Технічна підтримка

684-900

  • Про компанію
  • Вакансії
  • Контактна інформація
Турбо-радіо!!!
15 Лютого 2010 року

З 15 лютого на певних ділянках радіопокриття УАРНЕТ пропонує нові ціни на доступ до Інтернет. Детальнішу інформацію можна дізнатись тут, а технічну можливість скористатись новими умовами - за телефоном 684900.
Умови:

  • акційні ціни діють виключно для користувачів радіо-доступу до мережі інтернет;
  • акційні ціни передбачені виключно для користувачів, які працюють через нові базові станції, що побудовані на сучасному обладнанні;
  • акція не передбачає забезпечення користувачу постійної (статичної) ай-пі адреси.


УАРНЕТ+КТС
19 Листопада 2009 року

Почалася спільна акція УАРНЕТ та магазину КТС. При покупці будь-якого ноутбука в магазині КТС, Ви отримуєте можливість безкоштовно підключитись в домашню локальну мережу УАРНЕТ*.

*Підключення відбувається лише за наявності технічної можливості, уточнити яку можна за номером 684-900.

Успішний школяр
3 Липня 2009 року

Кожен школяр, студент та випускник, хто заключить угоду з УАРНЕТ, отримає підключення до мережі Інтернет за 0 гривень 0 копійок у випадку, якщо річна успішність в табелі (додатку до диплому, додатку до атестату) містить оцінки не менше «4» за 5-бальною системою та не менше «7» за 12-бальною системою оцінювання.
Кожен відмінник (всі оцінки «5» за 5-бальною шкалою або ж «10-12» за 12-бальною шкалою) отримує подарунок у вигляді збільшення швидкості удвічі, в залежності від вибраного тарифного плану.

* під час заключення договору потрібно пред'явити представнику офісу табель успішності (додаток до диплому або додаток до атестату) і документи, що посвідчують особу (паспорт або свідоцтво про народження) і свідчать про приналежність документів про успішність саме даній особі, на ім’я якої або когось з її батьків заключається угода. При великій кількості заявок гарантований термін підключення від дня заключення угоди може коливатись.
** дана акція діє в домашніх локальних мережах.

Інші акції

UARNet, м.Рівне, вул. Міцкевича, 10

тел. (0362) 684-900 (багатоканальний)

uarnet at mail dot rv dot ua