This version of the page http://uamedia.visti.net/gazeta_vashe_zdorovya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-02-16. The original page over time could change.
Газета «Ваше здоров'я» | UAmedia
2012-02-16 05:47
Індійський штат переселяє 2500 людей заради порятунку тигрів

2012-02-16 05:47
У нового фільму про черепашок-ніндзя з'явився режисер

2012-02-15 21:52
Іран почав завантажувати ядерний реактор. - 1tv.com.ua

2012-02-15 21:47
Італія відмовилася приймати Олімпіаду 2020 року. - 1tv.com.ua

2012-02-15 19:52
Заступник мера Алупки засудили до семи років позбавлення волі за ... - Корреспондент.net

2012-02-15 19:40
Обурені «афганці» повернулися до Януковича спиною - Радіо Свобода

RSS-каналы
Каталог сайтов

Газета «Ваше здоров'я»


Метки:

22-річна АФГАНКА НАРОДИЛА ШІСТЬОХ ДІТЕЙ

В Афганістані жінка народила одразу шестеро дітей.Про це повідомляють "Подробности-ТВ"та сайт Афганістан.Ру.Зокрема, у лікарні міста Мазарі- Шаріф провінції Балх у 22-річної жінки Сари Гюль народилося троє хлопчиків і троє дівчаток.Стан п'яти малюків оцінюється як добрий і лише в одного - як задовільний, через занадто малу масу тіла. Найбільший малюк важить 1,18 кг, а найменший - лише 470 грамів."Родина, яка отримала таке щастя, живе небагато, і жінка навіть намагалася перервати вагітність, однак тепер не натішиться, що зберегла малюків", - відзначає телеканал і цитує слова матері шістьох немовлят: "Коли я була вагітна, я робила все, щоб тільки не народити. Приймала спеціальні ліки, навіть стрибала з даху. Але зараз, коли я бачу дітей, відчуваю неймовірне щастя, що Бог послав їх нам".Телеканал зауважує, що така кількість дітей народжується вкрай рідко, у світі зафіксовано всього кілька випадків.

УНІАН.
©"Ваше Здоров'я" No5 за 2012 р.

Ваше здоров'я

ПОКАНЕВИЧ ВАЛЕРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ

26 січня 2012 року пішов з життя президент Київського медичного університету УАНМ, кандидат медичних наук, доцент, заслужений лікар України, головний позаштатний спеціаліст МОЗ України за спеціальністю "Народна і нетрадиційна медицина", генеральний директор Української асоціації народної медицини - ПОКАНЕВИЧ ВАЛЕРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ.
Поканевич В.В. народився 5 травня 1950 року в с. Яблунівка Попільнянського району Житомирської області.
У 1973 році закінчив Чернівецький державний медичний інститут за спеціальністю "лікувальна справа". Після закінчення інтернатури з хірургії в 1974-1976 рр. працював хірургом Центральної районної лікарні Олевського району Житомирської області. У 1976-1978 - головний лікар Білокоровицької дільничної лікарні Олевського району Житомирської області. У 1979-1981 рр. - хірург-ординатор, а в 1981-1990 рр. - начмед Житомирської міської лікарні No 1. У 1985 році захистив кандидатську дисертацію.
Із 1991 року - президент Київського медичного університету УАНМ.
В.В. Поканевич стояв біля витоків розбудови системи кадрового потенціалу у сфері народної і нетрадиційної медицини України. За його ініціативи та участі було започатковано лікарську спеціальність "Лікар з народної та нетрадиційної медицини", яку було внесено до переліку лікарських посад у закладах охорони здоров'я.
Нагороджений орденом "За заслуги III ступеня", знаком Київського міського голови "Знак пошани".
Із життя пішов чудовий спеціаліст, Людина з великої літери, інтелігентна, високоосвічена особистість з високими моральними якостями.
Висловлюємо глибоке співчуття родині В.В. Поканевича.
Світла та вічна пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Співробітники Київського медичного університету УАНМ.

Колектив ДП "Комітет з питань народної і нетрадиційної медицини МОЗ України"і головні спеціалісти з НІНМ регіонів з глибоким сумом сповіщають про смерть президента Київського медичного університету Української асоціації народної медицини, кандидата медичних наук, доцента, заслуженого лікаря України Поканевича Валерія Володимировича.
Сумуємо з приводу тяжкої втрати, висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким покійного.

©"Ваше Здоров'я" No5 за 2012 р.

Ваше здоров'я

ЯК ЗАХИСТИТИ ШКІРУ ВІД МОРОЗНОГО ПОВІТРЯ

Під час зимових холодів слід обов'язково знати, як позбуватися шкірного свербіння. Не забезпечуючи шкірі захист від холодного і сухого повітря, можна одержати серйозні проблеми, адже шкіра - це головний бар'єр проти вірусів і бактерій.
Якщо шкіра стає занадто сухою, то з'являється свербіння і її хочеться весь час чухати, оскільки це приносить тимчасове полегшення. Тривале розчухування може призвести до ушкоджень на шкірі.
Іноді люди роблять це настільки агресивно, що на шкірі утворюються рубці і навіть кровотечі. Це ознака слабкого зволоження верхнього шару шкіри. Особам, які страждають від свербіння, треба остерігатися морозу, вітру і зниженої вологості. Таким чином, потрібно оголосити війну всьому, що негативно впливає на наш організм у зимовий час. Від шкірного свербіння можна захиститися, якщо дотримуватися наступних правил: 1. Не приймати дуже гарячу ванну або душ більш як 15 хвилин.
Відразу після ванни або душу на шкіру потрібно нанести зволожувальний крем. Слід віддавати перевагу засобу на основі олії або крему, що запобігає випаровуванню вологи зі шкіри. За потреби, можна використовувати його 2 рази на день.
2. Не користуватися спиртовмісними засобами. Протягом 15 хвилин слід приймати трав'яну ванну з оліями, які відновлюють вологість шкіри.
Якщо на вулиці вітер, то потрібно добре одягнутися, захистивши шкіру.

УНІАН.
©"Ваше Здоров'я" No5 за 2012 р.

Ваше здоров'я