This version of the page http://koda.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-22. The original page over time could change.
Содержание - Главная - КОДА
JW Player goes here
Інноваційно-інвестиційний форум: 50 соціально-економічних проектів голови КОДА Дивитися відео в більшому розмірі
Формула-1 на воді - фоторепортаж Детальніше
Державні закупівлі Центр законодавчих ініціатив Комітет з економічних реформ Громадська рада Сприяння розвитку громадянського суспільства Молодіжна громадська рада Публічна інформація Консультації з громадськістю Проекти регуляторних актів Регіональна рада підприємців
Телефон довіри
Київської облдержадміністрації (044) 286-85-54 в робочі дні (044) 286-17-48 у вихідні та святкові дні
Відділ звернень громадян
(044) 286-84-11
Гаряча лінія
з питань соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг (044) 206-74-75
Гаряча лінія
щодо якості медичного обслуговування населення Київщини (044) 484-17-57
Урядова телефонна «гаряча лінія»
0 800 507-309
Відділ з питань запобігання та протидії корупції Київської облдержадміністрації (044) 284-82-25
Гаряча лінія
з питань легалізації виплат заробітної плати (044) 206-74-74 (044) 206-74-88

50 проектів голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка

Міжнародний Інвестиційний Форум 21 лютого 2012 року

На Київщині 18 лютого о 12.00 в місті Вишгород відбудеться свято проводів зими

Архів

  • Розпорядження губернатора
    • „Про проект Програми забезпечення містобудівною документацією Київської області на 2012-2015 роки”
    • “Про затвердження Плану заходів щодо протидії у Київській області проявам ксенофобії, расової та етнічної дискримінації на 2012 рік”
    • „Про проект Київської обласної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки“
  • Анонси подій
    • 21 лютого 2012 року о 15:00 у Національному палаці мистецтв «Україна» відбудеться урочисте зібрання з нагоди 80-річчя утворення Київської області.
    • 18 лютого 2012 року об 11.00 на набережній водосховища Київської ГЕС (алея Семена Поташника) відбудеться свято «Масляна», що символізує проводи Зими та початок Весни.
    • 17 лютого 2012 року о 15:00 відбудеться товариський футбольний матч між збірними командами Київської облдержадміністрації та командою журналістів України, присвячений 15-річчю утворення Київської обласної федерації з футболу та 80-річчю Київської області.
  • Планування роботи
    • Д А Н І про засідання колегій райдержадміністрацій, виконавчих комітетів, сесії рад, що відбудуться з 20 по 26 лютого 2012 року
    • ПЛАН участі заступників голови та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації у засіданнях колегій райдержадміністрацій, виконавчих комітетів, сесіях рад в закріплених районах та містах області з 20 по 26 лютого 2012 року
    • ПОРЯДОК ДЕННИЙ апаратної наради у голови Київської обласної державної адміністрації 20 лютого 2012 року
    • Д А Н І про засідання колегій райдержадміністрацій, виконавчих комітетів, сесії рад, що відбудуться з 13 по 19 лютого 2012 року
    • ПЛАН участі заступників голови та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації у засіданнях колегій райдержадміністрацій, виконавчих комітетів, сесіях рад в закріплених районах та містах області з 13 по 19 лютого 2012 року

До Дня створення Київської області
Обласний конкурс учнівської і студентської творчості «Я – Київщини гордість і надія!»
Доступне житло
Обласна програма підтримки індивідуального житлового будівництва на селі „Власний дім”
Звіт про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2011 рік
Програма соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013 і 2014 роки
Президентський Кадровий Резерв
Конкурс для держслужбовців
Призначення житлових субсидій за спрощеним порядком
Обласна щорічна акція "Молода людина року"
Обговорюємо проект Державного бюджету на 2012 рік

Новини

Cьогодні
На Київщині відбувся Міжнародний Інвестиційний форум «Інновації. Ініціатива. Інвестиції. Інфраструктура»

З нагоди 80-річчя утворення Київської області у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбувся Міжнародний Інвестиційний Форум «Інновації. Ініціатива. Інвестиції. Інфраструктура». Урочисте відкриття заходу розпочалося з привітання голови Київської обласної державної адміністрації Анатолія Присяжнюка.

Cьогодні
Непридатні пестициди - "бомба сповільненої дії"

Пестициди - це хімічні речовини, що застосовуються для боротьби зі шкідливими організмам зокрема, у сільському господарстві.

Cьогодні
На Київщині відзначили 80-річчя

У Національному палаці мистецтв «Україна» відбувся святковий концерт з нагоди 80-річчя утворення Київської області «Київщина - серце України».

Cьогодні
Діти Київщини будуть відпочивати на острові Крит, що у Греції

Під час роботи Міжнародного Інвестиційного Форуму «Інновації. Ініціатива. Інвестиції. Інфраструктура» керівництво Київщини та представники влади острова Крит підписали Меморандум про співробітництво у сфері оздоровлення дітей Київської області між Київською обласною державною адміністрацією та регіональною владою Криту Грецької Республіки.

Cьогодні
Зустріч голови з представниками Московської області

Сьогодні голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк провів зустріч із заступником голови уряду Московської області Російської Федерації Василем Громовим та заступником Міністра зовнішньоекономічних зв'язків Російської Федерації Борисом Проколовим.

Cьогодні
Віктор Янукович:«Київщині необхідно розробити Стратегію свого розвитку»

Київська область повинна розробити та затвердити Стратегію свого розвитку. Про це заявив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі на урочистому зібранні з нагоди 80-річчя Київської області.

Cьогодні
Держфонд регіонального розвитку в 2012 році надасть підтримку інноваційним проектам Київщини - Президент

Фінансова підтримка інноваційних проектів Київської області та окремих місцевих громад у 2012 році здійснюватиметься в тому числі з Державного фонду регіонального розвитку. Про це заявив Президент України Віктор Янукович на урочистому зібранні з нагоди 80-річчя Київщини.

Cьогодні
Президент наголошує на важливості підвищення інвестиційної привабливості Київської області

Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості підвищення інвестиційної привабливості Київській області для зростання добробуту людей. Про це Глава держави сказав на урочистому зібранні з нагоди 80-річчя Київської області.

Cьогодні
Віктор Янукович оглянув виставку робіт митців Київщини

Перед початком урочистого зібрання з нагоди 80-річчя Київської області Президент України Віктор Янукович оглянув виставки робіт майстрів народної творчості та полотен художників Київщини «Мистецька сповідь майстра».

Cьогодні
Міжнародний Трейд-клуб засідає у Вишгороді

21 лютого у Вишгородській РДА відбулося засідання Міжнародного Трейд-клубу. Зустріч провів перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Ярослав Москаленко: «72% Вишгородського району - це ліс і вода. Це край для культурного дозвілля, тут повинно все бути направлено на відпочинок громадян Києва і Київської області».

Cьогодні
Діяльність громадських організацій

20 лютого в приміщенні Київської облдержадміністрації відбулося засідання пленуму ради Київської обласної організації ветеранів України, присвячений 25-річчю заснування організації та до Дня захисника Вітчизни. В урочистому засіданні взяв участь заступник голови облдержадміністрації В.Максименко, який привітав учасників засідання та вручив кращим представникам ветеранського руху області відзнаки облдержадміністрації.

Cьогодні
Зимові турботи Броварів

Одними з перших на плановій нараді міського голови Ігоря Сапожка із керівниками відділів, управлінь та служб міста відзвітували керівники комунальних служб.

Cьогодні
Хто з добривами – той з хлібом

Торік, як уже повідомлялося, на Кагарличчині одержано найбільший за всю історію валовий збір зерна - 209 тисяч тонн при середній врожайності 62,5 цнт/га.

Cьогодні
Євген Головін: «Київська область готова до Євро 2012»

Заступник голови Київської обласної державної адміністрації, відповідальний по Київській області за підготовку та проведення фінальної частини Євро 2012 Євген Головін про готовність Київської області до Євро 2012.

Cьогодні
Влада має підтримувати кожного постраждалого внаслідок аварії на ЧАЕС – Президент

Підтримка кожного постраждалого внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС залишається важливим завданням влади. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович у своєму виступі на урочистому зібранні з нагоди 80-річчя Київської області.

Всі новини
Президент України Верховна рада Урядовий портал АПК України Київщина туристична Інвестиційні проекти Євро 2012 в Україні Україна для людей УкрІнформ Київський обласний центр зайнятості Національне агенство України з питань державної служби Державний фонд сприяння місцевому самоврядування