This version of the page http://landrover.winnerauto.ua/rr/about-land-rover/heritage/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-11. The original page over time could change.
Range Rover - Про Land Rover - Спадщина / Ленд Ровер

Спадщина

  • ІСТОРІЯ LAND ROVER
  • 40-РІЧЧЯ RANGE ROVER
  • ІСТОРІЯ В ПОДРОБИЦЯХ
  • ДИЗАЙН
  • Технології
  • Пригоди
  • СПЕЦІАЛЬНІ СЕРІЇ
  • ВЛАСНИКИ

ІСТОРІЯ LAND ROVER

60 РОКІВ, АЛЕ Й ДОСІ У ВІДМІННІЙ ФОРМІ

Перший Land Rover дебютував у 1948 році. Він був геніально простим, але разом з тим надзвичайно надійним, універсальним та потужним. Сьогодні, через 60 років, дві третини цих неймовірних автомобілів і досі перебувають на ходу, причому більшість з них експлуатуються у надзвичайно екстремальних умовах у найвіддаленіших куточках нашої планети.

Перший Land Rover зразка 1948 року вирізняли міцність та неймовірно широкі можливості. Надзвичайно жорстка конструкція та великі кути прохідності дали змогу першому Land Rover прямо з конвеєру відправитись у найвіддаленіші куточки світу. Саме тому основні принципи конструкції Land Rover, що лишились практично незмінними, забезпечують унікальність автомобілів цієї марки і сьогодні, через 60 років.


Протягом 50-х - 60-х років автомобілі Land Rover постійно удосконалювались. Одночасно зі зменшенням діаметром розвороту було посилено жорсткість конструкції. Саме у цей час Land Rover захоплює провідні позиції на ринку позашляховиків. Завдяки надійності та міцності автомобілів марки численні організації обрали Land Rover для безпечного та надійного транспортування персоналу та обладнання у найнесприятливіших умовах. І зараз, у ХХІ столітті, наші автомобілі успішно використовуються різними організаціями, серед яких Міжнародний фонд захисту дикої природи Born Free Foundation, Королівське географічне товариство, організація Biosphere Expeditions та інші.

Образи минулого

Компанія Land Rover, історія якої розпочалась зі справжньої революції в автомобілебудуванні, продовжувала дотримуватись своєї філософії інноваційної розбудови. У 1970 році компанія презентувала принципово новий продукт, створивши окремий сегмент ринку. Справжньою сенсацією став перший Range Rover. У ньому вдало поєдналися унікальні можливості Land Rover з комфортом та характеристиками автомобіля преміум-класу.


Завдяки інноваційній орієнтованості автомобілі Land Rover та Range Rover і зараз продовжують розвиватися: нові моделі стають дедалі більш досконалими, технологічними, економічними та дружніми до навколишнього середовища. Компанія дотримується концепції стійкого розвитку, запроваджуючи технології e_Terrain, що дозволяють зменшити негативний вплив на довкілля шляхом зниження викидів СО2, використання технологій відновлюваного виробництва та компенсації викидів СО2. Land Rover і надалі залишається лідером у галузі сучасного автомобільного дизайну. Новий компактний Range Rover став концентрованим відображенням ідеології компанії, поєднавши у собі передові розробки і технології сучасності.

Додатково в розділі «Про Land Rover»
Новини Land Rover
Сталий розвиток
Спадщина