This version of the page http://www.telnyuk.info/media.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-12. The original page over time could change.
СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК : Відео

Відео


Цигарка

Часто під мерехтіння вечірніх ліхтарів ми зазираємо за чужі фіранки. Шукаємо там обриси самих себе, занурюємося у чиєсь життя – нерозгадане й випадкове. Ніби нашвидкуруч читаємо чужу повість життєву. Нова анімаційна робота львівського художника-мультиплікатора Романа Казюки на пісню «Цигарка» Лесі й Галі Тельнюк з альбому «СОНМО» є прочитанням ранку людини, з якою, можливо, кожен з нас зустрічається в натовпі – у дорозі до праці, чи дому. Просте життя – із кавою і програвачем – заворожує своєю історією. Це ніби твоя власна сповідь, на яку ніколи не вистачає часу, яку ми шукаємо за чужими дверима.. Можливо, тому так хочеться не відпускати ранок людини, яка вирушає у світ, щоб зустрітися поглядом з нами..
дивитись відео


Кольоровий літак

13 серпня 2009 року на студії звукозапису "Комора" під час репетиції проекту "ТЕЛЬНЮК: Сестри" сталася унікальна подія не лише для самого гурту, а й для всієї національної музичної індустрії. Уперше українські музиканти впустили знімальну групу на репетицію й відзняли «з першого дубля» свою програму. 
 
Леся та Галя Тельнюк, таким чином, запросили глядача до найінтимнішого -- творення мови своїх пісень. Пошук виразності в кожному акорді й русі, пошук щирості й гармонії між музикантами і власне музикою, пошук, що після репетиції перетвориться на впевнену ходу до слухача, -- усе це на ново відкривається, розкадровується у "REHEARSAL".
 
У першому студійному відеопроекті сестри Тельнюк відкрили таємниці своєї програми "Жовта кульбаба", що протягом останніх років постійно втілювалася в нові експерименти -- концертні тури містами України та великий клубний тур, live -запис презентаційного концерту в Будинку Офіцерів (Київ), окремі програми на фестивальних майданчиках. Тепер можна зазирнути за лаштунки, на справжню репетицію.
 
Офіційна презентація "ТЕЛЬНЮК: REHEARSAL" відбулася у вигляді кінопоказу в київському кінотеатрі "Кінопалац" 21 січня 2010 року.
 
Ідея - Галя Тельнюк
Режисер - Олександр Усік
Оператор - Сергій Нікіфоров

дивитись відео


Татку, мій рідний! rmx

Саме з цього переосмислення вже відомої композиції з альбому "Жовта кульбаба" розпочалася робота над новим студійником "СОНМО" у 2008 році. Більше двох років відеокліп зберігався у шухлядці і очікував. З релізом альбому (17 березня 2010 року) настав час і на оприлюдення відеороботи молодого та безумовно талановитого режисера Віри Яковенко.
дивитись відео


Дівчатко-кленчатко

Маємо приємність представити мульт/відеороботу Романа Казюки, студента Української академії друкарства (Львів). Цей мультфільм на пісню Сестер ТЕЛЬНЮК „Дівчатко-кленчатко був дипломним проектом магістра Романа.
дивитись відео


Досадонька 2008

Відтепер пісня „Досадонька 2008” має ще й відеоряд. Протягом мистецького туру „Вітер століть” було відзнято багато матеріалу, який після монтажу і дав „Досадоньці” нове, відео-життя. Переглянути відео-версію „Досадоньки” можна на відео-сторінці проекту „ТЕЛЬНЮК: Сестри”. Нехай пісня-оптиміст від Сестер ТЕЛЬНЮК стане щирим дарунком усім друзям та прихильникам проекту. До зустрічі у Новому році! Щасти Вам! Веселих Свят!
дивитись відео


Вечірник

Відео „Вечірник було відзняте, як промо до альбому „Жовта кульбаба ще у 2006 році. Режисер: Тарас Химич
дивитись відео


Сад Різдвяний

Подарунком Вам, до Різвяних Свят, стане нова відео-робота проекту „ТЕЛЬНЮК: Сестри” - „Сад Різвяний”, яка була вперше показана на презентації у Львові. Слова - Іван Малкович Музика - Леся Тельнюк Аранжування - Олександр Мельник Саундпродюсер - Константин Костенко, КОМОРА Режисер відеоряду - Тарас Химич, Invert Pictures Особлива подяка народним артистам України Таїсії Литвиненко та Федору Стригуну за участь у зйомках.
дивитись відео


Вітру запитай

Виступ Сестер ТЕЛЬНЮК та гурту "Всяк випадок" на майдані Незалежності у Києві на концерті переможців фестивалю "Червона рута" у 1997 році ...власне, 1997 рік можна рахувати роком об'єднання гуртів. Blowin' in the wind ...гіт Боба Ділана звучить українською!
дивитись відео


Тюльпани

Кліп „Тюльпани користувався популярністю серед українських телевізійних каналів наприкінці 90-х. „Тюльпани - Слова: Богдан-Ігор Антонич - Музика: Леся Тельнюк
дивитись відео


Ображайся на мене, як хочеш...

Відеоряд відзнято у 1995 році Першим каналом українського телебаченням... Історія! .) Слова: Василь Симоненко Музика: Леся Тельнюк
дивитись відео


Скрипка


дивитись відео