This version of the page http://vsim.ua/all (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-30. The original page over time could change.
Новини Хмельницького - ВСІМ | Вбивця та насильник зі Славути дійсно зґвалтував півторарічну падчерку – прокуратура
Авто
Дім
Будівництво
Робота
Готелі
RSS
Вхід | Зареєструватися



Вбивця та насильник зі Славути дійсно зґвалтував півторарічну падчерку – прокуратура

Славутська міжрайонна прокуратура здобула дані, які вказують на вчинення 35-річним судимим чоловіком зі Славути насильницького задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо цієї малолітньої.  (5)



У Хмельницькому роздавали заборонені листівки

У Хмельницькому міліції заборонили «клеїти молодь». Під таким гаслом у місті провели акцію на підтримку херсонських студентів, яких правоохоронці переслідують через розклеювання листівок із «неправдивими чутками» про Президента України Віктора Януковича.  (12)

У Хмельницькому рідновіри святкували Великдень

У Хмельницькому рідновіри святкували Великдень – провели обряди, водили хороводи, та співали веснянки.  (46)

Хмельницький: перерізав жінці горло, задушив і підпалив

Жахливе вбивство сталось у будинку на вулиці Чехова. Чоловік, посварившись зі співмешканкою, перерізав їй горло, задушив дротом від зарядки для телефону та підпалив квартиру. Підозрюваного у вбивстві міліціонери затримали того ж дня  (6)

Обираємо Міс газети ВСІМ, Ольга Байдюк, 21 рік

Газета "Діловий тижневик "ВСІМ" проводить конкурс серед читачок. Щотижня ми друкуємо фото учасниці. Обирайте кращу!  (11)



Проект "60 днів навколо талії". Оновлено 26.03.12

Вже відчутно запах весни, яка зовсім скоро принесе нам тепло, спів пташок, а там не за горами й літо — час, коли доведеться скинути з себе зайве і не приховувати мішкуватим одягом недоліки своєї фігури. А чи готова до літа ти? Корисні поради тренерів, а також враження учасниць проекту допоможуть Вам у досягненні мети.  (8)

Обираємо "Міс ХНУ"

Розпочато sms-голосування конкурсу "Міс ХНУ" за найкращу студентку Хмельницького національного університету, фінал якого відбудеться вже у травні.  (165)

Хмельницькій майстрині Ларисі Похитун потрібні кошти на лікування

Хмельницькій майстрині Ларисі Похитун потрібні гроші на лікування. Жінці вже зробили дороговартісну операцію, наразі лікування триває.  (2)

Оголошення Хмельницького на RIA.ua
Додати оголошення
Інші новини
«ВСІМ» даруємо добро: разом допоможемо Альоні Дорофєєвій (5)

Добро творити може кожен, але щоб повірити в силу Добра, треба розпочати його творити самому! «ВСІМ» започатковала соціальну кампанію із допомоги у вирішенні проблем людей Хмельницького. 30/03/2012 13:42

У Хмельницькому 21-річний студент намагався пограбувати магазин – завадили правоохоронці

Вдвох з товаришем хлопець погрожував продавцям зброєю і вимагав гроші. Продавчиня натиснула тривожну кнопку. Зловмисники намагались втекти, але одного правоохоронці спіймали. 30/03/2012 13:29

Сьогодні, 30 березня, День захисту Землі і День народження Анатолія Тимощука

Іменини: Олександр, Олексій, Віктор, Ірина, Леонард, Ян. 30/03/2012 09:22

Сьогодні, 30 березня, у Хмельницькому дощитиме

Вдень і ввечері дощ. Вітер змінний, до 4,5 м/с. Вдень +5, ввечері +6. Атмосферний тиск – 750 мм. 30/03/2012 09:07

Найшвидше бігають у Хмельницькому професійному ліцеї

На базі Хмельницького професійного ліцею пройшли змагання з легкоатлетичного кросу серед учнів професійно-технічних навчальних закладів, у яких взяли участь 23 команди 29/03/2012 23:12

У центрі Хмельницького в шахті ліфта знайшли мертвого чоловіка (1)

У будинку по вулиці Подільській в центрі Хмельницького у шахті ліфта знайшли тіло невідомого чоловіка. Нині особу померлого встановлюють міліціонери. 29/03/2012 22:59