This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/lashuk.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-23. The original page over time could change.
Лащук Олександр | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
Лащук Олександр
ΩГолова Постійної комісії з питань захисту прав людини, законності та правопорядку, керівник фракції ВО "Свобода Рівнеради

 

Освіта:

 

Національна академія державного управління при Президентові України („державне управління” ) Волинський державний університет ім. Лесі Українки («психологія») Волинська духовна семінарія («богослов’я»)

 

Про мене:

 

Зараз я у такому віці, коли занадто старий, щоб бути молодим, і занадто молодий, щоб бути старим («Кохання живе три роки»)

 

Досягнув всього ще у далекому 1997, а далі - суцільна творчість.

 

Улюблені цитати:

 

Як зробити так, щоб прокинутись, коли не спиш?! Ф.Бегбеде

 

Відкрий для себе чарівний смак Національної Революції! С.Петлюра

 

Зацікавлення:

 

Трансперсональна психологія

 

07.03.2012
Солідний сусід
За попередні роки міський голова Рівного В. Хомко не раз довів, що ні він, ні його так-звана команда не здатна дати раду проблемам і викликам, які залишились громаді у спадок від тотального пограбування псевдо-демократами, помаранчевими, біло-синіми і різноманітними прокучмівськими пройдисвітами разом з чиновниками виконкому. Складається враження, що міський голова очолив цей системний процес і він провадить свою діяльність через призму таємної ненависті до всіх рівнян.
21.02.2012
Культура в проблемах і перспективах міста
Щасливе майбутнє будь-якого народу безпосередньо залежить від духовного та інтелектуального розвитку підростаючого покоління. Формування гармонійної, цілеспрямованої, духовно багатої особистості починається з раннього дитинства. Важливе місце на шляху до цієї мети займає сфера культури. Історія розвитку людства вже давно довела, що інвестиції в культуру є фундаментальним внеском у майбутнє нації. Україна не є винятком. Чим скоріше таке розуміння увійде в свідомість кожного з нас, тим швидше ми збудуємо успішне та процвітаюче суспільство.
20.01.2012
«Кишені» і Соборна
Величезний негативний резонанс і нарікання у нашому місті викликала ініціатива міського голови Рівного В.Хомка і рішення Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху Рівного (голова О.Хмилецький) про заборону і обмеження проїзду автотранспорту по вул. Соборна м. Рівне.
09.01.2012
Бюджет місцевих мародерів або бюджет «розтягування недокраденого»
Наше місто дійшло до межі, коли, бюджет «розкрадання» перетворився у бюджет «розтягування недокраденого». Місцеві псевдоеліти і клани цього року погодили на вигідний лише для них, а не громади, розподіл коштів. В результаті важливі видатки ідуть не на соціальну сферу та на інші визначальні справи для громади, а на конкретні схеми, щоб багаті чиновники і наближені підприємці ще більше багатіли і дограбовували наше місто.
19.12.2011
Де ще є гральний бізнес?
Орієнтування для УМВС, Прокуратури, СБУ, Державної податкової служби, Управляння торгівлі міськвиконкому, органів пожежного нагляду та санепідемстанції
10.11.2011
Симпатичні дівчата, романтична музика, безкоштовний алкоголь…
У п’ятницю, 4 листопада 2011 року, ми з представниками громадськості й депутатами завітали до інтернет-клубу з космічною назвою. Як і у всіх закладах з подібними назвами, там було організовано невідомим господарюючим суб’єктом азартні ігри. Заглянути туди нас змусило не бажання долучитись до реалізації ігрових комбінацій з подальшим викидом у кров адреналіну, а звичайне прагнення виявити свою нелюбов до гральних закладів, які діють під накриттям міцного судово-бюрократично-кримінально-непробивного «даху».
02.11.2011
Все мине, лише правда залишиться!
Присвячується справжнім Героям України, котрі боролись з окупаційними режимами Росії і Німеччини, з комуністичною і нацистською нечистю!
12.10.2011
«Дойче хаус», повії і радянські партизани
У квітні цього року народні депутати обрані від «Батьківщини», Комуністичної Партії України і Партії Регіонів в єдиному пориві вносили проект Постанови Верховної Ради «Про відзначення 70-річчя партизанського руху в Україні» і в котрому пафосно рекомендували громаді Рівного перейменувати дві вулиці міста на честь Кузнєцова і Мєдвєдєва. Ці депутати мабуть не знали, чи не хотіли знати, що майже вся реальна «совітська» партизанська боротьба на Рівненщині була побудована на хтивих можливостях двох польських повій.
27.09.2011
Чи полюблять рівняни тролейбуси?
Зручність пересування людей у місті повинна стати пріоритетом для місцевої влади. Власне, більшість виробничих, соціальних і культурних факторів міського життя можуть бути реалізовані тільки за умови існування ефективної транспортної системи, повноцінну діяльність якої мають підтримувати органи місцевого самоврядування. Всі розуміють, що задоволення практично всіх потреб мешканців міста залежить від стану транспортного сполучення.

 





Останні фотооголошення

Новини партнерів