This version of the page http://www.arterium.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-22. The original page over time could change.
Вас вітає корпорація «Артеріум»!
  • Прес-релізи   |  
  • Новини

19.03.2012
Питання взаємодії МОЗ та ДЕЦ

14.02.2012
Погляд з України на російський досвід

13.02.2012
Програма стажування студентів

Усі новини |

15.03.2012
Корпорація «Артеріум» серед найбільш соціально відповідальних компаній України!

12.03.2012
Рейтинг найбільш успішних керівників України 2011 – результати опубліковані!

05.03.2012
Звільнися від «маски» стресу – рекламна телекомпанія препарату «Гліцисед»

Усі новини |

Вас вітає корпорація «Артеріум»!

Корпорація «Артеріум» працює в галузі, що дбає про одну з найбільших людських цінностей - здоров'я та життя людини. Понад дві тисячі наших співробітників щодня роблять вагомий внесок у досягненні цієї гуманної мети. Ми прагнемо, аби кожен пацієнт, що використовує наші ліки, кожен лікар, який намагається якнайшвидше подолати хворобу, кожен діловий партнер постійно відчували нашу турботу, відповідальність, і були впевнені у високій якості нашої продукції. Саме тому в основі філософії нашої діяльності і взаємодії з кожною людиною та організацією лежить принцип «Ближче до людей».
Читати далі >

Фахівцям

Пацієнтам

Лікарям і фармацевтам

Сервіси для пацієнтів

Результати досліджень Пошук лікарняних засобів за МНН
Статті та виступи Фармаконагляд
Календар заходів Зворотній зв’язок
Соціальні ініціативи Корисні посилання
Новини фармацевтичного ринку  
   

Ветеринарам

Промосайти безрецептурних препаратів

Каталог ветеринарної продукції Рятівник
Результати досліджень Дифлюзол
Статті та виступи Герпевір
Ветеринарні новини  

Новини


19.03.2012
Питання взаємодії МОЗ та ДЕЦ

13.03.2012р. в Міністерстві охорони здоров’я України відбулася нарада за участю представників фармацевтичного ринку. На порядку денному стояло питання практичного застосування чинного наказу МОЗ від 09.02.2012 р. № 98 «Про взаємодію Управління розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я МОЗ України та ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (далі – наказ № 98), який викликав резонанс в професійних колах українського фармацевтичного бізнесу. Суб’єкти ринку та представники громадських організацій разом із чиновниками МОЗ обговорили концепцію нової редакції даного документу, яка б стала компромісом для обох сторін.

14.02.2012
Погляд з України на російський досвід

21-23 вересня 2011р. Сергій Сур, Директор з досліджень та розробок корпорації "Артеріум", взяв участь у конференції "Виробництво та виведення нових лікарських засобів в Росії та СНД", що проходила в Москві.

Сергій Сур поділився з газетою "Аптека" своїм поглядом на реалії російської фармгалузі і враженнями від досвіду роботи з регуляторними органами РФ. Ознайомитися із статтею можна за даним посиланням:http://www.apteka.ua/article/124462

13.02.2012
Програма стажування студентів

В корпорації «Артеріум» стартувала Програма стажування студентів.

Компанія зацікавлена залучити талановиту молодь, яка націлена на професійний розвиток, роботу у команді, вирішення складних задач, а головне, пов’язує своє професійне майбутнє зі сферою фармацевтики.