This version of the page http://www.diawest.com/docs/view/25/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-27. The original page over time could change.
Телефонія - DiaWest
Постійним клієнтам
Корпоративним клієнтам
Товарів: 0 на суму: 0 грн Замовити
УКР | РУС
info@diawest.com(044) 251-11-11, 0 (800) 302-302-0

Телефонія

Жоден сучасний офіс не може обійтися без зв'язку із зовнішнім світом. Його основним видом є телефонія, незалежно від методів її передачі: двопровідні CO ліні, мобільний зв'язок (GSM), ISDN(PRI) потоки або IP. Їх використовують для заощадження часу співробітників, підвищення зручності спілкування усередині компанії і за її межами, а так само для економії і обліку засобів.

Ми є партнером таких компаній: "Укртелеком", "Голден телеком" і "ІПС", тому готові сприяти швидкому і правильному ухваленню рішень з  вибору оптимального для вас оператора зв'язку і умов підключення. Так само надати допомогу по включенню отриманого сервісу від оператора у Вашу АТС.

Компанія DiaWest може не лише продати Вам і встановити телефонну станцію, але і прорахувати найбільш правильний для Вас набір телекомунікаційного устаткування і його налаштування. Для економії засобів забезпечити  інструментом тарифікації Ваших витрат (сервером біллінга) і при необхідності інструментами авто секретаря або записуючим елементом для запису розмов, проведених з вашою АТС.

Наші фахівці сертифіковані з АТС  наступних виробників: LG-Nortel, Panasonic і Samsung.

На все устаткування, що продається, ми пропонуємо укласти договір супроводу, що гарантує у разі будь-яких несправностей і збоїв максимальну швидкість по їхнему усуненню або заміні устаткування на час ремонту старого.

«Сайт ISP DiaWest»

Більш детальна  інформація чи замовлення цінового пропозиції:
Телекомунікаційний Департамент, тел. (044) 422-55-33, pbx@diawest.com