This version of the page http://pon.org.ua/dosvid (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-28. The original page over time could change.
Досвід » Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Лютий 2012    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 

Головна » Досвід

Організаційна робота – фундамент єдності профспілок
17 листопада 2011
    Ефективність діяльності профспілкових організацій, їх вплив на стан і вирішення завдань у колективах значною мірою залежить від налагодженості та чіткості організаційної роботи. Розуміючи важливість цього, Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України організував з 15 до 17 листопада 2011 року на базі санаторію «Пуща Озерна» семінар для працівників виконавчих апаратів, Кримської республіканської, обласних, Київської та Севастопольської міських організацій.
Категорія: Досвід » Навчання Детальніше
 
Навчаємо членів та голів Контрольно-ревізійних комісій ЦК Профспілки
24 жовтня 2011
    Знати необхідно не лише, аби знати, а й для того, щоб навчитися робити – саме ця невмируща фраза класика Максима Горького стала лейтмотивом семінару членів Контрольно-ревізійної комісії ЦК Профспілки та голів КРК територіальних організацій Профспілки працівників освіти і науки України, що днями відбувся у Кам'янці-Подільському.
    Програма семінару була дуже насиченою та цікавою. У неповних два дні організатори – фінансове управління ЦК Профспілки працівників освіти і науки України – зуміли поєднати важливе для учасників навчання з екскурсіями та відвідуванням первинок міста.
Категорія: Досвід, Навчання Детальніше
 
Реформування вищої освіти – наскрізне питання наради голів профкомів ВНЗ
20 жовтня 2011
    19-20 жовтня 2011 року на базі санаторно-курортного куточка столиці – «Пуща Озерна» відбувалася семінар-нарада з головами профспілкових комітетів вищих навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації, організована ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.
    До участі у роботі наради були запрошені представники від Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Національної служби посередництва і примирення, фахівці Управління соціально-економічного захисту ЦК Профспілки. Провідні та найпотужніші вищі навчальні заклади із усіх куточків України представляли 56 учасників – голів профкомів.
Категорія: Досвід, Навчання Детальніше
 
Навчальний семінар фахівців Правової служби ЦК Профспілки
18 жовтня 2011
    Професія юриста потребує постійного вдосконалення, оновлення знань, особливо в Україні, де закони змінюються мало не щодня. Сьогодні, у час розвитку новітніх технологій отримати знання не складно і завдяки мережі Інтернет можна бути в курсі всіх подій. Проте, дуже важливо, особливо у щоденній діяльності профспілок, отримувати достовірну і необхідну інформацію з перших вуст від фахівців Профспілки працівників освіти і науки України, які завжди слідкують за всіма новинами законодавства України.
Категорія: Правовий захист, Досвід Детальніше
 
Зберегти систему санаторіїв-профілакторіїв
12 тра 2008
Нині в галузі освіти діють 64 санаторії-профілакторії, які вдалося зберегти завдяки принциповій позиції галузевої профспілки. З них 58 – це структурні підрозділи ВНЗ, а 6 – працюють при інститутах підвищення кваліфікації. Зараз це – чи не єдина доступна для студентів, працівників ВНЗ та членів їх сімей, вчителів, які підвищують свою кваліфікацію, форма лікування та оздоровлення. Однак у процесі їх функціонування виникають дуже серйозні питання нормативно-правового характеру.

Саме для пошуків шляхів їх вирішення Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України організував і провів у дитячому оздоровчому таборі „Пуща-Водиця” (м. Київ) семінар-нараду головних лікарів цих закладів, які з’їхалися сюди з усієї України. Відкриваючи семінар, заступник голови Профспілки Євгеній Нікітюк у своєму вступному слові підкреслив, що, плануючи цей захід, ЦК Профспілки враховував те, що такі семінари не проводилися дуже давно. А практика функціонування цих лікувально-профілактичних установ, засвідчила, що їх проблеми, які накопичувалися роками, набули вже такої гостроти, що вимагають нагального напрацювання відповідних пропозицій і вжиття термінових заходів.....
Категорія: Досвід » Навчання Детальніше
 
Семінар головних бухгалтерів у Хмельницькі й області 11-15 червня 2007 року
15 червня 2007
З 11 по 15 червня 2007 року на базі Хмельницької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України відбувся семінар начальників фінансових відділів, головних бухгалтерів Профспілки. В ньому взяли участь фінансисти Кримської, обласних та міських організацій Профспілки працівників освіти і науки України.

На семінарі проаналізовано останні зміни, які відбулися в законодавстві та обговорено особливості застосування законодавчих норм на практиці.
Основні питання, які обговорювалися учасниками семінару, стосувалися легалізації організацій Профспілки, звітності державним органам реєстрації, ведення бухгалтерського обліку в Профспілці відповідно до Закону „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні" та діючих стандартів, а також умови покращання фінансової роботи всіх організаційних ланок Профспілки працівників освіти і науки України.

Категорія: Досвід » Навчання Детальніше
 

 
Відпочивати працюючи
Санаторно-оздоровчий табір ЦК Профспілки працівників освіти і науки України «Пуща-Водиця» пропонує послуги з проведення нарад, семінарів, конференцій, навчання профспілкового активу, інших тематичних заходів, проживання і харчування профспілкових, викладацьких, студентських та дитячих туристично-екскурсійних груп.
Затверджено показники середньої зарплати за 2011 рік, які застосовуватимуться для обчислення пенсій
МОНмолодьспорту наголошує на необхідності збереження мережі позашкільних навчальних закладів
Відповідь Мінсоцполітики на лист ЦК Профспілки щодо реєстрації угод місцевого рівня
У Міністерстві юстиції зареєстровано зміни до наказів Міносвіти № 557 та 781 щодо підвищення посадових окладів освітян
Внесено зміни до Порядку забезпечення працівників бюджетних установ безплатним користуванням житлом з опаленням і освітленням

 
Чи підтримуєте ви пенсійну реформу в Україні?

Так
Ні
Частково
 



Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
Профспілка працівників освіти та науки України © 2009 Розробка сайту - "Український сайт"