This version of the page http://www.aivengo.org/sauna (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-23. The original page over time could change.
Гостиницы Ровно | Отель Айвенго — ресторан, клуб, экскурсии, отдых в Западной Украине | Сауна
   Замовити
Сауна
Сауна — це «священне» місце. Вона не тільки покращує самопочуття фізичне і душевне, але й просто приносить велику радість. Сауна призначена для очищення тіла і душі. Це повинен відчути кожен. Тепла пара відкриває пори шкіри і очищує тіло. При потовиділенні виводяться шлаки, ефективніше відбувається терморегуляція. Людина, потрапляючи в сауну, розслабляється і відновлює втрачені сили. Важко знайти інше місце, де б організм міг одразу потрапити під дію різноманітних мобілізуючих факторів. Крім місця відновлення сил, сауна перетворилась ще і в місце, де можна зняти втому, розслабитись і набратися нових сил.

Для поціновувачів справжнього пару на території комплексу знаходяться дві сауни з басейнами.

Сауни оснащені:
 — парною;
 — басейном;
 — душем;
 — лежаками;
 — телевізором;

Також до Ваших послуг чудова і затишна VIP-кімната, де Ви зможете приємно відпочити, послухати спокійну музику і не тільки…
Сауна
Сауна — це «священне» місце. Вона не тільки покращує самопочуття фізичне і душевне, але й просто приносить велику радість. Сауна призначена…
Сауна 1
Сауна 2
Басейн
Сауна розміщена в першому корпусі «Айвенго». Оздоблення сауни натуральним деревом створює атмосферу абсолютного комфорту і затишку. Саме використання природних матеріалів в інтер’єрі дозволяє забезпечити кожному істинну релаксацію – відпочинок тіла і душі. Сауна умовно розділена на дві зони – зону відпочинку і басейн. Парна розрахована на 6-8 чоловік. Басейн: 9м х 4м х 1,6м. Температура води в басейні підтримується на одному рівні для забезпечення оптимального контрасту (гаряче повітря і вода), що підсилює дію механізму терморегуляції і стимулює багато важливих функцій організму.

Сауна оснащена лежаками, телевізором, душем.

Без додаткової оплати: рушники, простирадла, фен, мило, шампунь.
За додаткову плату: віники, тапочки, банні набори, послуги масажиста.

170 грн.
Сучасна затишна сауна, знаходиться в середньому, Білому, корпусі «Айвенго». Неймовірне поєднання модерну в дизайні з класичним виконанням облицювання парної виключно натуральним деревом, здивує навіть найдосвідченіших поціновувачів! Зручне розміщення парної і басейну одне біля одного дозволяє уникнути втрат часу при переході. Парна розрахована на 6-8 чоловік. Басейн: 9м х 4м х 1,6м. Перевагою басейну є можливість підігріву води до 40°С! Якщо Ви відпочиваєте з дітьми, проблема боязні холодної води в них зникає сама по собі! Для Вашого максимального комфорту, крім дерев’яних лежаків, є і м’які дивани.

Сауна оснащена лежаками, м’якими диванами, телевізором, душем.

Без додаткової оплати: рушники, простирадла, фен, мило, шампунь.
За додаткову плату: віники, тапочки, банні набори, послуги масажиста.

Також до Ваших послуг чудова і затишна VIP-кімната, де Ви зможете приємно відпочити, послухати спокійну музику і не тільки…

200 грн.
До Ваших послуг — два закритих басейни, де Ви зможе приємно відпочити. Вони оснащені системою біоочищення, завдяки чому Ви завжди впевнені в якості води.

Басейн оснащений:
 — лежаками;
 — диванами;
 — душем;
 — санвузлом;
 — рушниками; 
 — фенами.

У комплексі з басейнами діють дві сауни.

120 грн.
+38 (0362) 20-89-52
+38 050 662 74 62


 aivengohotel

e-mail: aivengo@mail.rv.ua


Дизайн та розробка —
Cтудія 32x32

Отдых в Ровно

|

Гостиницы , отели Ровно: Комплекс Айвенго

|

Ресторан в Ровно