This version of the page http://www.uapp.org/membership.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-19. The original page over time could change.
Процедура вступу видавничої компанії до Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП) / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Процедура вступу видавничої компанії до Української Асоціації Видавців Періодичної Преси (УАВПП)

Для того, щоб стати членом УАВПП необхідно:

  1. Ознайомитись зі статутними документами та матеріалами про роботу УАВПП (Факт-лист, Статут, Положення про членськи внески, бланк Заяви про вступ).
  2. Заповнити бланк Заяви про вступ та надіслати Заяву до Дирекції УАВПП факсом, оригінал Заяви, копію Свідоцтва про державну реєстрацію засобу масової інформації та примірник видання надіслати поштою. Після отримання факсової копії Заяви, кандидатура потенційного члена УАВПП видавництва/редакції газети виставляється на голосування Раді директорів УАВПП. Голосування триває, як правило 1,5 тижня.
  3. Отримати привітання з позитивним рішенням Ради директорів про вступ видавництва/редакції газети до УАВПП та рахунок на сплату вступного внеску.
  4. Сплатити вступний внесок та почати брати участь у всіх заходах, які проводить УАВПП, отримувати інформацію від Асоціації, користуватися всім набором послуг для членів УАВПП.
  5. Отримати Свідоцтво про членство в УАВПП.

Контактна особа по питаннях вступу до УАВПП:

Оксана Мусієнко

Менеджер із сервісу клієнтів УАВПП // organizator@uapp.org
Тел.: 8 (044) 425.57.87
 

Документи:

Заява про вступ

 

 

 

Cтатут УАВПП

 

 

 

Положення про членські внески