This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/tet.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-23. The original page over time could change.
Юліана ТЕТ | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
26.01.2011 16:33
Юліана ТЕТ
Поділитися |
Ω Журналіст, онлайн-редактор
Записи автора

Освіта:
Українська академія друкарства, спеціальність "Редагування та видавнича справа"



 Про мене:
"Она идет по жизни смеясь..."



Улюблені цитати:
"Слово зачастую приносит человеку намного больше неприятностей, чем его половой
орган", С. Кінг



 Улюблена книга:
"Сто років самотності" Г.Г. Маркес, усі книги Стівена Кінга



Хобі (та зацікавлення):
Література, книги; психологія; танці.



Livejournal – u-tet.livejournal.com

Twitter – U_TET

 Facebook - Uliana Tet

06.09.2011
Євро-2012: ось такий буде сюрприз для іноземних туристів
Цей мультяшний ролик, знятий у Бельгій (білорусом, до речі,) міг би стати чудовим "промо" української бюрократичної системи!
02.09.2011
Відлуння батьківських помилок
Сьогодні в моєї малечі перший день занять у школі. До 11 ранку ці маленькі чуда без нагляду батьків гризтимуть граніт науки =) Подумалось: саме в такі моменти найкраще проявиться те виховання, яке ми намагалися дати дітям за перші 6 років.
16.06.2011
Апельсинова вистава з міцною табакою
Те, що я переживала останні півтора місяця, я можу порівняти лише... з поїданням апельсина. 14 червня я реально переїла апельсинів. У прямому і переносному, але в хорошому значенні. Моїх колег-друзів, що грали у виставі "Пошились у дурні" , "обчищали", знімали зайву, тверду та терпку шкірку. Але вже перші репетиції акторів-журналістів (впевнена, я маю право так їх називати) наповнили рівненський театр тим неймовірним "ароматом" мистецького духу з домішками страху, непевності та... величезного бажання. Неймовірне відчуття, коли у приміщенні, де ви надцять років працюєте і звикли до усього, чого тільки можна, раптом поширюється аромат апельсина, чи не так?
20.01.2011
Адвокасі?! Сі, сі...
В Україні все частіше почали вживати такий новомодний термін, як "адвокасі". Звісно, українського лексичного аналогу такому вкрай важливому слову не знайшлося. Але проблема не в цьому. А в тому, що у нас ще до толку не було жодної громадської кампанії, яка могла б називатися таким гордим словом. У нас, переважно, усі Дон Кіхоти — борються з вітряками...

Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 1578




Останні фотооголошення

Новини партнерів