This version of the page http://www.dem-alliance.org/news/2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-16. The original page over time could change.
Новини
Eng
Укр
Вхід                  

Відсутність вибору чудово просвітлює розум

Генрі Кіссінджер
Архів новин
ДемАльянс в Запоріжжі вимагає від губренатора скласти повноваження Команда Демократичного Альянсу вимагає від Голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Пеклушенко скласти повноваження Народного депутата України або ж відмовитися від посади голови Запорізької обласної державної адміністрації. А в подальшій своїй діяльності чітко дотримуватися норм законодавства України.
06.03.2012
Демократичний Альянс назвав своїх спонсорів “Ми розпочинаємо публічний збір коштів на заставу для участі у виборах. Уперше в історії України партія візьме гроші на вибори в звичайних громадян. Нашим спонсором буде український народ і саме йому ми служитимемо у владі”, - сказав Голова партії Василь Гацько.
06.03.2012
6 метрів підписів під запитом на інформацію до мера збирають в Черкасах Черкаський ДемАльянс виборює розклади руху маршрутного тарнспорту і готує запит до міського голови
06.03.2012
«Школа лідера: на шляху до змін» стартує у Києві Нарешті Школа лідера, завдяки якій молоді активісти майже з усіх регіонів України дізнаються, як стати громадськими лідерами, відбудеться у Києві.
05.03.2012
Житомирська команда Демократичного Альянсу знову виявила порушення у процедурі видачі закордонних паспортів Активісти Демократичного Альянсу вирішили перевірити, чи виконані обіцянки працівниками відділу у справах громадянства, імміграції фізичних осіб (ВГІРФО), щодо дотримання вимог “Правил оформлення і видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон і проїзного документа дитини, їх тимчасового затримання та вилучення”.
05.03.2012
Житомирські помічники Св. Миколая вкотре навідались до дітей Помічники Св. Миколая, на вихідних, черговий раз дарували дітям тепло. З нетерпінням та цікавістю чекали на них вихованці житомирської ЗОШ-інтернату, що на вул. Корабельній, 12.
02.03.2012
В Києві розпочинаються «Мозкові ігри» Стартує новий проект від Київського обласного осередку «Молодь ДемАльнса» – Брейн-ринг.
02.03.2012
Молодь ДемАльянсу презентує проект AgroBusinessIncubator в Одесі для студентів В Одесі відбулися презентації нового проекту AgroBusinessIncubator. Він є актуальним для студентів усіх спеціальностей.
01.03.2012
Молоді журналісти Дніпропетровщини розпочали свій шлях до звершень у Дніпропетровську пройшов перший семінар Школи молодого журналіста "Шлях до звершень"
29.02.2012
Хто вкрав 100 млн з Одеського бюджету? Після прийняття Одеською міськрадою рішення про незаконний продаж землі в Лузановці Одеська організація ПП ДемАльянс подала в Одеську міську раду запит на інформацію. Мета: дізнатися прізвища 63 депутатів, які своїм голосуванням продали землі в Лузанівці по заниженій ціні, чим міському бюджету було нанесено збитку в близько 100 млн грн.; отримати всю публічну інформацію для використання у зверненні в прокуратуру за фактом порушення інтересів громади.
29.02.2012
1234...187
Область


Обговорювані
9
Куликовська Кристина
Я вимагаю правди!
02.25.2012 — 13:27
8
Ірина Шейко-Іванків
Про Білорусь - країну людей з волошковими очима
02.01.2012 — 11:44
7
Victor Andrusiv
Нотатки над постмодерном
01.07.2012 — 19:25
Останні коментарі
Аркадій Топов Розпорядником майже всіх коштів (28,4 млн.грн) по цій програмі є управління дорожнього господарства, тобто напевне будуть закопувати в дороги. Докладніше - будемо з'ясовувати...
Надія Савинська Лизонька! вдохновила так вдохновила!!!!! всегда любила Челентано... истину глаголит в роли просто гражданина Рима... вот и за нами - простыми украинцами - истина и будущее страны.
Василь Гацько Жодного сумніву! Крок за кроком ;)