This version of the page http://koda.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-30. The original page over time could change.
Содержание - Главная - КОДА
JW Player goes here
Анатолій Присяжнюк: «Ми все будемо робити щоб ділові люди мали підтримку влади, користувались повагою у суспільстві і про них знали» Дивитися відео в більшому розмірі
Формула-1 на воді - фоторепортаж Детальніше
Державні закупівлі Центр законодавчих ініціатив Комітет з економічних реформ Громадська рада Сприяння розвитку громадянського суспільства Молодіжна громадська рада Євро 2012 в Україні Публічна інформація Консультації з громадськістю Проекти регуляторних актів Регіональна рада підприємців
Телефон довіри
Київської облдержадміністрації (044) 286-85-54 в робочі дні (044) 286-17-48 у вихідні та святкові дні
Відділ звернень громадян
(044) 286-84-11
Гаряча лінія
з питань соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг (044) 206-74-75
Гаряча лінія
щодо якості медичного обслуговування населення Київщини (044) 484-17-57
Урядова телефонна «гаряча лінія»
0 800 507-309
Відділ з питань запобігання та протидії корупції Київської облдержадміністрації (044) 284-82-25
Гаряча лінія
з питань легалізації виплат заробітної плати (044) 206-74-74 (044) 206-74-88

50 проектів голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка

Міжнародний Інвестиційний Форум 21 лютого 2012 року

Архів

  • Розпорядження губернатора
    • “Про утворення постійно діючої комісії з питань перегляду нормативно- правових актів Київської обласної державної адміністрації”
    • “Про схвалення проекту плану обласних заходів на 2012 рік щодо забезпечення лікувальним харчуванням дітей, хворих на фенілкетонурію”
    • “Про внесення змін до розпорядження голови Київської обласної державної адміністрації від 28.04.2010 № 393”
  • Анонси подій
    • 29 березня 2012 року об 11:00 відбудеться зустріч голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка з батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу та прийомними батьками прийомних сімей на підтримку соціальних ініціатив Президента Укра
  • Планування роботи
    • ПОРЯДОК ДЕННИЙ апаратної наради у голови Київської обласної державної адміністрації 26 березня 2012 року
    • Д А Н І про засідання колегій райдержадміністрацій, виконавчих комітетів, сесій рад що відбудуться з 26 березня по 1 квітня 2012 року
    • ПЛАН участі заступників голови та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації у засіданнях колегій райдержадміністрацій, виконавчого комітету в закріплених районах та містах області з 26 березня по 01 квітня 2012 року
    • ПЛАН участі заступників голови та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації у засіданнях колегій райдержадміністрацій, виконавчого комітету в закріплених районах та містах області з 19 по 25 березня 2012 року
    • Д А Н І про засідання колегій райдержадміністрацій, виконавчого комітету, що відбудуться з 19 по 25 березня 2012 року

З ювілеєм, Київщино!
МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ «GREEN MIND»
Обласний конкурс учнівської і студентської творчості «Я – Київщини гордість і надія!»
Доступне житло
Обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі „Власний дім”
Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2011 рік
Програма соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013 і 2014 роки
Президентський Кадровий Резерв
Конкурс для держслужбовців
Призначення житлових субсидій за спрощеним порядком
Обласна щорічна акція "Молода людина року"
Обговорюємо проект Державного бюджету на 2012 рік

Новини

Вчора
Анатолій Присяжнюк: «Ми робимо все можливе, щоб кожна дитина мала родину»

Анатолій Присяжнюк, голова Київської обласної державної адміністрації, провів зустріч з батьками-вихователями дитячих будинків сімейного типу та прийомними батьками на підтримку соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича.

Вчора
Інформація про обласну конференцію юних краєзнавців «Київщина – мій заповітний край», присвячену 80-річчю утворення Київської області

27 березня 2012 року на базі Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів Обухівського району відбулася обласна конференція юних краєзнавців «Київщина - мій заповітний край», присвячена 80-річчю утворення Київської області.

Вчора
Отримані кошти з Державного бюджету на виплату допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги дітям-сиротам

Станом на 28 березня 2012 року до районних та міських (міст обласного значення) бюджетів Київської області перераховані субвенції, отримані із Державного бюджету.

Вчора
Стан розрахунків за надані пільги, житлові субсидії та компенсації окремим категоріям громадян

На цьому тижні для проведення взаєморозрахунків з суб'єктами господарювання за надані житлово-комунальні послуги населенню до обласного бюджету Київської області надійшли кошти з Державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття та рідких нечистот у сумі 3,6 млн. гривень.

Вчора
У цьому році за сприяння Міністерства освіти України Хоцьківська загальноосвітня школа Переяслав-Хмельницького району отримала новий комп'ютерний клас

У цьому році за сприяння Міністерства освіти України Хоцьківська загальноосвітньої школи Переяслав-Хмельницького району отримала новий комп'ютерний клас.

Вчора
Змагалися шашисти та тенісисти Переяславщини

У селі Стовп'яги, що на Переяславщині, відбулась першість району з шашок та настільного тенісу. Ці змагання проводилися в рамках районної спартакіади «Здоров'я».

Вчора
Міський голова Білої Церкви Василь Савчук зустрівся з прийомними сім'ями

Під час невимушеної бесіди Василь Петрович відзначив, що нині спостерігається збільшення кількості дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Вчора
Уваги потребує кожен ветеран

За 12 місяців минулого року Білоцерківським міським управлінням соціального захисту населення здійснено перерахувань на суму понад 213 млн. гривень.

Вчора
Старшокласники шкіл Іванківського району відвідали «Ярмарок професій»

У Іванківському районному Центрі зайнятості населення відбувся профорієнтаційний захід для учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів району. Участь у заході взяв заступник голови Іванківської райдержадміністрації Ігор Глитень, який розповів присутнім про мету і важливість подібних заходів та побажав учням успішного вибору майбутньої професії.

Вчора
Сплата орендної плати за землю під контролем РДА

Заступник голови Бориспільської райдержадміністрації Андрій Гріненко провів засідання комісії щодо визначення доцільності зміни функціонального та цільового використання земель у Бориспільському районі.

Вчора
Аграрії Бориспільщини розпочали весняно-польовий сезон

За повідомленням головного агронома Управління агропромислового розвитку Бориспільської районної державної адміністрації Михайла Ковальчука,сільгосппідприємства району активно розпочали весняно-польовий сезон.

28 березень
Київщина відзначала патріотів

У Київській обласній державній адміністрації урочисто відзначали патріотів Київщини. Свято проводилося у рамках громадської акції «Ділова Київщина», присвяченої 80-річчю Київської області. У заході взяли участь голова Київської обласної адміністрації Анатолій Присяжнюк та його заступники.

28 березень
Анатолій Присяжнюк: «Реалізація проекту Центру дитячо-юнацького футболу в Київській області є особливо потрібна та доречна за нинішньої ситуації»

Голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк взяв участь у засіданні виконкому обласної федерації футболу.

28 березень
Вручення ордерів на квартири

Сьогодні жителям міста Васильків було вручено 23 ордери на квартири. Помешкання отримали сім'ї з дітьми- інвалідами, інваліди першої групи та інші особи, що постраждали внаслідок катастрофи на Чорнобильській АЕС. Люди стояли на черзі близько 20- ти років і нарешті, завдяки налагодженій роботі влади, їм надано зручні та просторі квартири.

28 березень
Літературний колаж підготували школярі Переяславщини

У Переяслав-Хмельницькій дитячій районній бібліотеці в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання відбувся літературний колаж під назвою «Дивної краси пісня України».

28 березень
Актуальні питання сучасних Броварів

На черговій нараді Броварського міського голови Ігоря Сапожка з керівниками відділів, управлінь та служб міста за участі силовиків було розглянуто п'ять нагальних питань життєдіяльності міста.

Всі новини
Президент України Верховна рада Урядовий портал АПК України Київщина туристична Інвестиційні проекти Україна для людей Головне управління юстиції у Київській області УкрІнформ Київський обласний центр зайнятості Національне агенство України з питань державної служби Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню Державна податкова служба в Київській області Національна академія державного управління при Президентові України