This version of the page http://www.context-ua.com/ua/190-0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-18. The original page over time could change.
СК «Універсальна» виплатила за договором туристичного страхування більше 190 тис. грн | Мониторинг всех видов СМИ - Контекст Медиа
  • Українська
  • Русский
  • English

СК «Універсальна» виплатила за договором туристичного страхування більше 190 тис. грн

Страховий випадок з туристкою, яка була застрахована за договором страхування подорожуючих за кордон від СК «Універсальна», стався на Австрійському лижному курорті в місті Флахау. Під час катання на лижах страхувальниця отримала травму ноги.

СК «Універсальна» забезпечила необхідну медичну допомогу в найкоротший термін. Клієнтку компанії було госпіталізовано, проведено ряд діагностичних процедур, встановлено діагноз, призначено та проведено оперативне втручання. Лікування проходило протягом 10 днів у місцевій лікарні. Загальні витрати Страховика за договором страхування подорожуючих за кордон складали понад 190 тис. грн.

СК «Універсальна» має значний досвід врегулювання складних страхових випадків в туризмі. Компанія очолює туристичний рейтинг страхових компаній від видання «Український туризм».

Страхова компанія «Універсальна» за ключовими показниками входить в десятку лідерів страхового ринку України. Компанія пропонує послуги у 37 видах страхування.

За результатами 3-х кварталів 2011 року страхова компанія «Універсальна» отримала премій в розмірі 187 070 тис. грн., здійснила 49 204 тис. грн. страхових виплат.