This version of the page http://www.theatreonpodol.com/ukr/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-20. The original page over time could change.
Новини - Театр на Подолi

Новини

20.01.2012

З ЮВІЛЕЄМ!

Колектив театру на Подолі вітає з ювілеєм керівника музичної частини БОРИСОВА Володимира Валерійовича!!!
В день Вашого народження нам дуже хочеться прокричати: «Розчиніть  двері у світ своїми плечима, здобудьте його своєю посмішкою, й нехай луг вашого життя буде завжди зеленим та квітучим!» . Доля щедро одарила Вас щиро люблячими людьми, які сьогодні Вас від усієї душі вітають з чудовим святом. Напевно, Ви дуже любите життя, якщо воно відповідає взаємністю, бо у Вас є все, що потрібно для справжнього людського щастя – люблячі рідні та близькі, щирі друзі. Бажаємо Вам йти по життю з посмішкою – й воно буду посміхатися у відповідь, не носить злобу – й  вона вас забуде. Нехай справдиться все, що було задумано й заплановано, залишайтесь яскравим прикладом успішної та щасливої людини, цініть тих, хто вами дорожить, й здоров’я – на багато – багато років!

19.01.2012

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні в цей чудовий зимовий день святкує свій день народження Лариса ТРОЯНОВСЬКА, чудова, сонячна, зворушлива, щира, незабутня та, звичайно, талановита актриса театру на Подолі!
Нехай сьогодні день стане не тільки Вашим днем народження, а й днем народження Ваших успіхів, перемог, досягнень – потрібних, карколомних, затяжних. В цей святковий день, день Вашого народження, нехай квіткові поляни зачаровують Вас не тільки у вісні, але й насправді, а щирі привітання друзів викликають зворушення та щасливу сльозу. Не бійтеся бути слабкою, бо тільки сильні можуть проявити свої почуття, не бійтеся.   Наші дні народження – це тільки маленький знак для початку відліку нових, щасливих  подій. Ми хочемо привітати Вас з днем народження та побажати завжди бути яскравою та красивою, мудрою та сильною, радувати близьких та друзів квітучою вродою та свіжістю. Сьогодні все для Вас: подарунки, квіти, й нехай це свято одарить Вас хорошим настроєм й позитивом, якого вистачить на цілий рік.

18.01.2012

З ЮВІЛЕЄМ!

Коли народжується людина, то світ наповнюється такими дивними фарбами любові та радості, що навіть час зупиняється на мить.  Час зупиняється подивитись та посміхнутись  новонародженому, подивитись у вічі та запам’ятати  цей блиск ніжності та доброти.
 Усі співробітники, без виключення, від усієї душі щиро вітають Марію РУДКОВСЬКУ з ювілеєм! Неймовірно  приваблива, красива, легка й талановита актриса театру на Подолі, яка дарує всім все нові й нові ролі у своєму виконанні. Нехай життєвий досвіт та мудрість допоможе досягнути Вам нових висот. Нехай справдяться найпотаємніші бажання та прагнення, збережеться все хороше, що є у Вашому житті та збільшаться миті радості, любові та оптимізму. Бажаємо, щоб Вдача, Успіх та Натхнення були вірними супутниками у всіх Ваших починаннях, а здоров’я та добробут – у щоденному житті.  Наполегливість й терпіння у вирішенні  щоденних цілей! Залишайтеся завжди такою красивою й щасливою. Бажаємо, щоб Вас оточували тільки хороші та добрі люди.

12.01.2012

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Сьогодні святкує свій день народження головний художник театру на Подолі Марія ПОГРЕБНЯК. Весь колектив театру  вітає Машу з цим чудовим днем.
День народження – це гарний привід ще раз відчути яке прекрасне та неповторне життя! Нехай кожний  новий день буде приємним сюрпризом, та справдяться усі твої бажання! Бо життя – це книга. Є люди, які її пишуть. Є ті, що читають та живуть так, як хтось написав. Ми бажаємо тобі написати «свою книгу» - яскраву, повну вражень, кохання, щастя, розуміння. Таку, щоб було що згадати та іншим розповісти. З днем народження! Нехай  в твій день народження все буде неймовірним та чудовим, немов у чарівній казці, а щастя буде чудовим як райдуга.

08.01.2012

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!

Колектив театру на Подолі вітає Оксану АНІЩЕНКОВУ з днем народження! Від усієї душі – щастя, сповнення бажань! Нехай життя, як яскрава мозаїка, складається з світлих фарб радості, незабутніх подій, а кожний новий день дарує вдачу та чудовий настрій! Нехай всі побажання будуть не тільки відвертими, але й такими, ж великими, як сьогоднішнє свято: бажаємо величезного щастя, великої любові та виконання навіть великих надій! Нехай життя дарує тисячі щасливих можливостей, і кожна з них буде використана на всі сто. Щастя, вдачі, злагоди! Нехай чудовий день буде новою сходинкою на шляху до самих високих досягнень й самих сміливих бажань! З днем народження!
1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  >>> |