This version of the page http://zeki.ictv.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-17. The original page over time could change.
zeki.ictv.ua
  • Джентльмени на дачі

  • Джентльмени на дачі

Останні новини

Ролик «Алкоголь» став переможцем соціального конкурсу «Життя поза гратами»!

4 листопада о 20:15 на сайті zeki.ictv.ua відбувся фінал конкурсу соціального відео «Життя поза ґратами» від ICTV. Глядачі разом із членами журі віддали перше місце відеоісторії під назвою «Алкоголь». 

«Джентльмени на дачі»: Життя після проекту

4 листопада о 19:15 глядачі ICTV дізнаються, що сталося з героями найрезонанснішого реаліті-шоу країни «Джентльмени на дачі» після закінчення проекту

Конкурс від ICTV: «Життя поза ґратами» виходить на фінішну пряму

4 листопада о 20:15 на сайті zeki.ictv.ua відбудеться фінал конкурсу соціального відео «Життя поза ґратами» від ICTV. Країна нарешті дізнається імена переможців, за ролики яких інтернет-користувачі голосували протягом 9 тижнів.

Всі новини

Tag Cloud

Джентельмени на дачітюрьмашоуМаугліМиша СумскойЗМІУшатийпрес-конференціяДжентльмены на дачесоціальні роликиДжентльмени на дачіфіналзонаджентльменидитбудинокяхт-клуббоксяхтиШиповаловпресавидеоОрапкоБарбакаруГуляйICTVПодстрігичзекиМіша СумськийфранцузЛорджиття поза гратамиБурлійбудинок ветеранівконкурсрецедивістиРясикЖиття поза ґратамиЛагодатюрмарецедивисты

Recent video

Десята програма: визначено переможця конкурсу!
  • Джентльмени на дачі. Постшоу. Що сталося з учасниками після завершення проекту?
  • Кримінальний світ не відпускає Леоніда Лагоду
  • Від кого тікав Олексій Гуляй?
Альбоми:
  • Популярне
  • Епізоди
  • Випуски
Все відео

Last blog enteties

13-02-2012

Наброски к книге "Джентльмены на даче" Что мы сделали не так?"

Книга о проекте “Джентльмены на даче» - под большим вопросом. Я уже начал ее писать, но остановил себя.
Читати повністю
03-02-2012

Хорошие впечатления [Блоги]

04-11-2011

О шоу "Джентельмены на даче" [Блоги]

Всі блоги

Учасники

  • Ушатий

    Леонід

    Лагода

    32 роки

    Більше

About

Реаліті-шоу «Джентльмени на дачі» покаже справжній світ ув’язнених і дасть можливість глядачам зрозуміти, що кожен, хто спіткнувся, заслуговує на другий шанс.

Колишні ув’язнені недовго затримуються на волі. Суспільство не дає їм шансів вибратися з цієї трясовини. Проект «Джентльмени на дачі» дає таку можливість. Шанс адаптуватися до життя після кількох років ув’язнення. Шанс зрозуміти, що тут, на волі, можна повернутися до нормального життя. Шанс влаштуватися на роботу, отримати навики та знання, шанс знову стати людиною.

 

«Джентльмени...

П'ятниця / 19:15

Читати повністю

Bio

Анатолій Барбакару

Повна біографія