This version of the page http://cv.goldenpages.ua/addcompany.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-31. The original page over time could change.
Добавить предприятие

Анкета
на безплатне розміщення інформації у довідкових
виданнях ТОВ “Золоті сторінки — Захід”
 

 

На підставі заповненої анкети короткі відомості (назва, адреса, номер телефона та факса, e-mail, Internet-адреса) про Ваше підприємство (організацію), його філії (підвідомчі заклади, магазини та ін.) будуть безплатно внесені до чергового видання довідника «Чернівці. Золоті сторінки», до його регулярно оновлюваної електронної версії (адреса в Internet: www.cv.goldenpages.ua), а також до інших інформаційних видань видавництва.
Якщо фірма (організація, установа, підприємство) має філії (підвідомчі заклади, магазини), то всі філії (підвідомчі заклади, магазини) слід указати в анкеті або у додатку до анкети), указавши також види діяльності та продукцію кожної філії (підвідомчого закладу) або товари, які реалізує кожен магазин. Ключові слова, вказані в анкеті, будуть використовуватися для пошуку інформації про Ваше підприємство на сайті www.cv.goldenpages.ua.
У разі діяльності без печатки слід указати № запису в ЄДР та дату реєстрації.
Анкету слід завірити підписом і печаткою.
Заповнену анкету слід надіслати на адресу видавництва «Золоті сторінки» (58029 м. Чернівці, вул. Червоноармійська, 184,3-й поверх.). Розмістивши рекламу у довіднику «Перлина Буковини. Золоті сторінки 2012», Ви зможете надати більш детальну інформацію про діяльність підприємства, пропоновані товари та послуги.
Умови розміщення реклами — за тел. (0372) 58 55 70. За цим телефоном Ви можете викликати менеджера з реклами до Вашого офісу для отримання детальнішої інформації про видання та укладення договору на розміщення реклами.

Увага! Усім підприємствам Чернівців та Чернівецької області, які надали запонену анкету видавництву до 30 листопада 2011 року, довідник «Перлина Буковини. Золоті сторінки 2012» буде наданий безкоштовно у міру його виходу (додаткова інформація — за тел. (0372) 58 55 70.

 


Поля, позначені *, є обов'язковими.
 
 
 
Фактична адреса: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Введіть код перевірки:
...
Не читабельно? Змінити код.

 

Будівництво та архітектура. Будівельні матеріали. Меблі

Громадські фонди та об’єднання. Профспілки

Державні та адміністративні органи

Засоби масової інформації. Реклама. Поліграфія

Зв’язок

Комп’ютерна та побутова техніка. Оргтехніка

Медицина. Ветеринарія

Наука. Освіта. Культура

Охорона. Безпека. Засоби захисту

Побутове обслуговування. Житлово-комунальне господарство

Промисловість. Обладнання

Сировина

Сільське та лісове господарство. Продукти харчування

Спорт. Туризм. Дозвілля

Торгівля. Громадське харчування

Транспорт

Фінансова діяльність. Страхування

Юридичні та аудиторські послуги. Інформаційне забезпечення

Коди міжнародного зв'язку