This version of the page http://ua.prostobank.ua/zhitlo_v_kredit/statti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-08. The original page over time could change.
Статті / Житло в кредит на Prostobank.ua
  • Русский
  • Українська

Статті

20.02.2012

Хто зможе отримати кредит на житло в лютому-2012 і виплатити його

Prosto хочеться купити квартиру в кредит. Але кого насправді готові кредитувати банки на початку 2012 року? Яким критеріям повинен відповідати потенційний позичальник, щоб отримати кредит, і скільки потрібно заробляти, щоб виплачувати іпотеку, з'ясовував Prostobank.ua

14.02.2012

Кредитів беруть все більше, хоча ставки все вище: огляд ринку іпотечного кредитування на 14 лютого 2012 року

Незважаючи на те, що умови іпотечного кредитування в українських банках далекі від вигідних, а середні ставки зростають п'ятий місяць поспіль, за підрахунками Національного Банку торік українці отримали більше іпотечних кредитів у гривні, ніж погасили. При цьому доларова заборгованість по іпотеці скорочується. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з єдиної кредитної новини минулого тижня.

23.01.2012

Рік несправджених житлових надій: огляд ринку іпотечного кредитування за 2011 рік

Результати року виявилися для ринку іпотечних кредитів набагато сумніше, ніж були в попередньому, 2010 році. Середні реальні ставки, які плавно знижувалися до вересня 2011, восени так різко подорожчали, що по деяких термінах перевищили показники початку 2011 року на величину до 0,4 п.п. При цьому більшість експертів не очікують істотного покращення умов по іпотеці в 2012 році.

13.12.2011

Ставки за позиками на житло ростуть гігантськими стрибками: огляд ринку іпотечного кредитування фізосіб на 13 грудня 2011 року

В листопаді-грудні середні реальні ставки по іпотеці прискорили зростання з 0,5-1 до 1-2 процентних пунктів на місяць. При цьому найбільше за минулий місяць подорожчали позики на рефінансування старих іпотечних кредитів: середні ставки по них додали по 3-4,5 відсоткового пункту в залежності від терміну. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з єдиної кредитної новини минулого тижня.

05.12.2011

Розстрочення та trade-in від забудовника: що пропонують взимку-2011

Prosto багато покупців нерухомості хотіли б обійтися без банківського кредиту і при цьому сплачувати вартість житла забудовнику частинами. Особливо якщо в рахунок сплати за нову нерухомість можна "зарахувати" свою стару квартиру. Але чи всім покупцям доступна така послуга, і скільки насправді вона обійдеться? Хто із забудовників пропонує розстрочку і trade-in своїм покупцям, і на яких умовах, дізнавався Prostobank.ua.

08.11.2011

Банки побоюються видавати кредити на купівлю житла: огляд ринку іпотечного кредитування фізосіб на 7 листопада 2011 року

Ряди банків, що кредитують придбання нерухомості, почали рідішати, у той час як середні реальні ставки по іпотеці кинулися вгору. На щастя, при цьому мінімальні ставки за іпотечними кредитами утримують позиції і навіть потроху знижуються. Тенденції ринку іпотечного кредитування за минулий місяць вивчав і аналізував Prostobank.ua.

11.10.2011

Пропозиція кредитів на житло зростає, на відміну від попиту: огляд ринку іпотечного кредитування фізосіб на 11 жовтня 2011 року

Все більше фінансових установ пропонують іпотечні кредити. При цьому позичальники не квапляться в банки за оформленням кредиту на житло, та q ставки по іпотеці в жовтні-2011 не поспішають знижуватися. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з основних кредитних новин минулого тижня.

03.10.2011

Кому по кишені іпотека з низьким авансом: на прикладі київських цін і зарплат

Prosto дуже хочеться взяти іпотечний кредит, особливо коли первинні внески на ринку починаються лише від 10% вартості житла. Але дадуть його не всім, та й не так просто буває розплатитися за таким кредитом, особливо якщо дохід сім'ї позичальника ненабагато вище середнього. Який офіційний дохід повинен мати позичальник, щоб дозволити собі іпотеку з малим авансом, дізнавався Prostobank.ua.

19.09.2011

Молодіжне житлове будівництво: невідоме про відоме

Prosto кожен мріє про кредит на житло під 3% річних, та ще й з авансом всього 6% його вартості. Непогано виглядає і перспектива покупки квартири з 30% знижкою. Однак виявляється, що серед тих, кому пощастило отримати такий "подарунок долі" в докризові роки, чимало розчарованих. Які підводні камені таять у собі програми молодіжного житлового будівництва, з'ясовував Prostobank.ua.

13.09.2011

Кредити на вторинне житло дешевшають, а на нове - дорожчають: огляд ринку іпотечного кредитування фізосіб на 13 вересня 2011 року

Середні ставки по кредитах на вторинне житло в серпні-вересні-2011 продовжили падіння, а по кредитах на нове житло - навпаки, виросли. При цьому вимоги до сум авансів продовжують поступово знижуватися. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з нечисленних кредитних новин минулого тижня.

25.08.2011

Пільгова іпотека за програмою ДІУ: що чекає позичальників

Prosto заманливо та багатообіцяюче виглядають плани Державної іпотечної установи (ДІУ) забезпечити українців доступними кредитами на житло. Однак на практиці такі кредити можуть виявитися не такими і доступними: як щодо розміру процентної ставки, так і за рівнем вимог до потенційного позичальника. Які умови пропонують банки по спільній з ДІУ програмі влітку 2011, і хто може розраховувати на такий кредит, дізнавався Prostobank.ua.

09.08.2011

Де взяти кредит на покупку "вторинки" строком на 30 років: огляд ринку іпотечного кредитування фізосіб на 9 серпня 2011 року

Середні реальні ставки за іпотечними кредитами повільно знижуються. При цьому банки потроху зменшують вимоги до початкового внеску, а на ринку вже з'явилися пропозиції кредитів на вторинному ринку на термін до 30 років. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з нечисленних кредитних новин минулого тижня.

01.08.2011

Молодіжні кредити на житло: час змін?

Prosto дуже багато охочих взяти іпотечний кредит для молоді під 3% річних або отримати безповоротну компенсацію третини вартості житла в новобудові. Але чи існує така можливість? В якому стані знаходиться реалізація державних програм по підтримці забезпечення молоді житлом на початку серпня -2011, та які зміни чекають охочих скористатися ними в недалекому майбутньому - дізнавався Prostobank.ua.

12.07.2011

Ставки за позиками на житло все ближче до докризових: огляд ринку іпотечного кредитування фізосіб на 12 липня 2011 року

Минулий тиждень приніс шквал змін в "правила гри" на українському кредитному ринку. При цьому середні ставки по іпотечних кредитах поступово наближаються до докрисизного рівня. Почати ж огляд Prostobank.ua пропонує з основних кредитних новин минулого тижня.

23.06.2011

Різні схеми придбання "первинки": як купити житло з найменшими ризиками

Prosto купити квартиру у забудовника і заощадити на її вартості. Але як бути впевненим, що отримаєш бажані квадратні метри, а не втратиш всі вкладені в будівництво гроші? На що звернути увагу, щоб замість радості новосілля не отримати розгляди з несумлінним забудовником, з'ясовував Prostobank.ua.

  • 1
  • 2
  • 3
  • Next »

Error?

Close [x]

All fields are required:
Comment box must be filled, when it comes to numbers and other data, such as tariffs. Otherwise, the data will not be scanned.
Clear form [x]