This version of the page http://pon.org.ua/international (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-29. The original page over time could change.
Міжнародна діяльність » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Березень 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна » Міжнародна діяльність

Інтернаціонал Освіти і ЄКПО створили новий антикризовий сайт
17 березня 2012
    Інтернаціонал Освіти і ЄКПО запустили Загальну Концепцію Дій і Кампанії з Подолання Економічної кризи.
    У рамках цієї Концепції заплановано багато заходів, зокрема, можливість для організацій-членів вести блог та розміщати фото своїх національних заходів, пов’язаних з кризою.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Оплата праці і розвиток кар’єри педагогів: стратегія та план дій
5 березня 2012
    Саме під такою назвою у м. Варшава (Польща) з 27 лютого до 1 березня відбувався семінар, ініційований Профспілкою працівників народної освіти Франції (SNES) за організаційної підтримки Профспілки учителів Польщі (ZNP).
    На захід запрошено представників від профспілок із 15 країн, серед яких – Болгарія, Чехія, Хорватія, Латвія, Сербія, Росія, Естонія, Білорусь, Франція та інші.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Європейські профспілки закликали до акцій протесту
29 лютого 2012
    Європейські профспілки закликали до загальноєвропейських акцій протесту проти скорочення бюджетних витрат і заходів суворої економії. Одноденні акції пройдуть сьогодні, 29 лютого, напередодні саміту ЄС.
    За словами генерального секретаря Конфедерації європейських профспілок Бернадет Сеголь, протести пройдуть під гаслом «Досить – значить досить».
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Вплив економічної кризи на дошкільну освіту – тема семінару ЄКПО
28 лютого 2012
    Понад 50 учасників з 25 європейських країн взяли участь в семінарі з питань дошкільної освіти, організований Європейською конфедерацією профспілок освіти. Семінар відбувся 20-21 лютого в Будапешті і мав на меті вирішити широкий спектр питань, пов'язаних з дошкільним навчанням вцілому, і впливом економічної кризи на цей освітній сектор зокрема.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Заклик до реалізації загальної концепції дій з питань подолання економічної кризи
27 лютого 2012
    Інтернаціонал Освіти (ЕІ) та його Європейська регіональна організація, (ETUCE) розпочали ряд заходів із вирішення проблем економічної кризи.
    Бюро ETUCE прийняло рішення приступити до реалізації Спільної концепції дій і компанії щодо подолання економічної кризи.
    Концепція об’єднує різні способи проявів солідарного опору заходам жорсткої економії і вираження альтернативних поглядів профспілок.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Освіта – відповідь кризі
23 січня 2012
    Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов взяв участь у роботі надзвичайного засідання Європейського комітету профспілок освіти, що відбулося 20 січня у столиці Європейського Союзу – Брюсселі.
    На засіданні велося обговорення заяви ЄКПО щодо другої хвилі економічної кризи та її безпосереднього впливу на освіту.
Категорія: Новини, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Результати роботи Всесвітнього Конгресу Інтернаціоналу Освіти
5 грудня 2011
    Питання якості та реформування освіти в посткризовий період неодноразово ставали на порядку денному з’їздів, круглих столів та зібрань міжнародного рівня у 2011 році. Світові тенденції розвитку обумовлюють потребу в істотному оновленні національних освітніх систем і ця проблема сьогодні є значущою для багатьох країн.
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
«Насильство в освітньому середовищі» – питання міжнародної конференції в Москві
3 листопада 2011
    Заступник Голови Профспілки Сергій Романюк взяв участь у роботі Міжнародної конференції «Насильство в освітньому середовищі. Причини, тенденції загострення, пошук рішень», що відбулася 1 листопада 2011 року у Москві.
    Організаторами Конференції виступили Загальноросійська Профспілка освіти, Інтернаціонал освіти і Московський державний психолого-педагогічний університет.
    Мета Конференції – визначення причин виникнення і поширення насильства в середовищі освіти, перш за все, щодо вчителів і означити шляхи виходу з таких ситуацій.
Категорія: Інформація про найважливіші події, Міжнародна діяльність Детальніше
 
Засідання Європейського комітету профспілок освіти
13 жовтня 2011
    Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов взяв участь у роботі засідання Європейського комітету профспілок освіти, що відбулося 10-11 жовтня 2011 року у Брюсселі (Бельгія).
    Тема заходу, що об’єднала представників профспілок освіти Європи, – економічна криза, шляхи її подолання, вплив на освіту, перспективи діяльності освітнього сектору.
    Учасники обговорили адміністративні та організаційні питання, серед яких – затвердження нової структури та бюджету ЄКПО на 2012 рік, календарного плану та визначилися з етапами подальшої роботи .
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 
Регулювання соціально-трудових відносин: збагачуємося досвідом профспілок Росії
12 жовтня 2011
    З 2 до 10 жовтня у рамках двосторонньої програми співпраці в галузі підвищення кваліфікації профспілкових кадрів країн СНД і Балтії відбувався семінар для профспілкових працівників ФПУ. Навчання проходило у рамках угоди про реалізацію соціально значимого проекту у сфері освіти спільно з БФ «100 років профспілкового руху Росії» на базах Інституту профспілкового руху та АПСВ м. Москви.
    Семінар було розраховано на десять робочих днів. Тема, що об’єднала інтернаціональну команду для збагачення досвідом, – «Регулювання соціально-трудових відносин».
Категорія: Міжнародна діяльність Детальніше
 

 
Відпочивати працюючи
    Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Постанова IV пленуму ЦК Профспілки "Про роботу та завдання організаційних ланок Профспілки в умовах реформування системи вищої освіти"
Виступ заступника Голови Профспілки Сергія Романюка на IV пленумі ЦК Профспілки
Реформування вищої освіти – питання №1 ІV пленуму ЦК Профспілки
Виступ на парламентських слуханнях із проблем сільської школи голови Харківської обласної організації Профспілки Лідії Дулуб
Галузеве Міністерство та Профспілка – визначення вектору подальших спільних дій

 
Які форми вирішення проблем освітян Ви вважаєте найбільш результативними?

Переговори
Акції протесту (мітинг, демонстрація, похід, пікетування, збори тощо)
Страйк
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
Профспілка працівників освіти та науки України © 2009 Розробка сайту - "Український сайт"