This version of the page http://tony.com.ua/uk/ditjache-svjato (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-11. The original page over time could change.
Дитяче свято


Шоу Урок хімії
Шоу Мильних Бульбашок
Шоу Фокуси і Звірятка
Шоу Страуса з кульками-конструкторами
Шоу Парад Планет
Ведучі
Аніматори, Міми Аквагрим
Флористика, кульки з гелієм
Фото та Відео
Ді-джей з апаратурою
Шоу Куклы Марионетки
Шоу Дрессированный Йоркшик
Фотогалерея свята

Дитяче свято

Дитяче свято це диво для кожного малюка. Як організувати дитяче свято? Кожен з нас задається цим питанням, особливо тоді, коли усі ідеї як влаштувати дитині свято, вже вичерпані. На допомогу прийдемо ми,артисти оригінального жанру. Ми знаємо толк в організації дитячого свята, оскільки ми самі артисти і знаємо підхід до дітей. Ми напишемо оригінальний сценарій свята, запросимо кращих і перевірених артистів,прикрасимо місце урочистості і подаруємо діткам унікальні подарунки.

Дитяче свято можна провести як пізнавальним,захоплюючим, ігровим, спортивними змаганнями,казковим та ін. Батькам ми порадимо кращих артистів і шоу, для різного віку дітей. Для зовсім маленьких, ми запрошуємо аніматорів - нянечок, які зможуть пограти і порозважати дітей, шоу «Забавного страуса» якраз підійде для малюків. Для дітей 5-7 років ми запросимо улюблених героїв мультфільмів ваших дітей ( Шрек і Фіона, Пірати, Нінзя Черепашки, Білосніжка і гноми та ін)які влаштують справжню пригоду, загадки і розіграші.

Дитяче свято від «а» до «я».
На свято можна запросити шоу «Мильних бульбашок». Хлопці побачать різні трюки з бульбашками, спробують самі попускати бульбашки, а також побувають усередині мильної бульбашки. Ді-джей крутитиме дитячі пісеньки,а дітки танцюватимуть і підспівуватимуть. Для дітей віком від 8 і старше, ми можемо запропонувати нове шоу в Україні «Урок хімії». Забавні експерименти з туманом, гарячим льодом і подарунками - лизунами стануть дуже пізнавальними і захоплюючими для ваших дітей. Дитячі фокуси будуть дуже доречні до свята.

Кожна дитина захоплюється великою магією, а наш артист покаже і розповість парочку секретів. Екзотичні тварини (крокодил, удав, пітон, змія, величезний тарган, велика жаба, ящірка, хамелеон та ін.) нададуть святу море посмішок і приємних вражень. Кожна дитина зможе погладити тварину і сфотографуватися з нею.Будь-які казкові герої зможуть прийти до вас на свято. Кожну дитину можна переодягнути в костюм його улюбленого героя.

Замовити діткам смачний тортик у вигляді машинки, ляльки, мультяшки, а також з фоткою вашого малюка -усе це можна замовити у нас.

Дитяче свято даруємо людям! Повний спектр послуг для організації дитячого свята тільки у нас. Кращі артисти,
ідеї свята і подарунки - тільки у нас. Ми чекаємо Вас!

2009-2011 © Создание сайта Tony Шоу
веб-студия McSite
дизайн сайта Redpix
Нам помогают:
Раскрутка сайта Тони Киев Фокусы секреты видео Новости Украины
Смешные видео приколы