This version of the page http://lely.com.ua/page2.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-19. The original page over time could change.
Салон "Лель"

     Ми розташовані в самому центрі старовинного Львова, на вулиці Друкарській.

     Відео про вул. Друкарську м. Львів, та про салон "Лель".

 

   Поряд – площа Ринок, ратуша, аптека-музей. Ми працюємо з 1999 року, і весь час докладаємо максимум зусиль для того, щоб здійснилась мрія кожної людини – бути щасливою і задоволеною, адже доглянуте волосся, здорові нігті – шлях до гармонії. Йдучи назустріч нашим клієнтам, з 2008 року ми стали авторизованим салоном System Professinal (Wella). Також ми є представниками торгової марки Peggy Sage Paris - здійснюємо роздрібну торгівлю, приймаємо індивідуальні замовлення по каталогу.

  
    Ми пропонуємо всі види перукарських послуг: стрижки, вечірні, весільні зачіски, фарбування, мілірування, колорування, тонування, догляд за волоссям, манікюр, гелеве нарощування нігтів, парафінотерапія рук, візаж, безболісне проколювання вух. Ми використовуємо виключно високоякісні матеріали з ретельним дотриманням технології. Наші послуги доступні для широкого кола відвідувачів. Ми знаємо: якість обслуговування – це наша найкраща реклама.
 

 Наш салон працює на професійній косметиці

 

        

 

 

 

     Всі послуги виконуються з допомогою високоякісних препаратів з повним дотриманням технологічного процесу: це обов’язкове застосування шампунів по типу волосся, бальзамів, стабілізаторів фарби і хімічної завивки.

 

    При вкладанні волосся використовуються препарати з захисною дією від гарячого повітря фену. В роботі ми застосовуєм 2 лінії для стайлінгу - High Hair i System Professinal, 2 лінії для догляду і лікування волосся та шкіри голови – Wella Professinals Care та System Professinal, які Ви також завжди можете придбати в нас для домашнього використання.

    Майстри нашого салону допоможуть Вам знайти свій індивідуальний образ, і в залежності від Ваших побажань втілять як класичні, так і найавангардніші ідеї.

    В нашому салоні працюють досвідчені перукарі і спеціалісти по манікюру з досвідом роботи, Вони також постійно підвищують свою кваліфікацію на семінарах і майстер-класах.

    Ми будемо раді бачити Вас в якості постійних клієнтів.

 Віртуальний тур по салону Лель

    Для зручності в салоні працює система попереднього запису клієнтів.

Тел. (032)297-56-36

 

ПОДАРУНКИ ДО СВЯТ ЗІ ЗНИЖКАМИ

Пропонуємо придбати набори косметики WELLA SP зі знижкою - 15% !