This version of the page http://www.lanet.ua/company/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-29. The original page over time could change.
Новини | 2012 | Ланет Київ

Новини та акції

201220112010200920082007
23 березня 2012

Прискорюйся з мережею Ланет

Зустрічайте новий тариф від мережі Ланет.

Традиційне покращення послуг втілене у новій пропозиції: до вашої уваги тариф «Йота» . Відчуй переваги, оціни високу швидкість Інтернету:

Бонусний трафік – 30ГБ;

Швидкість – 30 Мбіт/с;

Послуга «Безлімітна Україна» знімає всі обмеження швидкості для українського трафіку, це дозволить без додаткових витрат використовувати українські ресурси на швидкості до 100 Мбіт/с.

21 березня 2012

Весняна акція «Бета-тест»

За вікном весна і разом з сонячними променями на шаленій швидкості до вас летять найкращі пропозиції від мережі Ланет.

5 березня 2012

Графік роботи у святкові дні

Дорогі жінки!

Мережа Ланет поспішає привітати вас з світлим та радісним днем 8 Березня!

Бажаємо вам завжди залишатися привабливими та коханими, щоб весна в душі ніколи не захмарювалась життєвими негодами чи випадковими неприємностями. Нехай це свято не буде винятковим днем в році а продовжиться надовго, щоб чоловіки щодня пам’ятали про вашу винятковість та милувалися вашою неперевершеною красою. Добра, тепла та нестримного щастя вам!

Ваш Ланет!

8 лютого 2012

Кабельне телебачення в цифровому форматі

Шановні абоненти! Віднині ви маєте можливість користуватися кабельним телебаченням не тільки в аналоговому, а і в цифровому форматі. Тарифний пакет цифрового телебачення вартістю 50 грн/міс включає 83 канали. Оплата даної послуги може частково або повністю відбуватися з бонусного рахунку. Звертаємо вашу увагу на те, що на даний момент можливість користування цифровим телебаченням надається абонентам, що підключені до «Базового» пакету кабельного телебачення.

8 лютого 2012

«Приведи друга» - отримай бонус

Мережа Ланет оголошує про початок нової акції «Приведи друга». Ви маєте можливість користуватися телекомунікаційними послугами безкоштовно. При підключенні одного друга за вашою порадою ви отримуєте місяць користування послугами в подарунок. В рамках цієї акції ви можете отримати достойну винагороду за те, що будете рекомендувати своїм друзям та близьким Інтернет та кабельне телебачення від мережі Ланет.

6 лютого 2012

Оплата без комісії у Банку Кредит Дніпро

Шановні абоненти!

Поспішаємо повідомити вам про переваги, які віднині можна отримати завдяки співпраці мережі Ланет з Банком Кредит Дніпро. Ви маєте можливість оплачувати телекомунікаційні послуги мережі Ланет без комісії у всіх відділеннях Банку Кредит Дніпро. Окрім цього платежі здійснені таким чином будуть нараховані на ваш депозит протягом одного банківського дня.

31 січня 2012

Акція від мережі Ланет «11+1»

Мережа Ланет розпочинає безстрокову акцію для своїх постійних та нових абонентів, що дозволить заощадити ваш час та кошти. За умовами акції «11+1» ви вносите передоплату за 11 місяців користування послугами та отримуєте 12-тий місяць у подарунок. З деталями можна ознайомитись в розділі акції.

Окрім приємного бонусу ви маєте нагоду позбавитись від найрозповсюдженої проблеми з поповненням рахунку в останній день. Не відмовляйте собі в комфорті при користуванні послугами мережі Ланет.

31 січня 2012

Оплата без комісії в терміналах City-Pay

Шановні абоненти!

Звертаємо вашу увагу на те, що віднині ви маєте можливість оплачувати послуги Мережі Ланет без комісії не тільки у відділеннях банків, а і у мережі терміналів City-Pay.

Ідентифікація клієнта відбувається по номеру договору, уточнити який можна в особистому кабінеті.

Перелік адрес, за якими розташовуються термінали City-Pay:

вул. Біломорська, 12 - Даринок

вул. Богговутівска, 17/21 - ТЦ Променада

25 січня 2012

До переліку каналів додано ТВі

Шановні абоненти!

До переліку каналів кабельного телебачення від Мережі Ланет додано канал ТВі. Враховуючи багаточисленні побажання, цей канал буде транслюватись в обох телевізійних пакетах: «Базовому» та «Соціальному». Для замовлення кабельного телебачення від Мережі Ланет радимо скористатись Online-заявкою на пiдключення.

20 січня 2012

Змінено телефон офісу мережі Ланет

Шановні клієнти! Відтепер з центром обслуговування абонентів мережі Ланет можна зв’язатись за новим телефоном (044) 500-03-03. Дане нововведення покликане підвищити якість сервісу, адже кількість ліній збільшено з 60 до 100.

Старий номер також буде працювати, але через 6 місяців його буде виведено з експлуатації.

19 січня 2012

Мережа Ланет оновлює тарифи

Вже сьогодні ви маєте можливість підключитись до нового тарифу «Сигма». Лише за 90 грн/міс. ви отримуєте безлімітний доступ до Інтернету на швидкості до 100 Мбіт/с та 15 грн бонусу, що може бути використаний на замовлення додаткових послуг або кабельного телебачення.

Тариф «Сигма» приходить на зміну старим «Гамма» та «Дельта», ці тарифи будуть доступні для замовлення до 1 лютого.

Домашній інтернет та кабельне телебачення Карта сайту