This version of the page http://www.personal-plus.net/409/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-18. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №4 (409) 26 січня - 2 лютого 2011 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата
свіжий номер | rss

Де логіка, шановні?

Відповімо одразу: її присутність не фіксується у висловлюваннях та вчинках певних — і то досить високих — чиновників нинішньої виконавчої та законодавчої гілок влади.
[ читати далі... ]

Об’єднання українців владі не до вподоби

Міністерство юстиції РФ на 31 січня запланувало процедуру закриття Об’єднання українців Росії (ОУР) за тією ж схемою, як перед тим закривали Федеральну національно-культурну автономію українців (ФНКА), повідомив головний редактор інформаційного порталу ОУР Віктор Гіржов: «Преси української в Москві немає. Це при тому, що і вірмени, й азербайджанці, і навіть лезгини мають свої друковані органи. У нас — лише електронні засоби. Нам ніхто не допомагає, давлять навіть те, що є», — розповів Гіржов.
[ читати далі... ]

Перевірка на майданах

Ірина Погорєлова, УП Днями політична еліта «тестувала» український народ на його здатність чинити спротив діяльності правлячого режиму.
[ читати далі... ]
Плин

Шукай вітра в полі

Служба безпеки України не виявляє особливої активності в розшуку зловмисників, які здійснили теракти у Макіївці 20 січня. На донецькі вокзали і в аеропорт досі не розіслані орієнтування з фотороботами і прикметами підозрюваних, повідомляє DT.UA.
[ читати далі... ]

Хто не платить за газ?

З метою покращення дисципліни газоспоживання і розрахунків за природний газ, спожитий з початку опалювального сезону 2010-2011 рр., ДК «Газ України» доручила підприємствам із газопостачання та газифікації «Волиньгаз», «Донецькоблгаз», «Дніпрогаз», «Запоріжгаз», «Кримгаз», «Кіровоградгаз», «Луганськгаз», «Львівгаз» і «Харківміськгаз» попередити й відключити від газоспоживання 12 підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ) через значну заборгованість перед компанією.
[ читати далі... ]

Об’єднали береги

Державним святом День Соборності України було встановлене Указом Президента від 21 січня 1999 року.
[ читати далі... ]

«Час збирати каміння»

Президент України Віктор Янукович висловив упевненість, що у політиків, які закликають людей йти «на барикади», нічого не вийде.
[ читати далі... ]

Іноземцям землю не дадуть

[ читати далі... ]
Світ

Чому відбуваються революції?

Петро Масляк, УП То чому відбуваються революції? Чому вони проходили в минулому, відбуваються нині і відбуватимуться в майбутньому?
[ читати далі... ]

Дружба навік?

[ читати далі... ]

Росію потряс вибух смертника

У «Домодєдово» спрацював вибуховий пристрій, споряджений обрізками арматури і металевими кульками.
[ читати далі... ]

Захід боїться диктаторів

Марія Щур [ читати далі... ]

У нас мігрантам несолодко

[ читати далі... ]
Суспільство

Чеченізація чи націоналізм?

Ігор Дебенко, політолог, Івано-Франківськ, УП Практично одразу після перемоги Віктора Януковича на президентських виборах 2010 року в інформаційній сфері почали мусуватися різного роду версії блискавичної перемоги лідера Партії регіонів і на наступних виборах.
[ читати далі... ]

Стратегія президента

[ читати далі... ]

Ми маємо право впливати на світ

Станіслав Стельмах Ситуація в країні така, що з кожним днем лише загострюється питання «що треба робити, аби покращити рівень життя 95% населення?».
[ читати далі... ]
Постаті

Де паріє жайворонок біля водоспаду. Нотатки до біографічних роздумів павла Глазового

Видавничий дім «Персонал» готує до друку повне зібрання творів у 5-ти томах видатного українського гумориста, Маестро сміху — Павла Прокоповича Глазового. Літературний спадок поета розподілений по томах у логічному та хронологічному порядку та у повній відповідності з прижиттєвим їх баченням самим автором.
[ читати далі... ]
Нам пишуть

КОЗАЦЬКА ПУСТИНЬ

Ростислав Солопенко Тюркське за походженням слово «козак» означало вільну, незалежну від пана людину, яка не мала чіткого визначення в суспільстві й населяла безлюдні, труднодоступні місця.
[ читати далі... ]
Український лідер

Людмила Біжик: «Головною нашою гордістю є досягнення тих, кого ми готуємо до життя»

День студентства — особливий день для кожного, не лише для молоді і колишніх студентів, а й для людей, що пов’язані зі студентством професійно. Своїми переживаннями та вітаннями ділиться проректор з виховної роботи та до вузівської підготовки Людмила Біжик:
[ читати далі... ]

Психолог потрібен кожному, як лікар

Міжрегіональна Академія управління персоналом пишається тим, що виховує в своїх стінах майбутніх психологів.Людей, які допомагають пізнавати себе, цей світ, любити його та позитивно дивитися на всі реалії життя.
[ читати далі... ]
Планета

Глобальні загрози людству

Аналітики вважають, що сьогодні найнебезпечнішими для людства є політичні проблеми: а) війни і миру та гонки озброєнь в глобальному масштабі; б) економічного і політичного протистояння Сходу і Заходу, Півночі та Півдня; в) регіональні релігійні і військово-політичні конфлікти в Європі, Азії та Африці.
[ читати далі... ]
Здоров’я

Сало — ідеальний жир

Протягом століть без свинячого сала не обходилися ні росіяни, ні поляки, ні англосакси, а жителі Україні до цих пір асоціюються виключно з цим продуктом.
[ читати далі... ]

Серцевий напад. Як уникнути?

[ читати далі... ]

Харчування як лікування

[ читати далі... ]

Взимку корисна хурма

До зимових холодів дозрівають справжні вітамінні бомби, які при правильному вживанні допомагають організму пережити зиму без втрат, — розповідає Ігор Сокольський, кандидат фармацевтичних наук, спеціаліст з фітохімії.
[ читати далі... ]
Різне

Інакша історія. Забутий фронт

Чергова спроба одного з нинішніх лідерів Росії піддати ревізії внесок українського народу в перемогу над гітлерівським фашизмом має чітке історичне коріння. Ще в січні 1944-го року політбюро ЦК ВКП(б) терміново зібралося на спеціальне засідання, скликане Сталіним, аби «засудити і викрити націоналістичні спроби О.Довженка» применшити роль комуністичної партії і російського народу у війні з фашизмом.
[ читати далі... ]

Довга дорога на схід

Василь Сердюк Археологічні знахідки на Японських островах засвідчують, що приблизно з V (за деякими джерелами, з XI) ст. до н, е. ці острови кількома хвилями заселили індоєвропейські племена, які прийшли туди з корейського півострова.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85