This version of the page http://aks.kiev.ua/ua/pereiizd_kvartiri.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-27. The original page over time could change.
Переїзд квартири, кпаковка, завантаження, розвантаження меблів, послуги вантажників, делікатне перевезення меблів (Київ, Україна)

 

 

(044) 362-28-86
(096) 320-23-00

 

 

грузоперевозки

 



 

 

Заказать вывоз строительного мусора киев, вывоз строймусора киев, уборка строительного мусора, грузоперевозки,
квартирный переезд, офисные переезды, переезд быстро, переезд квартиры, грузчики заказать, перевозки, грузоперевозки.

Переїзд квартири

АКУРАТНО! ЯКІСНО! ТЕРМІНОВО!

Переїзд квартири досить клопітна процедура. Компанія «АКС» візьме всі Вашi турботи на себе, адже у своїй роботі ми дотримуємося самих високих стандартів якості. Тактовно, акуратно і швидко допоможемо Вам в будь-якій ситуації!

Наші фахівці:

  • Приїдуть точно в домовлений час;
  • Розберуть меблі;
  • Упакують всі предмети в спеціальну тару або плівку;
  • Акуратно винесуть та завантажать їх на спеціальний транспорт;
  • Приберуть залишки упаковки і зроблять вологе прибирання;
  • Професійно закріплять вантаж в кузові автомобіля;
  • Дбайливо перевезуть та розвантажать;
  • Занесуть по місцю та розставлять згiдно Вашої вказівки;
  • Зберуть меблі;
  • Приберуть залишки упаковки та зроблять вологе прибирання.

Компанія «АКС» організує все так, що квартирний переїзд, перевезення квартири стане для Вас простим і приємним заходом!

Ви просто зв'язуєтеся з нашим менеджером, повідомляєте йому передбачену дату квартирного переїзду, а також приблизний обсяг домашнього начиння. Наявність негабаритних вантажів, таких як сейф, піаніно. Наш менеджер сам задасть Вам всі необхідні питання, та зробить оцінку майбутнього переїзду, а також складе приблизний план робіт. Завчасно розраховується кількість необхідного для здійснення квартирного переїзду транспорту, а також оптимально необхідну кількість вантажників.

Наша компанія гарантує Вам збереження вантажу, що перевозиться. Квартирний переїзд починається з підготовки: наші вантажники складуть Ваші речі в спеціальні коробки, акуратно розберуть і упакують меблі. Акуратно винесуть та завантажать їх на спеціальний транспорт. Ми здійснюємо перевезення меблів спеціалізованими меблевими фургонами, які оснащені пристосуваннями для фіксації вантажів, що запобігає їх пошкодженню в результаті транспортування та переміщення. Наступний етап - вивантаження речей та доставка їх до квартири. Наші співробітники зберуть меблі і розставлять її відповідно до Ваших побажань. Наші вантажники - це фахівці з великим досвідом роботи, ввічливі й охайнi. У нашому штаті тільки досвідчені фахівці високого рівня кваліфікації, які здійснять вантажно-розвантажувальні роботи дорогої техніки та меблів на належному рівні.

Ми можемо надати Вам спеціальні пакувальні матеріали, які надійно захистять Ваші речі та меблі від пошкоджень при переїзді. Ви можете отримати консультацію у нашого диспетчера та замовити потрібну упаковку.

При замовленні перевезення меблів, транспорту або послуги вантажників у нас, Ваш квартирний переїзд оплачується за кожну годину перевезення. В вартість квартирного переїзду входить: розбирання і упаковка меблів, доставка до машини, завантаження, транспортування, розвантаження ваших речей та збирання меблів. Також на вартість квартирного переїзду може вплинути і відсутність або наявність в Вашому будинку ліфта. Якщо Ви не хочете самі упаковувати речі, ми Вам допоможемо. За попереднім замовленням, ми упакуємо Ваші речі в такий матеріал, як стрейч-плівка, гофрокартон, скотч, поролон, пінопласт, повітряно-пупирчату плівку. Квартирний переїзд буде коштувати недорого тільки в тому випадку, якщо Ви заздалегідь зателефонуїте нам та попередите про всі можливі труднощі.

Компанія «АКС» надає також додаткові послуги, такі як - прибирання старої квартири після переїзду, вивіз сміття, підключення побутової техніки на новому місці. Після розпакування меблів та особистих речей наші співробітники вивозять сміття, що утворилося в процесі переїзду.

Перевагами, якими володіє квартирний переїзд організований за допомогою співпраці Вас з нашою компанією є:

  • Компанія «АКС» - Це колосальний досвід у сфері офісних та квартирних переїздів, ми відомі безлічі великих компаній, які користувалися нашими послугами;
  • немаловажна відмінність нашої компанії - різноманітний та великий автопарк, що дозволяє індивідуально підходити до кожного окремого випадку. Ми підберемо потрібні автомобілі і в потрібній кількості саме для Вас;
  • наші автомобілі оснащені всім необхідним для грамотного розміщення та кріплення речей у салоні. Ви можете не переживати за збереження свого майна: переїзд з компанією «АКС» - це надійно та безпечно;
  • ми надаємо гарантію, що Ваш переїзд буде делікатним - гарантію того, що цінні та ламкі речі (оргтехніка або фамільний сервіз) не ушкодяться під час перевезення;
  • нездійсненних обіцянок ми не даємо, так як наші фахівці розуміють всю відповідальність процесу. Офісний або квартирний переїзд повністю контролюються ними на кожному етапі;
  • транспортування Вашого майна здійснюється максимально швидко та акуратно;
  • будь-який професійно здійснений переїзд - це завжди комплексний, сукупний процес. Потрібний транспорт, професійні вантажники, пакувальні матеріали - все це у нас є.

Ви можете замовити як всі послуги, так і кожну окремо.
Наші ціни невисокі, зате якість і почуття такту - "на висоті". Телефонуйте!

сайт создан компанией

 
Добавить в Избранное

Надо сказать ребята-грузчики все сделали нормально....
Читать дальше >>

Хорошая компания. Рекомендую!...
Читать дальше >>

Искала услуги грузчиков через поисковик...
Читать дальше >>

Нормальная мувинговая компания. Когда делал ремонт, надо было...
Читать дальше >>

Переезд — дело очень хлопотное и настроение было не ахти...
Читать дальше >>

Нанял грузчиков для перевозки сейфа из одного офиса в другой....
Читать дальше >>

Заказала перевозку мебели из квартиры на дачу....
Читать дальше >>

Спасибо. Сложная оказывается это работа — грузоперевозки...
Читать дальше >>

Думаю каждый должен заниматься своим делом!...
Читать дальше >>

Очень понравилась работа ребят...
Читать дальше >>

Переезжала от родителей в новую квартиру...
Читать дальше >>

Делал ремонт в своей квартире, и понадобились...
Читать дальше >>

Понадобились услуги грузчиков. Мама посоветовала...
Читать дальше >>

Переезд – это большая головная боль...
Читать дальше >>