроваджено VIP-офіс
Понеділок, 06 лютого 2012 16:07

17 січня Голова ДПСУ Олександр Клименко підписав наказ №45, згідно з яким спеціалізовані інспекції по роботі з великими платниками податків підпорядковуються Державній податковій службі. Так, це стало першим кроком переведення великого бізнесу на обслуговування до єдиного централізованого офісу для великих платників податків України в Києві (Центральний офіс з обслуговування великих платників податків).

Детальніше...
 
Зустріч з аграріями у Млинові
Понеділок, 06 лютого 2012 15:50
Голова Комісії з проведення реорганізації Млинівської МДПІ, начальник  Млинівської МДПІ Руслана Чикота 6 лютого 2012 року в районному Будинку культури провела зустріч з підприємцями та бізнесменами агропромислового комплексу району. 
Детальніше...
 
Більше статтей...
  • Конструктивна розмова з представниками підприємницьких кіл у Здолбунові
  • Орієнтири обрано!
  • Повідомлення
  • До уваги платників податків!
  • Гаряча лінія
« ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець »

Page 10 of 107
Інформ ДПC

Банери