This version of the page http://ye.ua/sms/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-11. The original page over time could change.
Народний Кореспондент | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
новини НарКор оголошення фото / відео блоги контакти

У розділі "Народний Кореспондент" (НарКор) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.

8 Березня 2012

коментарі1

ольга

УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!

Регулярні «побори» з батьків у сфері шкільної освіти вже нікого не дивують. Ми всі звикли, що рік починається з батьківських зборів, вірніше буде сказати – зборів грошей на усі можливі і неможливі шкільні потреби. Ми вже здаємо не тільки на «фонд класу», «фонд школи». Навіть, вибачте, туалетний папір та побутову хімію купляємо. Лише б наші діти добре вчилися. Лише б у їх світлі голівоньки вклали перші склади та цифри науки життя. Та ось куди йдуть батьківські гроші – цікаве питання. Яке задавати вголос – «табу», щоб не відбилося на якості освітнього процесу, який отримує дитина.
Для прикладу наведу, Хмельницька школа, де регулярно проводяться збори коштів, і доволі не маленькі суми. В центральному холі школи висять 6 плафонів, лампочка вкручена лише у один з плафонів, та й не відомо чи вона горить. Те що діти, батьки...
 » 


коментувати коментарі(1)

1 Березня 2012

коментарі2

Олег Ройёё

УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!

ЧЕРНІЛЕВСЬКИЙ ВОДОГІН ПРОБЛЕМИ, ПРОБЛЕМИ, ПРОБЛЕМИ...

http://www.youtube.com/watch?v=54tX5rgacb8&feature=player_embedded#! - СИМЧИШИН ПРО ЧЕРНІЛЕВСЬКИЙ ВОДОГІН



коментувати коментарі(2)
  
STOP ДАІ! Дорожній контроль Хмельницького
Посміхайтесь, вас знімають ! Останнім часом в н ...
«Цеглою» по центру міста
ДАІ Україна. (КАК НЕ ПЛАТИТЬ ШТРАФЫ-1-2-3) ...

29 Лютого 2012

Светочка маковей

УВАГА! Повідомлення ще не промодеровано адміністратором!

прошу Оля зайдіть у хмельницькому в кафе ресторан,музей Весела підкова.неподалік від центрального оптового ринку вибач адресу не памятаю.


коментувати

27 Лютого 2012

коментарі1

Тетяна

Шановна редакція, прошу Вас відповісти на питання - чи є нормальним явище продажу алкогольних напоїв (зокрема, пиво) в дитячих кафе. Справа в тому, що біля Сілістри є дитяче кафе «Острів скарбів», де наразі облаштовано міні дитячий майданчик, і мене як відвідувача цього закладу, і перш за все – маму, вбсолютно не влаштовує, що там продають пиво, і що при моїй дитині деякі відвідувачі це пиво звісно ж вживають. Здавалось би, нічого страшного, проте це ж не якийсь «гинделик», там граються діти. Скажіть, будь ласка, яким чином я можу на це вплинути, і взагалі, як можна вирішити цю проблему. Адже це дійсно проблема!!! В меню дитячого закладу компоту нема, а пивко – без проблем… Така ситуація зовсім не годиться…


коментувати коментарі(1)

25 Лютого 2012

Цемент

знову і знову про Чернелівський водогін



коментувати

24 Лютого 2012

Хмельничанин

Такий тротуар в центрі міста, а що говорити за мікрорайони??????


коментувати

24 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

«Чи безпечно проколювати вуха дітям? В якому віці це краще зробити?»

Коментар:

На запитання відповідає головний рефлексотерапевт області Віктор Собчук: «Справді, вухо - не просто орган слуху. І рефлексотерапія це підтверджує. Відомо, що на вушній раковині зосереджено безліч точок, котрі можуть впливати на роботу внутрішніх органів і систем - так звані “рефлексогенні зони”. Тому якщо правильно знайти і простимулювати певні точки вушної раковини, то можна викликати зміни в роботі внутрішніх органів в позитивну сторону. Наприклад, посередині мочки вуха знаходиться точка, котра відповідає за зір. Простимулювавши її, можна підвищити гостроту зору. А от щодо віку, то я б не радив проколювати вуха надто малим діткам, особливо немовлятам. Краще це робити, коли дитина підросте. Не забувайте, що в наш час “циганськими” голками ніхто вуха не проколює. Це має робити спеціаліст. Процедура проходить ... » 


коментувати

24 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

“Чули по телевізору, що деякі лікарські препарати – анальгін, валідол, корвалол – заборонені в багатьох розвинутих країнах. У нас вони широко використовуються. Чи справді ці препарати небезпечні?”

Коментар:

“Доведено, що корвалол і валідол – малоефективні при лікування серцево-судинних захворюваннях, - відповідає представник Державного фармакологічного центру Антон Оголь. - Анальгін самостійно приймати не бажано, оскільки він дає серйозні ускладнення з боку крові. Власне, це стосується й інших препаратів на основі метамізола натрію. Тому приймати їх більше трьох днів поспіль не можна. Що стосується препаратів на основі німесуліду, то варто пам'ятати, що їх не можна вживати дітям до 14 років”.


коментувати

24 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

“У мене глаукома лівого ока.Чи надається при цьому група інвалідності?”

Коментар:

“Лише наявність глаукоми не дає можливості отримати групу інвалідності, - пояснює лікар-офтальмолог-глаукоматолог обласної лікарні Ірина Роля. - Якщо ж людина втратить зір взагалі, то надається третя група інвалідності. Однак головним для людини з глаукомою має бути не бажання отримати інвалідність, а зберегти зір. Для цього звертайтеся до до лікаря-офтальмолога за місцем проживання. Також в обласній лікарні працює глаукомний кабінет. Режим його роботи – з 9.00 до 15.00. Але наголошую, що звертатися у цей кабінет краще зранку, бо саме вранці найвищий очний тиск”.


коментувати

23 Лютого 2012

Виталий

Здравствуйте! Пишет Вам житель города Каменец-Подольского, всё то что описал ваш житель Анатолий Оржиховский про НЛО, я видел в нашем городе.Также низко по горизонтали летел обьект без шума, был в форме круга по которому мелко мерцали огни.Когда я увидел это, при мне не было ничего чтоб я мог зафиксировать его.И мне никто не верит и вот подтверждение ещё один человек видел всё это. У меня есть просьба к Анатолию свяжитесь со мной.


коментувати

22 Лютого 2012

\\

Уважаемая редакция просим Вас, по возможноси, прокомментировать сообщение, размещенное раннее (20 Лютого 2012) Заричанская 50/1 во втором подъезде, оборвался на 10-м этаже лифт. Спасибо.


коментувати

22 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

У Блищанівці Дунаєвецького району горить хата, чи господар там – невідомо.


коментувати

22 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

У селі Зеленці Старокостянтинівського району сталася пожежа. У двох хатах, але наслідки незначні.


коментувати

22 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

У селі Михалківці Ярмолинецького району мертва жінка два дні лежала в хаті, і ніхто не знав.

Коментар:

Як розповів нашій газеті автор повідомлення, жінка померла своєю смертю через тривалу хворобу. Дочка, яка доглядала за матір'ю, була вимушена на декілька днів поїхати до міста, мобільний телефон у померлої сів, а зарядити, напевно, його вона була вже не в змозі.


коментувати

22 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

У селі Пісочна на Городоччині замерз чоловік у сусідки в хліву.

Коментар:

У сільській раді підтверджують факт смерті чоловіка. Однак, кажуть, що у висновку медиків зазначена інша причина смерті — серцева недостатність.


коментувати

20 Лютого 2012

Ольга

Сьогодні на вул. Завадського в приватному будинку було знайдено 2 трупи, які за попередньою інформацією отруїлися чадним газом.


коментувати

20 Лютого 2012

\\

17-02-2012 Заричанская 50/1 во втором подъезде, оборвался на 10-м этаже лифт, внутри была женщина. Лифт падал до 3-тего этажа. Дому нету ещё и 15-ти лет. Кто должен ответить за неисправность лифта ? За чей счет его должны ремонтировать ?


коментувати

17 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

Я мешкаю у Ярмолинецькому районі. Мені 79 років, і я ходжу з двома палками. Тому не можу поїхати до лікарні, щоб оформити медичну карточку, необхідну для обслуговування в територіальному центрі, а лікар не хоче підписувати довідку? вимагає, щоб я сама приїхала.

Коментар:

«Так, це правда, - відповіли нам у Ярмолинецькому територіальному центрі з обслуговування одиноких престарілих. - На обслуговуванні в кожного соцпрацівника по шістнадцять чоловік. На кожного з них потрібно зібрати пакет документів, і згідно з медичною довідкою ми визначаємо форму рухової активності певної людини, і відповідно цьому, надаємо їй послуги. Ми спеціально виділяємо машину, щоб лікар міг обстежити інваліда на дому, який не може добратися до лікарні, але деякі медики відмовляються їхати, хочуть, щоб хворі їхали до них». Головний лікар Ярмолинецької районної лікарні Олександр Дудка пообіцяв розібратися у цій ситуації і допомогти.


коментувати

17 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

У мене двоє дітей: одній чотири, іншій ще двох немає. Чоловік і я не працюємо. Чи повинні отримувати на двох дітей 750 гривень?

Коментар:

Заступник начальника управління соціальних гарантій та компенсацій обласного управління праці та соціального захисту населення Вадим Маруняк радить звернутися до управління праці та соціального захисту населення за місцем проживання. Там обчислять державну допомогу, враховуючи доходи сім'ї. Заочно ж порахувати просто неможливо.


коментувати

17 Лютого 2012

СМС-новини від читачів

19.11.2010 року були перші пологи. Скільки я повинна отримати одноразової допомоги на дитину і до скількох років?

Коментар:

Допомога при народженні першої дитини у 2012 році складала 12 240 гривень. Одразу мали виплатити 4 800 та протягом дванадцяти місяців — по 620 гривень.


коментувати

1

2 3 ...  »...  76  
X
Ok Назад