This version of the page http://phpua.net/Vusnovok/Index0.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-25. The original page over time could change.
ВИСНОВОК

 

ВИСНОВОК

Історія РНР - прекрасний приклад того, як винахід, дійсно потрібний людям, здатний завоювати весь світ. Почавшись з невеликого застосування, створеного ентузіастом-любителем, РНР перетворився на наймасовішу і саму багатофункціональну мову web-программирования. Простий синтаксис і логічна структура, відсутність особливостей, що утрудняють роботу, модульність конструкції інтерпретатора, легкість взаємодії з базами даних - все це і зробило РНР таким.
Освоїти РНР може кожен. Наявність безлічі вельми інформативних ресурсів Інтернету і повнота офіційного опису мови роблять цей процес легким і швидким. Для реалізації досить широкого круга завдань сповна хватіт навіть простою модифікації фрагментів коди, що приводяться в довідці до офіційного опису. А, як показано вище, РНР дозволяє не лише дати відвідувачам сайту нові можливості, але і серйозно полегшити працю творця сайту, тим самим заощадивши більше часу, чим виявиться витрачено на його освоєння.
Тому ви ніколи не пошкодуєте, що зайнялися вивченням цієї мови програмування.
Якщо ви читали цю книгу послідовно, від першої сторінки до цієї, то не квапитеся її закривати. У трьох Застосуваннях, наступних за цією сторінкою, ви знайдете інформацію, яка напевно вам згодиться при «сайтостроєнії». Бо, на жаль, відомості, що приводяться в них, не так вже і широко відомі.

 
На правах реклами: Поедем в Касли: продажа литья из Екатеринбурга . Свет МР представляет светильники Vetreria Artistica Rosa в продаже в Москве проститутки индивидуалки перми 1 2 Необходимо выставить права 777 на папку 62014364 проволока колючая оцинкованная в Москве

:: Меню ::

ГОЛОВНА

Введення

Небагато про Web-программировании

PHP: Історія. Місця. Джерела.

PHP: Основи

PHP: Вибіркове завантаження

PHP: Простий інтернет-магазин

PHP: Папкопотрошилка

PHP: Закачування файлів

PHP: Авторизація доступу

PHP: Гостьова книга

PHP: Система оцінки матеріалів

PHP: Файловий менеджер

PHP: Корисні дрібниці

PHP: Способи передачі даних між окремими сторінками

Висновок

Додаток 1. Перетвори свій сайт на портал

Додаток 2. Використовуй те, що під рукою - і не шукай завжди інше

Додаток 3. На сайті - як в "Вінде"


:: Реклама ::

  Настройка і оптимізація комп'ютера швейцарские часы киев
Резервуар-Урал: емкости для воды подземные, в Екатеринбурге, качественно.

 

:: Статистика ::

 

:: Навігація ::

Головна

Гостьова книга

Додати у вишукане  

 

 

 


Copyright © Asentli, 2008