This version of the page http://www.nora-druk.com/index.php?limitstart=63 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-24. The original page over time could change.
Нора-Друк

Нора-Друк

Main Menu

скачати актуальний прайс

до уваги авторів

До розгляду НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ рукописи: поезії, збірок оповідань, фантастики/фентезі, містики, історичних романів, книжок для дітей.
Рукописи (ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ) надсилати разом з інформацією про автора і твір (ПІБ автора, освіта, досвід, жанр твору, короткий синопсис або анотація твору) електронною поштою на адресу rukopys@gmail.com
Рукописи не рецензуються

Якщо впродовж трьох місяців від дати відправки рукопису видавництво не звернулося до Вас стосовно підписання угоди на видання, це означає, що твір до видання НЕ ПРИЙМАЄТЬСЯ! Автор може звернутися у видавництво за довідками щодо отримання твору за тел.: +38044 4590944.
Видавництво не несе відповідальності за роботу фільтрів «анти спам», що встановлені на поштовому сервері.

порадник

Авторське право у видавничій справі в питаннях і відповідях. / Афонін О. В., Харченко О. М., Руденко І. С./ – К.: Нора-Друк, 2010. – 80 с.
Автори матеріалів, зібраних у цій книзі, намагалися в доступній формі вісвітлити проблеми, які виникають у творців книг – письменників і видавців – в процесі роботи.
Це видання здійснено за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Точка зору, відображена у даному виданні, може не співпадати з офіційною позицією Уряду США.
скачати файл в пдф

лінки

Login Form



  • Забули свій пароль?
  • Забули своє Ім’я Користувача?
  • Зареєструватися


urban strike антон кушнір артем чапай відгук вікторія горбунова вінниця галина вдовиченко дебати друг читача елеонора сімонова київ книгарня є коронація слова лариса денисенко любов і піраньї лідери продажу максим кідрук мамайота мандри подорож презентація рецензія творча зустріч тернопіль фестиваль франція євгенія кононенко ігор жук ірен роздобудько

 

Resources

«Короновані» автори завітали у Бердичів
Середа, 19 жовтня 2011, 09:33

13 жовтня славне місто Бердичів вітало письменників — дитяча музична школа, розташована в стінах кармелітського монастиря, запросила гостей на міжобласний книжковий фестиваль «Рідне слово дане Богом». Цьогоріч до фестивалю, який регулярно влаштовує в різних містах України львівське видавництво «Каменяр», долучився конкур «Коронація слова», який привіз у Бердичів нові книжки.
Під час презентації в музичній школі нові видання представив директор видавництва «Каменяр» Дмитро Сапіга, а запрошені письменники прочитали кілька своїх творів. Микола Кравченко від «Коронації слова» познайомив присутніх із цьогорічним лауреатом другої премії Наталею Тисовською, яка привезла на фестиваль щойно виданий роман «Три таємниці Великого озера», з психологом за освітою Вікторією Горбуновою, яка презентувала роман «Надра банку», з молодим письменником Антоном Кушніром, автором бешкетницького роману «Urban strike», та з уже добре відомим читачам письменником-мандрівником Максимом Кідруком, який на фестиваль привіз новий твір «Любов і піраньї».

Детальніше...
 
Два погляди на книжку Артема Чапая «Подорож із Мамайотою у пошуках України»
Написав Юлія Джугастрянська та Лесь Белей   
Субота, 15 жовтня 2011, 14:00

Джерело: ЛітАкцент

Юлія Джугастрянська. Україна віднайдена
Уперше я почула ім’я Артема Чапая одного весняного ранку, коли заскочила на каву до приятеля. Ми теревенили на кухні, де колись готувала сніданки прислуга одного з класиків української літератури (детальніше про цей дім уже написали в “Таємницях письменницьких шухляд”). І, природно, розмовляли про літературу. Я, захлинаючись, ділилася враженнями від новинок реанімованого жанру “дорожніх нотаток”, чи то пак “тревелогів” – ось, мовляв, новотвори жанру, відкриття. На що мій приятель скептично відставив чашку і мовив: “Зачекай, зараз я тобі покажу мандрівну літературу. Справжню”. І приніс з іншої кімнати непоказну книжечку химерного формату, в м’якій обкладинці з розпливчастими малюнками.

Детальніше...
 
13-го жовтня книжковий фестиваль у Бердичеві
Середа, 12 жовтня 2011, 08:09

Вже п'ять років з ініціативи державного видавництва «Каменяр» проводиться міжобласний книжковий фестиваль «Рідне слово дане Богом», в рамках якого проходять зустрічі з майстрами слова України та виставки-продажі новинок вітчизняних видавництв.
Цього року, до такого книжкового фестивалю, що проходитиме 13-го жовтня в м. Бердичів, долучається літератуний конкурс «Коронація слова».
З читачами зустрінуться вже досить відомі письменники, володарі других премій конкурсу відповідно 2008 та 2011 року Максим Кідрук та Наталія Тисовська, а також автори, чия слава тільки набирає обертів - Вікторія Горбунова та Антон Кушнір, твори яких було відзначено дипломами в 2010 та 2011 роках.
Заходи розпочнуться 13.10.11 о 14:00 в приміщенні музичної школи м. Бердичева за адресою: Соборна пл., 25.

 
10 жовтня Чапай помандрує автостопом до Хмельницького
Неділя, 09 жовтня 2011, 13:53

Презентація книги мандрів Артема Чапая «Подорож із Мамайотою у пошуках України» відбудеться 10 жовтня, о 19:00, в книгарні - кав’ярні КУТ, за адресою Проскурівського підпілля, 34.

Артем Чапай презентує свою другу книжку «Подорож із Мамайотою у пошуках України», подорожуючи українськими книгарнями автостопом.

 
Лідери продажу книжок «Нора-Друк» в мережі «Книгарня Є» за вересень 2011 р.
Субота, 08 жовтня 2011, 14:04

Лідери продажу серед книжок "Нора-Друк" в мережі "Книгарня Є" за результатами вересня місяця 2011 р.:
1. Роздобудько "Я знаю, що ти знаєш, що я знаю";
2. Кідрук "Любов і піраньї";
3. Роздобудько "Ґудзик";
4. Чапай "Подорож із Мамайотою в пошуках України";
5. Жежера "Господні комарики";
6. Кушнір "Urban strike";
7. Роздобудько "Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері".

 
Видавець про книжку Антона Кушніра
Середа, 05 жовтня 2011, 11:40

Видавець Елеонора Сімонова про нову книжку Антона КУШНІРА «Urban strike». Відео з презентації в київський «Книгарні Є» 30 вересня 2011 р.

Детальніше...
 
Відео з творчої зустрічі Вікторії Горбунової та Вікторії Гранецької в Тернополі
Субота, 08 жовтня 2011, 13:39

Відео з творчої зустрічі письменниць Вікторії Горбунової та Вікторії Гранецької в тернопільській книгарні "Є" 6 жовтня 2011.

Детальніше...
 
6 жовтня: письменницьки зустрічі у Вінниці та Тернополі
Середа, 05 жовтня 2011, 10:55

6 жовтня Артем Чапай як і обіцяв автостопом добереться з Києва до Вінниці, де всі охочі зможуть з ним поспілкуватися з 18:00 у Книгарні Є (просп. 50-річчя Перемоги, 26).
В той самий час в Книгарні Є Тернополя (вул. Валова, 7-9) розпочнеться презентація нової книжки Вікторії Горбунової «Надра банку» та Вікторії Гранецької «Мантра-омана». Захід організовано спільно з літературним конкурсом «Коронація слова».

 
Артем Чапай: автостопом по книгарнях
П'ятниця, 30 вересня 2011, 12:25

Вперше в Україні письменник перетворює презентацію своєї книжки про мандри в повноцінну мандрівку. Артем Чапай в жовтні цього року проїде автостопом по книгарнях мережі «Є», щоб представити «Подорож із Мамайотою в пошуках України», яка щойно вийшла друком у видавництві «Нора-Друк» в серії «Мандри».
Про таку акцію він оголосив під час творчої зустрічі в київський книгарні «Є». Письменник планує такий графік руху по своєму «книжковому» маршруту:
Харків (вул. Сумська, 3) - 3 жовтня;
Вінниця (просп. 50-річчя Перемоги, 26) - 6 жовтня;
Тернопіль (вул. Валова, 7-9) - 11 жовтня;
Івано-Франківськ (вул. Незалежності, 31) - 12 жовтня.
Початок презентацій - 18:00.
10 жовтня Чапай відвідає Хмельницький з «творчою зупинкою» в літературній кав'ярні «Кут» (вул. Проскурівського підпілля, 34, початок презентації - 19:00).
Дивитися далі – фотозвіт з презентації та відео з розповіддю про Чапая Павла Солодька.
(Фото з книгарні «Є» – Роман Маломуж.)

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • 30 вересня презентація нової книжки Антона КУШНІРА
  • Павло Вольвач говорить про Артема Чапая (відео)
  • Фотозвіт з презентації новинки від Артема Чапая в київський книгарні Є
  • 28 вересня презентація «Любов і піраньї» у Вінниці
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 17

Новинки

0 1 2 3 4 5 6 7 8

трейлер

Ірен Роздобудько 
«Я знаю, що ти знаєш, що я знаю»

Чат з Роздобудько

Чат в «Главреді» з Ірен Роздобудько
19 квітня на сайті «Главред» відбувся чат із письменницею та журналісткою Ірен Роздобудько.

Фільм про Кідрука

Канал «Культура» зробив фільм про Максима Кідрука

subscribe

Будь ласка, введіть свою електронну адресу, щоб отримувати наші новини