This version of the page http://reporter.korrespondent.net/reports/11749 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-03-05. The original page over time could change.
Репортажи » Я - Корреспондент » Корреспондент
  E-mail подписка   Мобильные приложения   Язык:  рус 
 
зарегистрироватьсяВходlogin
 
 
 

На порозі дорослого життя

(10 фото)  20 января, 18:18  Олег Ляшко
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
1
2
3
4
5
6
7
8
9
   

20 січня проходив круглий стіл присвячений темі "Нове покоління на порозі дорослого життя: цінності, життєві плани, вибір професії".

Співробітники Інституту Соціології НАН України та Інституту педагогіки НАПН України провели загальнонаціональне дослідження випускників середньої школи 2012.

Загалом дослідники стверджують, що у випускників переважають позитивні настрої і зважаючи на це - молодь чекає світле майбутнє. На жаль, мене результати дослідження не втішили. Зокрема на запитання: "Що найбільшою мірою сприяє досягненню людиною високого соціального становища в нашій країні" більшість учнів відповіла - "впливові батьки", а на запитання "Як ви оцінюєте сучасні можливості, котрими може скористатись молодь вступаючи в самостійне життя" - "дещо обмеженими".

Про який позитив може йти мова? До речі, організатори круглого столу про зустріч сповістили Міністерство Освіти, проте жодного представника так і не дочекалися.

Тэги:  
опрос , Ляшко , круглий стіл присвячений темі "Нове покоління на п , життєві плани , вибір професії" , Інституту Соціології НАН України , Інституту педагогіки НАПН України
Рейтинг:  
Чтобы проголосовать необходимозарегистрироваться
0 В закладки
Поделиться 
 facebook  twitter  вконтакте  livejournal  linkedin
Комментировать Отправить другу
 
 

Репортажи по теме

Червоноградський Колізей
Сегодня, 14:53  Ярина Боренько
Зимнее ралли на Сумщине
Сегодня, 13:08  Андрей Дуб
Яскравий світ художниці Алли Преображенської
Сегодня, 03:36  Костянтин Климчук
Все репортажи
 
 

Подпишитесь на Я-Корреспондент

Мобильные приложения
E-mail подписка