This version of the page http://www.pravex.com/ukr/about/career (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-02. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Кар'єра в банку < Про банк

новини

19.03.2012

INTESA SANPAOLO: консолідовані результати станом на 31 грудня 2011 року

новини

16.03.2012

Золоті зливки від ПРАВЕКС-БАНКУ чекають своїх власників

Про банк

Кар'єра в банку

Згідно з дослідженням, що проводилося Дослідницьким центром порталу SuperJob.ua серед компаній-прямих роботодавців, ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» був визнаний «Привабливим роботодавцем-2007». Протягом 2007 року ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» регулярно розміщав вакансії на порталі SuperJob.ua і отримав найбільшу кількість відгуків від здобувачів, що говорить про банк, як про перспективну й відкриту компанію, яка має стабільну позицію на ринку.

Важливою складовою успішного розвитку ПРАВЕКС-БАНКУ в конкурентних умовах сьогоднішнього ринку є формування команди професіоналів. Банк вирішує це завдання шляхом об'єднання трьох складових - сильного менеджменту, ефективної організаційної структури й кадрової політики, спрямованої на розвиток і мотивацію персоналу.

Банк постійно зростає й розвивається, розробляються нові продукти й нові напрямки діяльності, активно зростає регіональна мережа банку. Відповідно, постійно існує потреба у кваліфікованих фахівцях. Для успішного вирішення цього завдання, в банку розроблена й впроваджена система залучення висококваліфікованого персоналу.

Якщо Ви знаєте, чого прагнете в житті, якщо у Вас є мета й Ви знаєте як її досягти, обов'язково спробуйте себе в одному із найбільших і найуспішніших банків України - ПРАВЕКС-БАНКУ. ПРАВЕКС - БАНК НАЦІОНАЛЬНОГО МАСШТАБУ, у структурі якого більш ніж 592 відділень і дирекцій, які працюють по всій Україні, загальна чисельність співробітників банку - більше 11 000 чоловік. Саме тут і сьогодні у Вас є можливість одержати зарплату європейського рівня, а також опанувати одну з найбільш престижних професій - професію банкіра. Адже саме в процесі роботи Ви одержуєте досвід, який ніколи не купите за гроші.

Також у розділі «Вакансії/Додати резюме» Ви знайдете два види анкет: анкету для заповнення кандидатам на керівні й менеджерські посади та анкету для заповнення кандидатам на посади: охоронець, водій, кур'єр і т.п. Будь ласка, заповніть ту з анкет, яка відповідає Вашим цілям у банку, і фахівці департаменту персоналу зв'яжуться з Вами протягом 3-4 днів.

У банку працює департамент з проведення стажування, що організовує стажування нових співробітників.

Також центр працює над підвищенням кваліфікації співробітників ПРАВЕКС-БАНКУ. Інформацію про департамент з проведення стажування в ПРАВЕКС-БАНКУ Ви можете знайти у розділі "Стажування"

Наша мета - зробити з кожного здібного студента кваліфікованого керівника, професіонала банківської справи. Ми пропонуємо не просто роботу - ми пропонуємо можливості!

надрукувати сторінку »